Στέλιος Καζαντζίδης

προσωπικα απο τους αγαπημενους μου ελληνες λαικους τραγουδιστες.τεραστιος ερμηνευτης που αφησε την ιστορια του χωρις τα σημερινου τυπου καραγκιοζιλικια,αλλα ερμηνευωντας τραγουδια που ο απλος ανθρωπος μπορουσε να ταυτιστει με αυτα.ξενιτια,αγαπη,ερωτας,καημοι και οικοδομη…το θρεντ αυτο ειναι ο ελαχιστος φορος τιμης προς το προσωπο του.σεβαστειτε το λοιπον μεταλαδες.

Τεράστιος, μοναδικός, ανεπανάληπτος. Και δεν δίστασε να σταματήσει στο απόγειο του το '65 να τραγουδάει στα νυχτερινά κέντρα όταν άρχισε να βλέπει την βρωμιά και την σαπίλα που υπήρχε (και υπάρχει).

Ο καλύτερος έλληνας τραγουδιστής με πολύ μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο!

Mονο Μπιθικώτσης ρε

vs thread τώρα

Ο τραγουδιστής με την πιο καλοδιατηρημένη φωνή ακόμα και μετά τα 60 του μαζί με τον μοναδικό Dio.

Εδώ είμαστεεε…

Βάλε και Βασιλάκη μέσα.

Ο Στελάρας τεράστιος, μόνο αυτό.

Όσο και αν το τι τραγούδησε είναι θέμα γούστου, το ότι είναι μακράν του δευτέρου η καλύτερη φωνή της Ελλάδας -και όχι μόνο- δεν μπορεί να αμφισβητηθεί…

δεν εχει νοημα. θα χασει με διαφορα ο Καζαντζιδης και ειναι αδικο γιατι ειναι οντως μεγαλος λαικος τραγουδιστης.

αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μπιθικωτσης

Καζαντζιδης και Διονυσιου οι αγαπημενοι μου!!
τεραστια φωνη!!

Δεν παλεύω ούτε λεπτό να τον ακούσω,μ εκνευρίζει η φωνή του,αλλά η χροιά του ήταν κάτι εντελώς ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο.

Κατά τ άλλα,προς το τέλος οι κακοί σιωνιστές,ο Κίσινγκερ,ο Σόρος και οι Εβραίοι,του κλειδώσαν τη φωνή και τον έπνιξε η αδικία.

Χαχαχαχαχαχαχα ναι ρε Χοκαμ!
Για κάποιον λόγο το έριξε πολύ στην κλάψα απο ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνοντας οικτρά τα γνωστα κλισε κτλ,παρόλα αυτά ομως μου έβγαζε κατι αγαθο.

Πέρα απο συγκεκριμένα τραγούδια που είναι και πασίγνωστα και πιο μαζικά δεν τον παλεύω ουτε γω να τον ακουσω αρκετα,θυμαμαι να βάζω κάποια πιο “ποντιακά” και τέλος πάντων οχι τα γνωστά των μεγάλων συνθετών,και δεν αντεχα με τίποτα.

Η φωνη του όντως ηταν ομως απίστευτα δυνατή κτλ,φαινόμενο για τα ελληνικά στάνταρ

To γινόμενο της φωνής των υπόλοιπων Ελλήνων τραγουδιστών, μισή φωνή Καζαντζίδη δεν κάνει. Τα τραγούδια είναι μια άλλη ιστορία, σέβομαι ότι κάποιοι δεν την παλεύουν…