μπαααα…Τενεριφη,ισως…
Ο κύριος Ρεντ Ραμ να αρκεστεί στο να ακούει τις Εξτρεμαδούρες και τις Ουέλβες του και να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τους Πάντσερ που, όπως σωστά είπε ο Χοπέτο, είναι σαν την τιμημένη Βαλένθια: όχι “πιασάρικοι” και υπερδιάσημοι σαν τη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά ιστορικοί, πχιοτικοί και ΤΙΜΙΟΙ. 8)
Ο κύριος Μικροθεριός να κόψει επιτέλους τα ναρκωτικά!
Angus + Malcolm Young
Αν και αν ηταν στις επιλογες James Hetfield + Kirk Hammet αυτους θα εβαζα…
Αυτοψηφίζομαι…
και για εξτρα επιλογή οι αδερφοί metal gooods…
[SPOILER]Ο Zakk και η Les Paul του.Και δεν χρειάζεται κανένας άλλος.[/SPOILER]
DC και τα μυαλά στα κάγκελα.
Kai Hansen - Weikath (φτου)
Ο Χάνσεν με Κράποοου έπαιξαν πουθενά μαζί;:):!:
XAXA!
Προσκυνώ φανμπόυκο ποστ! :lol:8)
Ε και εγώ λέω τότε άμα είναι εκείνον τον Άγγλο που εκείνη την μαύρη Στρατ!
Πάντως βαθιά υπόκλιση και σε δίδυμο Wishbone Ash,κάποιος θα το έχει πει λογικά!
Τεράστια η επιρροή τους σε πλήθος συγκροτημάτων,γκουχ Maiden γκουχ
Οι Maiden είναι παρθενογέννεση.
Προς τι η ειρωνία κύριε Floydized???
Δεν θυμάμαι ποτέ τον κύριο Harris να λέει ότι δεν επηρεαστήκαν από άλλες μπάντες!
Ναι,τώρα πάω να ακούσω το Queen Of Torture!
Όχι ρε τι να ειρωνεύομαι,ίσα ίσα:wink:
Επίσης ο Trey πάσχει λένε από διπολική διαταραχή (διχασμένη προσωπικότητα,που (νομίζεις ότι) είσαι λέει δύο άτομα ταυτόχρονα).Άρα πιάνεται να ψηφίσουμε “he,himelf and morbid”;
Απο ακρατη παιξοπουλιαση πασχει, ασθενεια που συνανταται σε πολυ ηπιες μορφες οσον αφορα τα πρωτα σταδια γι αυτο και δεν εντοπιζεται αμεσως. Τωρα που διαγνωστηκε ομως ελπιζουμε να αλλαξουν επιτελους τα πραγματα για να φωναξει πισω ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ.
Σε σοβαρο μοτιβο παντως, θα ελεγα αυτους εδω τους κυριους μιας και σημερα ξεθαψα plastic green head, ομωνυμο και run to the light. Εχω λιωσει σε σημειο που τα κοκκαλα κοντευουν να κολλησουν στο πληκτρολογιο.
Πέρα από τους αξεπέραστους αδερφούς Κατσάμπα (η συνεργασία τους στην επιλογή βαφής μαλλιών και ποστίς είναι από άλλο πλανήτη) βάζω δυο δίδυμα όπου η μια κιθάρα δεν υπάρχει χωρίς την άλλη…
-
[B]The H team (Gary Holt - Rick Hunolt)[/B]. Σίγουρα ο Holt συνεχίζει να είναι μέσα στους καλύτερους 3 thrash κιθαρίστες σήμερα (δείτε και τα βιντεάκια τώρα με τους Slayer πόσο σφιχτά και δεμένα παίζει) αλλά η χημεία που είχε με τον Hunolt έδωσε good friendly violent fun. Με τον Altus είναι πολύ καλοί αλλά ένα κλικ κάτω
-
[B]Stone Gossard και Mike McCready[/B]. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλοι κιθαρίστες που να συμπληρώνουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλο και ταυτόχρονα να υποστηρίζουν και να υπηρετούν άψογα τα τραγούδια του συγκροτήματος. Η δύναμή τους φαίνεται στα σημεία όπου η κιθάρα παίζει δευτερότριτο ρόλο στα τραγούδια των Pearl Jam
Επίσης να προσθέσω ότι η τριάδα Menuck, Moya, Bryant των GYBE είναι αριστουργηματική στο τρόπο όπου η μια κιθάρα θα πατήσει πάνω στην άλλη ώστε σιγά σιγά να βγει ένας ενιαίος όγκος θορύβου.
Από το poll τώρα αν και το πρώτο “μεταλ” τραγούδι που πρόσεξα στη ζωή μου ήταν το Ride like the wind των Saxon, η ψήφος μου πάει σε αυτόν τον ξεδοντιάρη αλκοολικό κοντούλη που πίσω από τα φώτα ξεφτιλίζει κάθε μετρονόμο και drum machine κρατώντας σταθερό ρυθμό στον Angus
Aυτο ερχομουν να γραψω.
Ειναι απιστευτο (απιστευτα γαματο εννοω, γιατι μπορει σε πολλους να μη λεει κατι κιθαριστικα) το πώς oι Stone και Mike υπηρετουν (οπως γραφεις) τα κομματια των Pearl Jam, με τη μια κιθαρα να κραταει το ριφφ, τη στιγμη που η αλλη “ντυνει” τα κομματια με απιστευτες μελωδιες στα φωνητικα μερη του Vedder, κατι που για μενα κανει ξεχωριστους (δε λεω απαραιτητα καλυτερους) τους Pearl Jam απο ολη τη σκηνη του Seattle.
Spam-αρω,αλλά παρακαλώ μην μου κατηγορείτε τον Trey.Ο Commando έχει θέματα υγείας,για αυτό δεν παίζει,δεν απολύθηκε ή κάτι τέτοιο.Νομίζω ο τελευταίος άνθρωπος που θα έδιωχνε τον Pete είναι ο Trey.Ακόμα και ο Dave τότε μόνος του είχε φύγει.
Glenn Tipton & K.K. Downing [Judas Priest]