Πρόβλημα

Ε ναι! Λυθηκε!

4 Likes

image

Όντως λύθηκε!

1 Like

Μόνο σε μένα το φόρουμ σέρνεται τις τελευταίες μέρες ; Είτε μπω από το κινητό είτε από λάπτοπ.

6 Likes

Από κιν ναι, από λάπτοπ δεν έχω θέμα.

Από κινητό σέρνεται σε αποτρεπτικό βαθμό, από PC κάπως καλύτερα αλλά όχι καλά! Άσε που έσκασε νέα δημοσίευση στο τόπικ “Έργα Τέχνης”, κάτι πάει πολύ στραβά εδώ! :stuck_out_tongue:

1 Like

Απο κινητό δεν μπαίνεις καν απο PC ολα οκ

2 Likes

Απο κινητό δεν μπαίνω γιατί κολλάει και από πισι όμως κολλάει και εκεί, απλά κάποια στιγμή προχωράει. Προβληματικό θα έλεγε κανείς.

1 Like

Απο χτες το παρατηρησα και εγω. Απο κινητο δεν ανοιγει καν και απο τους υπολογιστες στο σπιτι και στην δουλεια εχει πολυ καθυστερηση και καμια ανταποκριση μεχρι να ανοιξει.

Απο κινητο με opera (cheers @eviL ) σε εμενα πηγαινει μια χαρα, με chrome σερνοταν

2 Likes

Έχω opera στον υπολογιστή και πάει μια χαρά. Από chrome στο κινητό δεν, τίποτα.

Μια απ’ τα ίδια, δεν έχει κανένα lag σε Opera κινητό και browser.

Επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά φτιάχτηκε και το γενικότερο “πρόβλημα” με τις ώρες, έκανες post και σου πέταγε minimum 3m και σε κάποια στιγμή μου έφτασε 8m. Φαντάζομαι όταν διορθώθηκε το από πάνω, πήρε μπάλα και το sync γενικά του ρολογιού του φόρουμ

2 Likes

Kι εγώ με Opera στο κινητό και στον υπολογιστή δεν παρατήρησα κάτι και μου έκανε εντύπωση η όλη κουβεντα τόσες μέρες

1 Like

Και από firefox φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα btw

2 Likes

Εμένα από σήμερα έχει στρώσει και το κιν σε chrome.

1 Like

Εστρωσε και σε μενα

Είχε παθει αchromeατοψία για λίγο μάλλον.

8 Likes

10 Likes

Σήμερα το πρωί είδα φως και μπήκα. Θυμήθηκα εποχές Netscape 1997