Οι μόνοι ήχοι ξυπνητηριού που είναι ικανοί να σε σηκώσουν από το κρεβάτι είναι οι ατάκες του Γκουσγκούνη.:!:
Και το ντανγκα ντανγκα που κάνει το σφυρί όταν κτυπάει το δρεπάνι
Στο λύκειο είχα κάτι μελωδίες σε midi που με το που τις ακούς σου’ρχεται να σπάσεις το κινητό, οπότε κάθε πρωί ξυπνούσα στο στυλ “παλιόκοσμε, παλιοζωή και παλιοκοινωνία”. Τώρα έχω μια μελωδία σε mp3 απ’ τον Κώδικα Ντα Βίντσι που με ξυπνάει ωραιότατα…
Εεεεεεεεεεετσι.
Εγώ ξυπνάω με το εμβατήριο του Βέγγου. Στην αρχή είχε πλάκα, τώρα άρχισε να μου τη σπάει. τα καλύτερα ξυπνήματα πάντως τα έχω κάνει με το Σήκω χόρεψε κουκλί μου
Σημερα ηταν ενα απο τα χειροτερα ξυπνηματα μ… Τωρα ξεκινησα την σχολη κ επειδη ειναι πρωτες μερες θελω να πηγαινω. Για ξυπνητηρι εχω Violent Revolution μηπως κ παει καλα η μερα… Ξυπνησα 6 κ μιση ετσι ωστε γυρω στις 8 να ειμαι Αιγαλεω. Μπαινω στην αιθουσα κ μας λεει ο καθηγητης “Οποιος ηταν τελευταια φορα εδω μπορει να φυγει”. Ελεος ρε μαλακα! Θα μπορουσα να κοιμηθω 2 ωρες παραπανω! Και σαν να μην εφτανε αυτο στις 10 που επεστρεψα για τις υπολοιπες 4 ωρες ο Καθηγητης μας μιλισε μιση ωρα κ μετα μας ειπε να φυγουμε… Ημουν ξυνπιος απο τις 6 μιση κ γυρισα σπιτι 12 μιση για μια γαμημενη ωρα μαθηματος!!!
Αυτό με τη σχολή τις πρώτες μέρες είναι γελοίο. Εγώ σήμερα πήγα και δεν έγινε μάθημα γιατί είχανε συμβούλιο οι καθηγητές. Έλα όμως που είχαν “ξεχάσει” να βγάλουν ανακοίνωση…
Αυτο που λενε οι 2 αποπανοι ειναι πολυ ασκημο πραμα αλλα συμβαινει.
Αμα μου κοβουν υπνο for no reason θελω να δαγκασω κοζμο.
Τελευταια ξυπναω με εναν ηχο απο το κινητο μου, πραγματικα σατανικο. Πραγματικα. Και χρειαζεται γαμωτο. :?
Δεν ξαναβαζω ωραιο τραγουδι, αποκλειεται να μη το μισησεις μετα.
Να βαλετε Hatebreed για ξυπνητηρι.Δεν παιζει να μην ξυπνησετε.
Εγω το εκανα στο σχολειο.Αλλα ειχα αρκετα νευρα οταν ξυπνουσα.
Εσυ παντα εχεις νευρα.
Το καλυτερο ξυπνητηρι ειναι το κλιμακωτο που δυναμωνει τοσο που ξυπναει και τους γειτονες.
Κάθε μέρα ξυπνάω στις 7. Ό,τι ήχο και να βάλω, δε βοηθάει.
Eγω εχω βάλει τον ιδιο ήχο με τον ήχο κλησης του κινητού για να νομίζω οτι με παίρνουν μπας κ ξυπνήσω…Δν πιάνει…
η μάνα μ είναι το καλύτερο ξυπνητήρι