Καλύτερο Κιθαριστικό Δίδυμο

Εγω ψηφισα σακσον επειδη δεν ειχαν καθολου βοουτς αν και δεν εχω ακουσει νοτα.

:thumbup::smiley:

Doyle Wolfgang Von Frankenstein + Gene Hoglan

Trucks-Haynes.Μάγοι.

επειδή οι άλλοι παίζουν απλά ρυθμική-σόλο ή ‘‘απλές’’ διπλοσολiές σε πέμπτες/τρίτες . απλά προτιμώ τους κυρίους Andy Powell and Ted Turner (Wishbone Ash) .
δεν ονομάστηκαν “η πιο σκληρά εργαζόμενη μπάντα” δίχως λόγο . τα σόλο τους συμβαδίζουν κ συνεργάζονται κρατώντας το καθένα το δικό του στυλ και την δικιά του ροή . αριστούργημα …:wink:

Ρε σεις, 71-45 λέει. Αν είναι δυνατόν! [-X

Μάθετε μπαλίτσα επιτέλους.

:thumbup:

Εγω ψηφισα σαξον για να μην εχουν μονο αριθμο ψηφων.:stuck_out_tongue:

Αυτό που γουστάρω σε αυτούς είναι ότι γουστάρουν να παίζουν,να τζαμάρουν με τους ήρωές τους…Έχει εκλείψει αυτό στη μουσική γενικότερα.Μου θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές που δυστυχώς δεν τις έζησα αλλά τις άκουσα!:slight_smile:

Πράγματι, κουβαλάνε αυτή τη νοοτροπία που γράφεις, και εγώ στις συναυλίες τους έχω νιώσει πως ακούω/βλέπω κάτι που έχει έρθει κατ’ ευθείαν από τα 60’s και τα 70’s. Θεωρώ δεδομένο πως κάποια στιγμή θα δεις τον καθένα μόνο του, θα ήταν εμπειρία ζωής αν μπορέσεις να τους ακούσεις μαζί! 8)

Dave Murray/Adrian Smith \m/

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μεσα στα 3 πρωτα!

ΣΙΓΑ μην “νιωσουν” ρε…ασε να ασχολειται ο λαος με τους γραφικοτερους ολων,πλεον!

Επισης,οπως σιγουρα εχω πει σε καποιο αλλο σημειο, το τριτο διδυμο ειναι Andy & Pete απο Diamond.

:lol::lol::lol: εχετε πλακα ρε σεις…

εγω δεν ξερω… μαλλον

[SIZE=“6”]MURRAY - SMITH PEEEEEEEEE!!![/SIZE]

Dan Rock-Brian Mcalpine 8)

Dave Murray & Adrian Smith [Iron Maiden]
δε μπεστ

Ολα τα κιθαριστικα διδυμα του poll ειναι εξαιρετικα και με διαρκεια στο βαθος του χρονου… Μου αρεσουν παρα πολυ ολα και το πιθανοτερο ειναι να ηταν τα πρωτα που θα μου ερχονταν στο μυαλο σε ερωτηση για κιθαριστικα διδυμα… Θα πω ως αγαπημενο μου το διδυμο των Adrian Smith και Dave Murray, αυτα που εχουν παιξει κατα καιρους ειναι απλα ο,τι καλυτερο εχω ακουσει… Τρομεροι και οι 2 και με απιστευτο δεσιμο μεταξυ τους… Ως δευτερο καλυτερο θεωρω το διδυμο Angus και Malcolm Young, αλλο στυλ βεβαια.

Aπο αυτα που υπαρχουν στη λιστα ψηφιζω αυτο των Maiden, αναρωτιεμαι ομως…ειναι δυνατον να μη βρισκονται στη λιστα οι Gorham-Robertson των Thin Lizzy??Αυτο ειναι το αγαπημενο μου διδυμο και τα αλλεπαληλα solos που παιζουν στο τελειωμα του Emerald ειναι συγκινητικα!Επισης μου αρεσουν πολυ οι δυο κιθαριστες των Accept ειδικα στο Metal Heart

Βασικα το διδυμο Angus και Malcolm Young είναι εκτος συναγωνισμου, απο εκει και πέρα ψαχνουμε.

Άντε κουφάλες, πάλι ο Γράκχος θα αναλάβει να σας μάθει μπαλίτσα.

1. Judas Priest
  2. Psychotic Waltz
  3. Megadeth ('90-'97)
  4. Trouble
  5. Accept
  6. Queensryche ('83-'95)
  7. Fates Warning ('86-'94)
    8 ) Jag Panzer