Πρόβλημα

Κατά κάποιον τρόπο, in its own special way.

Στο σαιτ δεν υπαρχουν προβληματα, ειναι απλως features.

1 Like

Ρε παιδιά, το είχα ξεχάσει αυτό. Εγώ όποτε πάω να βάλω λέξη στο search (δοκίμασα και σε Chrome και σε Mozilla), μου βγάζει: Request failed:Internal Serve Error. Εδώ και μήνες αυτό. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

Προσευχή

Κυριολεκτικα;

Δεν βγαζει αριθμο error; Πχ 500;

Και πως κανεις αναζητηση;

Τι εννοείς “κυριολεκτικά”; :crazy_face: Ναι, κυριολεκτικά.

Όχι, δεν μου βγάζει αριθμό.

Δεν κάνω αναζήτηση. :roll_eyes:

Ε αν σου βγαζει ερορ οταν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, σημαινει οτι κατι δεν παει καλα στη δικη σου πλευρα. Η πρωτες βοηθειες οπως σκεφτομαι τωρα ειναι με σειρα: clear cookies, clear cache, clean install (θυμησου να σωσεις τα bookmarks) και αλλαγη προφιλ (για μοζιλα αυτο). Να υποθεσω οτι τα εχεις δοκιμασει;

Όχι, στρατηγέ, θα τα δοκιμάσω όλα. :saluting_face:

(Σημείωση: ποτέ δεν χρειαζόταν να πατήσω ΟΚ ή enter για αναζήτηση. Με το που τελείωνα την πληκτρολόγηση, χωρίς να πατήσω κάτι άλλο, έβγαζε αποτέλεσμα. Τώρα, με το που σταματάω την πληκτρολόγηση αυτού που ψάχνω, μου πετάει αυτό το μήνυμα λάθος.

Υπ’ όψιν, μιλάω για το site πάντα ε, όχι το forum)

Αστο να παει στο καλο :stuck_out_tongue:

Ναι, καταλαβα τι λες. Αλλα να σου πω, κανε ενα βιντεο αν μπορεις (υπαρχουν δεκαδες extensions) για να καταλαβουμε ακριβως. Ειναι η αναζητηση που κανεις απο το address bar; Απο το google search στην αρχικη σελιδα του οποιου browser; Στη σελιδα της google.com;

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα σου λυσουν το προβλημα αυτα που σου ειπα, αλλα κανε τα δυο πρωτα (κας και κουκια). Δεν κανουν κακο, καλο ειναι

Σορι, ξεχασα delete temporary files που μπορει να ειναι πολυ σημαντικο. Απλως δεν μπορεις να κανεις αναζητηση στο ιντερνετ :stuck_out_tongue:

Χμμμ, jonkyr, μήπως κάτι δν έχεις πιάσει; :face_with_raised_eyebrow: Μιλάω για το search στο site του Rocking. Οπότε η αναζήτηση δεν γίνεται ούτε στην μπάρα, ούτε στο google. Γίνεται στο κουμπάκι “search” του site.

Μήπως κάπου μπερδεύτηκες;

1 Like

Leper, η απάντηση είναι ότι φταίει το σάιτ. Δεν έχεις να κάνεις κάτι εσύ, δεν λειτουργεί η εσωτερική μηχανή αναζήτησης

Ω να σου, φυσικα μπςρδευτηκα! Μ’ αρεσει που διαβασα κιολας ξανα και ξανα.

Σορι ρε φιλε, λαθος μου.

Παντως σε εμενα δινει κανονικα αποτελεσματα.

Σε 'σένα πώς δουλεύει αφού ο Μάνος λέει ότι έχει πρόβλημα το site;;; :face_with_spiral_eyes:

Βλεπει εθνικη και δεν νιωθει καλα το παιδι.

1 Like

Χαχα ρε, jonkyr, στο σάιτ λέμε, όχι στο φόρουμ

(Και δεν βλέπω εθνική, ένα όνειδος βλέπω)

1 Like

Aaaargghhhh, jonkyr, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SITE, OXI TO FORUM, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

(Φανταστείτε έναν Leper Jesus να τραβάει τα μαλλιά του τώρα)

1 Like

Έχει γούστο τώρα ο jonkyr να πει “μαλάκες, υπάρχει και site πέρα από forum;”

7 Likes

Δεν έχει καλό sight

1 Like

Ηρεμήστε ρε σεις, απλά έπεσε βαρύ το νέο Αφιόν Καραχισάρ

too soon