Τσιπουροκατάσταση στην Θεσσαλονίκη

Το thread απευθύνεται σε Θεσσαλονικιούς φυσικά. Ρε παιδιά ένα χρόνο φοιτητής εδώ δεν έχω βρει ένα τσιπουράδικο της προκοπής…

Ψάχνω κάτι με: 1. Ζωντανή μουσικούλα (ρεμπέτικη και λαική, όχι τίποτα σκυλάδικα)

                  2. Καλά μεζεδάκια και τσίπουρο εντάξει και καλές τιμές εξυπακούεται

                  3. Ει δυνατόν στο βολιώτικο στυλ (μεζές και τσίπουρο 4 ευρώ ξερω γω)

Π.χ. δεν πολυγουστάρω τα περισσότερα στην Άθωνος, κάπως mainstream ρε παιδί μου, δεν υπάρχει κάτι πιο βαρύ?

Ελπίζω να έχω τα φώτα σας…

Κλασικο στεκι μας στα πρωτα ετη του πανεπιστημιου στη φαση που περιγραφεις ηταν το Μουχαμπετι,στην Ολυμπου,λιγο πριν τη διασταυρωση με Ιασωνιδου.Εχω να παω 3-4 χρονια ομως,δεν ξερω καν αν ειναι ακομα ανοιχτο.Περνα μια και δες.

πριν δυο χρονια που ειχα παει, αν θυμαμαι καλα, οι μεζεδες ηταν ο ορισμος της σαπιλας

με βολιωτικα τσιπουραδικα μην ψαχνεις ομοιοτητες, καλυτερα πηγαινε βολο

παλιαλογο

κατω απο την φραγκων σε ενα παραλληλο στενο(ολυμπι κατι) αρκετα καλος καφενες.Εχει και ζωντανη μουσικη

τωρα χωρις ζωντανη δες το μανιταρι στο δρομο που ανεβαινει απο τον κοκκινο φουρνο στην Αρμενοπουλου

επισης στα μαγαζακια πανω απο την Ροτοντα μεσα στο παρκο οπως η Ναυτηλιακη και τα διπλανα ,οπως Σπειρα(πιο χαλαρη φαση αλλα γαματο),και παραδιπλα λεγεται Καμαρες,καμαριτσες(πιπο πολυ σε ταβερνα φερνει) η κατι τετοιο

μετα στα καστρα εχει ενα πολυ καλο τωρα δε θυμαμαι το ονομα ακριβως αλλα ειναι οπως εισαι στην επταπυργιου(τον δρομο που περναει μπροστα απο ολα τα καμαρακια) θα πας στο Καμαρακι που βγαινει προς την επταπυργιου(μονοδρομος) θα μπεις μεσα και προχωροντας θα δεις ενα γωνιακο μεγαλο μαγαζι στα αριστερα.Εκει κατσε:D

Αλλο καλο πανε στο Καφωδειο και οπως το κοιτας πανε δεξια.Στη γωνια θα βρεις εναν αλλον καφενε για τσιπουρα και ετσι φαση.

Φαρχαν! :smiley: παλιος καλος και σταθερη αξια αν και πιο πολυ εκει για ρετσινα θα πας η καμια μπυρα,παντως εχει καλους μεζεδες! ειναι στη φιλιππου αναμεσα στο Φαγκοτο και το Μπεστ στη ροτοντα.

αυτα που σε ειπα πιο πανω ειναι πιο πολυ χαλαρη φαση καμια σχεση νομιζω με Βολο αλλα ειναι ολα σε πολυ καλο κλιμα και αρκετα καλη ποιοτητα.:wink:

το μπουχαμπετι παντως εχει κλεισει νομιζω. ειχα παει το 2010 μετα απο τους Uriah Heep. επαιζαν κατι φιλοι μου τοτε ρεμπετικα. πολυ ωραια ηταν.

σαν τουριστας στη Θεσσ/νικη εχω παει σε αυτα πανω απο τη Ροτοντα (Αβυσσινια, Γλυκανισσος και σε ενα αλλο διπλα απο το Γλυκανισσο).

και εγω παει και στο Μανιταρι που ειπε ο Don για φαγητο. λογικα θα το τιμησω και μεθαυριο πριν την πορεια. (παραδοση πριν απο καθε πορεια της ΔΕΘ εχει γινει :stuck_out_tongue: )

τι ωρα θα κατεβειτε ρε?

πανε σπειρα ρε για αλλαγη,ειναι καινουργιο μαγαζακι

Το καλυτερο ειναι το [B]Αλαμπρα[/B], που βρισκεται διπλα. Φοβερο αλκοολ και φοβεροι μεζεδες.

που ειναι αυτο? δωσε ινφο

για κάτι σε βολιώτικο, απ όσο ξέρω, υπάρχει μόνο το δίχτυ στην άθωνος το οποίο σε φέρνει καραφάκι 25άρι (1 ποτήρι δλδ) μαζί με μεζέ όπως και στον βόλο… μόνο που ο μεζές είναι κάπως μικρότερος από αυτά του βόλου… έχω κανα χρόνο να πάω αλλά τότε το είχε 2.5 ευρώ το σετάκι…

στον πεζοδρομο-παρκακι ακριβως πανω απο την ροτοντα(την βλεπεις οταν καθεσαι) και ειναι διπλα σε αλλες δυο ταβερνες.

πες διπλα στην Ναυτηλιακη σε οποιον ειναι απο Σαλονικη και θα καταλαβει

πολυ καλο για μεζε και αλκοολ

Και γαμώ είναι ο Σωτήρης, στην στάση Αντιγονιδών, στην στοά μέσα. Εξαιρετικό κρασί, τσίπουρο και μεγάλο ατού τα κοψίδια και γενικά οι μεζέδες. Πιο ακριβό από Ροτόντες και Μπιτπαζάρς αλλά αξίζει την επίσκεψή του.
Το χαμε τιμήσει και με τα παιδιά εδώ του φόρουμ, και μετά πήγαμε Ντίζζυ \μ/

Ο Σωτηρης γαμαει,αλλα ναι,ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες του φαγητου.Αλλα το παιδι ρωτησε για λαηβ ρεμπεταδικη φαση,γι αυτο του πα το μουχαμπετι,ολα τα υπολοιπα ειναι απλα μερη που μπορεις να πιεις (σχετικα) φτηνο τσιπουρο στη Θεσσαλονικη.
Τσιπουρο πινεις και στο tapas bar στα λαδαδικα.Το χουμε κανει.Ειχε κωλοζεστη και εκει ειχε ερκοντισιον αφου.

Ξέρεις πολλά εσύ.

αχαχαχαχαχαχαχα^^^

οντως ο Σωτηρης ειναι πολυ καλος

εχω πολυ καιρο να παω και τον ξεχασα

ξεθαβω γιατι θα ηθελα να εκφρασω την ισχυρη αντιθετη αποψη μου.

το μαγαζι δεν με προσελκυει καθολου,ψευτοανατολιτικη ατμοσφαιρα που με ξενερωνει,αλκοολ τωρα κατι χυμα δεν πηρα κ τα μεζεδακια του μετρια…αλλα η ατμοσφαιρα δε με τρελαινει κυριως