Ρε, ούτε ένας Saxon;:(:(
Κι εγώ Maiden ψήφισα…
Ρε μας δουλεύεις; :lol:#-o
KK+Glen ftw
WTF???
where’s Andy LaRocque & Pete Blakk ??? Mustaine & Friedman???
Maiden γιατί πιστεύω πως συνεργάζονται καλύτερα ματαξύ τους,και στα σολο και στα ρυθμικά…(και που λέτε για τον Gers,το “παλικάρι” παίζει πολύ καλή κιθάρα!)
ξεχασες τα καλυτερα
hetfield & hammett
kerry king & jeff haneman
dave munstaine & marty friedman
Εγω θα ελεγα το παλιο διδυμο των Helloween : K. Hansen / M. Weikath
:lol2:
Scott Gorham,Brian Robertson.Δάσκαλοι για τους περισσότερους που έχουν αναφερθεί και εξαιτίας διαφορετικών στυλ αλληλοσυμπληρώνονταν τέλεια.
Oχι ρε φιλε.Παιζει να ειναι οι χειροτεροι κιθαριστες που υπαρχουν αυτοι
:lol2::lol2::lol2:
Ρε φιλε μας δουλευεις ??!! :?
Πρωτον, μιλαμε για κιθαριστικο διδυμο και οχι για αυτη καθ’αυτη τεχνικη καταρτιση.
Δευτερον, δεν γινεται να εισαι ‘‘κακος’’ κιθαριστας και να γραφεις μερικους απο τους καλυτερους και σπουδαιοτερους δισκους στην ιστορια του metal.
[-X[-X[-X
Tipton & Downing:bow:
Εμενα το παιξιμο μου τους μου φενεται απλα αστειο.Οσο για το συνθετικο μερος δεν μπορω να το κρινω,καθως δεν ειμαι οπαδος του ειδους.Παικτικα καθαρα μιλαω
+1 Πράγματι καταπληκτικό δίδυμο και δάσκαλοι για τους περισσότερους μεταλάδες που παίζουν δισολίες
+1000
Όπως τα λέει ο Page είναι. Άλλο αν σας αρέσουν οι Helloween, άλλο το αν είναι καλοί κιθαρίστες [-X
για το ειδος τους ηταν κομπλε…οχι οτι αυτο τους εκανε θεους…αλλα οπως και να ειχε ηταν…2 και αποτελουσαν…διδυμο!!
βεβαια…απο τοτε που ηταν μαζι…εχουν περασει και 20 χρονια…(νομιζω)
τεσπα LaRocque+Blakk FTW!8O
Υπονοεις δλδ οτι για να σε κομπλε στο παοουερ μεταλ πρεπει να παιζεις αισχρα ? :-k
Yποννοεις δλδ οτι ενα κιθαριστικο διδυμο για να μπει στα top πρεπει να αποτελειται απο 2 χταποδια υπερτεχνικουρηδες?
Και επισης τους εχεις δει live και εκρινες οτι ειναι αισχροι οπως λες η απλα δε σ’αρεσουν αυτα που παιζουν στα αλμπουμς?
Πατε να βγαλετε ελιτισμο αλλα τα ισοπεδωνετε ολα ρε μαγκες…
Maρεσουν κιθαριστες που παιζουν 3 νοτες αλλα τις παιζουν οπως πρεπει.Αυτοι οι τυποι δεν ακουγονται.Απο ιδεες μεχρι τεχνικη,μπεντ εκτος τονου,ολα αισχος.
Μακάρι όλοι οι σκράπες να βγάζανε τέτοιες δισκάρες όμως!