Πολέμιοι τόπικ!

θες να γραφτείς στο fan club?:-k

ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ?
Θελω τοσο πολυ απλα δεν ξερω τον τροπο…:dunno:

Πες μου ΡΟΥΝΤΟΛΦ μου και απο μενα οτι γλυκο θελεις…:smiley: :smiley: :smiley:

Ρε αμπαλοειδή πλάσματα, εγώ με ποιον είμαι τελικά?
Πως θα μπορώ να σπαμάρω αν δεν έχω πάει με τη μία από τις 2 μεριές??

Ρε Μανο μου, πηγαινε και με τις δυο για να σαι μεσα…:smiley:

Τι καθεσαι και σκας…:wink: :stuck_out_tongue: :slight_smile:

χμ… αυτό το γλυκό αρχίζει να χάνει την αξία του… Νόμιζα ότι θα είμαι ο μόνος που θα είχε τη τιμή να το φάει…:frowning:

@manos87

Πόσταρε κάπου κάτι κακό για κάποιο συγκρότημα που έχει κοινό (δηλαδή όχι αυτά του Nihilist), στείλε το λινκ και ανάλογα με το πόσο πολέμιος είσαι και το πώς ξεκατινιάζεις τα ροκ συγκροτήματα, θα αποφασίσουμε δημοκρατικά αν θα γίνεις μέλος μας (βασικά εγώ θα το αποφασίσω γιατί στο Rocking δεν έχουμε δημοκρατία!!!:stuck_out_tongue: )

Εγω παραμενω ακομα ουδετερος, και βεβαιως ειμαι εδω και χρονια με το μερος των σκορπιων!

Κοιτα επειδη σε συμπαθω θα τους βαλω μονο να σε τσιμπησουν:wink:
Ευχαριστημενος???

Αρχιδια αποφασιζεις. Καθε μελος εχει το δικαιωμα ν’ασκησει βετο. Στο ροκιν δεν εχουμε δημοκρατια, αλλα στους πολεμιους ολες οι αποφασεις παιρνονται κατοπιν ομοφωνιας.

ένα spambot ειναι σίγουρα των σκοτεινων δυνάμεων , οπότε μαζί μας!:wink:

Εσενα θα σε παρω με το μερος μας Κωστακη μου, ωστε οταν μου την λενε για τους σκοπιους να χω συμπαρασταση…:smiley: :smiley:

ΑΑΑΑΑ καλά… Δεν ξέρετε ότι για 2 χρόνια περιπου μαγείρευα σε μεζεδοπωλείο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
8) 8)

Όλγα χρυσό μου,έμαθες να διαβάζεις pm??:roll: :roll: :roll:

Αν είναι μόνο για τσίμπημα οκ. Να τους ακούω δεν θέλω. :lol:

Για σενα ειναι πανω απ το μισο ταψι…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Δημητρακη μου???:wink:

Βασικά με μισεί ο crabsody επειδή δεν ακούω AC/DC αλλά μάλλον αυτό δεν αρκεί:(
Τέσπα, πάω για καφέ και όταν γυρίσω θα κράξω ένα συγκρότημα για τα καλά και ελπίζω να με δεχτείτε:roll:

Δε θα πάρεις μαζί το laptop;;; :stuck_out_tongue:

Πως μπορω να γινω μελος στο club των SCORPIONS???:dunno:
Απαντησε μου σε παρακαλω γλυκε μου…εσενα που συμπαθω τοσο πολυ,που εχουμε τα ιδια γουσταααα…:stuck_out_tongue:

θα πας σε αυτους που σε φθονούν;;;;;;;;;;;;;;;; 8O 8O 8O 8O

KΡΕΠΕΣ???8O 8O 8O

Βρε τον φιλο μου το μοντε…:stuck_out_tongue:

Επειδή έχω ανέβει μερικά level μπορώ να μπώ στην clan των πολεμίων(ως αρχηγός της ομάδας under-19)?
E…Απαιτώ ένα λούτρινο αρκουδάκι καρβού και ένα αναμνηστικό ομοίωμα λάπτοπ από τον μάνο