-
Όταν το ακούτε, κλαίτε αμέσως: Να μ΄αγαπάς Παύλος Σιδηρόπουλος
-
Θέλετε να ακούτε στην εθνική με 150Km: Smoke on the water Deep Purlpe
-
Όταν το ακούτε χτυπιέστε/“τη βρίσκετε” αμέσως: Texas flood SRV
-
Τραγουδάτε όλα τα λόγια του: KashmirLed Zeppelin
-
Σας αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο: Sultans of swingDires staingers
-
Χορέψατε πρώτη φορά με συνοδό (μπαλάντα): A casa d’ Irene - Nico Fedenco - Σε ένα πάρτι στην Β’Γυμνασίου στο χωριό με συνοδό τον κολλητό μου από το νηπιαγωγείο Κώστα
εδιτ Μη τολμήσει κανείς σας και γελάσει αλοίμονο του τέτοια χορεύαμε τότε -
Όταν κλείνετε τα ματιά και το ακούτε ονειρεύεστε: Blowing in the windBob Dylan Little wingJimmy Hendrix Aπέραντα χωράφιαΚώστας Τουρνάς Dust in the windKansas
8 ) Θέλετε να χοροπηδάτε/χορεύετε όταν το ακούτε: Jonhy be goodChuck Berry
-
Το ψάχνετε εναγωνίως και δεν το έχετε βρει ακόμα…: Ένα που λέει "εμείς οι δυό θα ταξιδέψουμε ότι κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε ότι κι αν πρέπει να ξεχάσουμε’’ μάλλον η Βόσσου το λέει ή η Αφροδίτη Μάνου
-
Θα βάζατε για να κάνατε ατμόσφαιρα (ερωτική): Nadia - Beck’s BoleroJeff Beck και καπάκι Βlue eyes blue Eric Clapton (κι άμα έχει τα κότσια ας πεί τίποτε για τον Έρικ )
-
Ξέρετε να παίζετε καλά σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο: Δυστυχώς κανένα
-
Κλείνετε το ράδιο μόλις το ακούτε: Όλα τα καλομοιροδιονυσομακρήμαρωλυτρικά πλέον ΗΙΜ και SCORPIONS
-
Ακούτε με τέρμα την ένταση:SummertimeJanis Joplin
-
Θα αφιερώνατε τώρα στην αγαπημένη σας: Κανένα αλλά στον αγαπημένο μου AλητείεςΚώστας Τουρνάς Μη γυρίσεις Αδελφοί Κατσιμίχα Ανόητες αγάπεςΠυξ -Λαξ
-
Ακούσατε πρώτη φορά και δεν σας άρεσε και όταν το ακούσατε ξανά το λατρέψατε: Paranoid Back Sabbath -το αποκάλεσα ωραίο seek- Nothing else matters Metallica
-
Σας συντρόφευσε ύστερα από έναν χωρισμό…: Baby baby baby i am gonna leave youLed Zeppelin
18 ) Ακούσατε σήμερα με το που ξυπνήσατε: ΒόσποροςΑλκίνοος Ιωαννίδης
-
Θα αποτελούσε σήμα αρχής σε μια δικιά σας ραδιοφωνική εκπομπή: Hotel CaliforniaThe Eagles
-
Σας αρέσει να τραγουδάτε όταν κάνετε μπάνιο(!): Λένε για μέναΠυξ - Λάξ
-
Θα θέλατε να παίξει στη κηδεία σας…:Stairway to heavenLed Zeppelin
-
Θεωρείτε τραγούδι <<πεπρωμένο>> σας ΦΑΝΗΣ Αδελφοί Κατσιμίχα Το άκουσα 20 χρονών και έκλαψα αμέσως και ιδού Φάνη λένε το γιό μου όσο για το <<βαρέθηκα τις νύχτες τις λευκές σαν άνθρωπος κι εγώ θέλω να ζήσω>> απλά…