Πολέμιοι τόπικ!

Ό πόλεμος για τον Nihilist γινεται!

Τον Nihilist τον συμπαθώ επειδή το όνομά του μου θυμίζει τίτλο τραγουδιού των PoS

Nihil morari ! τέλος είσαι δικός μου Σ’αγαπώ!:smiley: sign-:oops:

Δεν ακους λιγο Nihilist καλυτερα… 8)

εε, τι αγάπες και κουραφέξαλα??? εδώ είμαστε κακοί, darkness και ετς… μισούμε τα πάντα εμείς εδώ. μέχρι και το μίσος μισούμε :metal:

εεεεε, οχι???:-s :-s :-s

είιπαμε ξέρω που μένεις!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

είμαστε σκοτεινοί και κακοί!αλλά για τους POS κανουμε εξαίρεση!:stuck_out_tongue:

Εμενα μου αρεσει το Nihilism απο God Dethroned…8)

ακους God Dethroned; εδω καλα - καλα δεν ακους Slayer!:lol: :lol:

εκτος αν θυμαμαι λαθος…

Και εκεί που έλεγα να αφήσω τις εχθροπραξίες στην άκρη, ήρθε το χθεσινό…

Μαζευτήκαμε κάμποσα άτομα στο Texas περιμένοντας τη witch που… δεν ήρθε ποτέ! Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θα με ξανά δει ποτέ ως Dj…[-X [-X

This is war my friends!!!:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

ΥΓ. Manos, αφού δεν έχεις κάνει ακόμα κάποια επίθεση σε γνωστό ροκ συγκρότημα, δε μπορούμε να σε δεχτούμε στους πολέμιους. Όταν θα βαρεθείς να κάνεις ότι σου λένε οι γυναίκες, στείλε μας να δούμε αν μπορούμε να σε δεχτούμε στην ομάδα μας!:wink:

Δεν ακουω ρε, απλα μου αρεσει το Nihilism και το Villa Vampiria…

Ο Nihilist θα ειναι περηφανος για μενα!!!:smiley:

Στην πυρα την μαγισσα.:stuck_out_tongue: :lightsabre:

Ομορφα ητανε παντως.:smiley:

Μόνο όχι φωτιές, ότι΄άλλο εκτός από φωτιά!

Παιδιά μου συγνώμη το είπα και σε άλλο τόπικ , ανωτέρα βία!:frowning: :frowning: :frowning:

Καλά πως γίνεται το 65% του φόρουμ να είναι πολέμιοι κ κανένας να μην κάνει αίτηση εγγραφής?8O

Σε αυτό το τοπικ ήδη έβρισα τρία μεγάλα γκρουπ, ενώ έχω και το προτέρημα να συνδυάζω δύο βαρβαρικά φύλλα, τους μέθυσους και αγριάνθρωπους Θράκες (διαβάστε καναν αρχαίο ιστορικό) και το ποντιακό αίμα των βουνών του Καυκάσου :twisted: :twisted: :twisted: Τι θα γίνει θα με δεχτείται ???:-k