Καλύτερο Κιθαριστικό Δίδυμο

Έτσι ο Γράκχος!!!

+βαλε οσα θες!!!:p:p:p

Βασικά για μένα οι αδελφοί Young δεν έπρεπε να βρίσκονται στο poll.

Εσένα λοιπόν σ’ έχω συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή μπαγασάκο! Έχεις και το σιγκ Rush, νταξ δηλαδή, με παντρεύεσαι;

Κοίτα θετικό μεν ότι καύλωσες με τις αναφορές σε Σαϊκότικ, Φέιτς και Πάντσερ, αλλά λίγο το ότι δεν μπόλνταρες Μέγκαντεθ και Ράιχ, λίγο ότι για τους Πρίσταρους, αλλά και για Ακσέπτ και Τραμπλ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, χμ, σε βλέπω για ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟ :!:

Μόνο αν κάνουμε είσοδο στην δεξίωση με ΥΥΖ και μετά την τούρτα χορέψουμε το Halo of thorns :stuck_out_tongue:

κοιτα… ryche γουσταρω μεχρι ‘88 γι’ αυτο δεν εβαλα bolt
για megadeth & priest γραψε λαθος και για trouble & accept δεν θα τα εβαζα στα αγαπημενα μου… :slight_smile:

Kai Hansen + Michael Weikath [Helloween]

Οσον αφορα το μεταλ συμφωνω κι επαυξανω ΚΑΙ ΕΓΩ.

(Χωρις αυτο να σημαινει οτι οι Μεηντεν δεν ειναι η κορυφαια μεταλ μπαντα του πλανητη. :D)

Θα σας ελεγα να κανουμε τριο, αλλα δε γουσταρω Γρακχο, γιατι ειναι μπρουταλ και βαρβαρος και δεν ειναι για σχεση.

Χεσ’ τον και ελα μαζι μου που ειμαι και Αρειανακι και στη δεξιωση χωνουμε Between The Wheels. 8)

Μόνο με Κολτσίδα κουμπαρό δέχομαι :stuck_out_tongue:

Gracchus σε ποιο ine-up των Panzer αναφέρεσαι?

Καλα όλα, αλλα και μια αναφορά στους Andy LaRocque - Michael Denner - Hank Shermann και στα δίδυμα που αυτοί σχηματισαν κατα καιρούς σε Fate και King Diamond πιστευώ ότι αξίζει τον κόπο. Εχω ήδη ψηφίσει, απλά το λέω κουβέντα να γίνεται.
Συμφωνω απόλυτα και με το Kai - Weikath που αναφέρθηκε πιο πάνω…

Eπετελους, λεμε!:wink:
δεν λεω οχι ποτε και στους Fate αλλα σιγουρα μου “καθονται” πιο μπομπατα τα των Diamond!

ειδικα η περιοδος 1987-1990

Abigail ( 1987 )
Them ( 1988 )
Conspiracy ( 1989 )
The Eye ( 1990 )

δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει ενα διδυμο στη κιθαρα για να τους προσεξουν?
Αλλα οκ,οπως και να’χει δεν περιμενουμε τα poll!

Εγω να δεις ποσο συμφωνω, τρομερο διδυμο και κριμα που δεν θα τους ξαναδουμε μαζι…

Από το poll Murray - Smith, λίγο μπροστά από Downing - Tipton. Εννοείται Andy Powell και οποιοσδήποτε τον πλαισίωσε, και επίσης Sanchez - Stever από Coheed & Cambria.

2010…οποτε καλυτερο διδυμο

Matt Heafy / Corey Beaulieu

Mάθε μας, αλλά μη βάζεις στην ίδια λίστα τη Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ. Αμαρτία δεν είναι? :stuck_out_tongue:

Έτσι. Όχι οποοιοσδήποτε ομως, ο Wisefield. Γιατί καλά κάνουμε και μνημονεύουμε την κλασική σύνθεση με τον Turner αλλά και το ΜΚΙΙ μια χαρά τα πήγαινε…

Οι Metallica είναι ο μεγαλύτερος μου έρωτας αλλά πιστεύω οτι οι κύριοι Dave Murray/Adrian Smith είναι μια κλάση πιο πάνω στο τομέα αυτό. Σε απόλυτη ισοβαθμία οι Glenn Tipton /K.K. Downing (πάθος και δύναμη) και οι Αφοί Young και μετά έχουμε:

James Hetfield/Kirk Hammett (Metallica) Τα κομμάτια μιλούν από μόνα τους
Dave Mustaine/Marty Friedman (Megadeth) ΟΛΑ τα άλμπουμ που έπαιξαν μαζί
Kerry King/Jeff Hanneman (Slayer) Όχι τεχνικοί αλλά παίξτε ΑΥΤΑ τα riffs με ΑΥΤΟ το τρόπο!
Alex Skolnick/ Eric Peterson (Testament) από τους καλύτερους στο Thrash metal
Chuck Schuldiner (Death) + όποιος άλλος συνεργάστικε μαζί του (ήξερε να ολοκληρώνει τη μπάντα του.RESPECT!)
Βjorn Gelotte/Jesper Stromblad (In Flames) απορώ πως και δεν τους είπατε ακόμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αίσθηση της μελωδίας.
Alexi Laiho/Roope Latvala & Alexander Kuopalla(Children Of Bodom) εξαιρετικοί κιθαρίστες και συνθέτες (κύριος συνθέτης ο πρώτος) από τους πρώτους που έκαναν μίξη ακραίου metal με power.
Rob Flynn/Phil Demmel (MACHINE FUCKIN HEAD και Vio-Lence) απλά ακούστε τους τρομερό δέσιμο
Mark Morton/Will Adler (Lamb Of God) από τα κορυφαία δίδυμα στο σύγχρονο metal
Kai Hansen/Michael Welkath (Helloween) τα παμε μη τα ξαναλέμε:D
Greg Mackintosh/Aaron Eedy (Paradise Lost) φοβερό συναίσθημα στον ήχο τους.Εχτισαν ολόκληρη σχολή. Γουστάρω και προσκυνώ:bow:
Αυτά τα ολίγα από μένα:)

ειναι αυτη η ωρα…

ξεχασαμε το πιο γαματο κιθαριστικο διδυμο ολων…τον Dimebag:p

Ε,όχι και Espanyol.Τουλάχιστον Βαλένθια.:wink: