Παίζω κιθάρα και ψαχνω συμπαικτες(Θεσσαλονικη)

Λοιπον

Ειμαι 23 ετων και παιζω κιθαρα ηλεκτρικη κυριως και ψαχνω ατομα να παιξουμε μαζι μηπως και βγει κατι καλο…

ειμαι της αποψης οχι πιεστικά πραματα αλλα να ειναι πιο πολυ για να γουσταρουμε,να τζαμαρουμε,να περασουμε καλα

προτιμησεις μου ειναι το παλιο καλο κλασικο ροκ κυριως σαν κεντρικος πυρηνας.

Αγαπαω παρα πολυ τα blues-blues rock,γουσταρω τη φανκ,εχω περασει απειρες ωρες να ακουω progressive rock και ξεδινω με hard rock (το πολυ ac/dc,purple,zeppelin τα σκληρα)…

επισης δινω μεγαλη βαρυτητα σε μια μπαντα αναλογα το στιχο

η φαση ειναι 70’s κυριως για μενα kai οτι εχει ξεκινησει δλδ εκεινη την χρυση περιοδο σε αυτο το χώρο(αντε και προς τελη 60’s :P)

αγαπημενη μπαντα οι Pink Floyd

οργανο fender stratocaster

plus τραγουδαω αρκετα ικανοποιητικα:oops:

αγαπημενοι κιθαριστες: gilmour,clapton,albert king,luther allison,blackmore,page,frusciante κλπ κλπ

οποιος γουσταρει φαση οτι οργανο και να παιζει ή αν υπαρχει καποια μπαντα με τετοιο προσανατολισμο θα ηθελα πολυ να δοκιμασω να παιξουμε μαζι και να περασουμε κυριως καλα.

θεσσαλονικη ε:wink:

up ρε ξενερωτοι

Γεια σου DonConstantino,
Είμαι ο Κώστας και σου γράφω κυρίως λόγω του αγαπημένου σου συγκροτήματος (Pink Floyd) με τους οποίους είμαι κολλημένος “αισχρά”. Παίζω ηλεκτρική κιθάρα (fender strat κι εγώ, όπως βλέπεις μέχρι στιγμής έχουμε δυό κοινά), μένω ανατολική Θεσσαλονίκη (Χαριλάου) και θα ήθελα όπως λες να “δοκιμασουμε να παιξουμε μαζι και να περασουμε κυριως καλα…”.

check the pm!