Περιβάλλον & Ζώα

Επειδή βαριέμαι να το σκέφτομαι, κλέβω τίτλο από freedomofrock.

Aφορμή για αυτό ήταν το παρακάτω άρθρο για μια έρευνα σχετικά με είδος δεινοσαύρου αλλά και λόγω της αγάπης για τα ζώα/φύση, σχετικά ντοκιμαντέρ και το γενικότερο ενδιαφέρον που μου προκαλούν τέτοιες ειδήσεις,έρευνες κλπ.

Αλεπού κλέφτης στην Αγγλία.

http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.co.uk/2012/10/blog-post_3826.html

Υπάρχουν συνεχώς περιστάτικά με αυτά τα ζώα στην Αγγλία, όπως το από κάτω στο μετρό του Λονδίνου.

Ο αριθμός αλεπούδων στην Αγγλία πρέπει να είναι τεράστιος, το περίεργο είναι το πως έχουν προσαρμοστεί σε αυτή. Έχω συναντήσει σε τελείως κεντρικό σημείο αλεπού (Angel αν κάποιος γνωρίζει) μέσα σε αυλή πολυκατοικίας.
Επίσης μια φορά που έτρεχα σε πάρκο συνέπεσαν οι πορείες μας.Περίπου ένα μέτρο απόσταση είχαμε. Κανένας φόβος από τη μεριά της, καθόταν και με κοίταζε. Μόλις έκανα κίνηση προς το μέρος της εξαφανίστηκε στους θάμνους.

:lol::lol:

Κάθε βράδι στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου τριγυρνάνε δύο αλεπούδες. Χαλαρά άφοβες και περίεργες, μόνο αμα πλησιάσεις κοντά εξαφανίζονται.

Δεν ξέρω πού να το πω, οπότε το λέω εδώ.

Σήμερα είναι (τουλάχιστον) η 5η μέρα που βλέπω ένα γατάκι παγιδευμένο σ’ένα πεύκο κοντά στο σπίτι μου. Μιλάμε για αρκετά μέτρα ύψος ο κορμός (πάνω από 3) και το γατί απ’τον φόβο του δεν μπορεί να κατέβει. Έχει φάει και 2 μέρες βροχή το καημένο. Μέχρι τώρα έχω πάρει 2 τηλέφωνα στην πυροσβεστική αλλά και στην φιλοζωική Αθήνας και κανείς δεν κάνει τίποτα!! Η πυροσβεστική λέει ότι δεν κατεβάζει γατιά γιατί…βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον και θα κατέβουν όταν πεινάσουν. Στην φιλοζωική απλά δεν το σήκωναν. Πήρε κι ένας γείτονας πριν 3 μέρες στην φιλοζωική και του είπαν ότι θα έρθουν να το κατεβάσουν. Ε αρχίδια. Ακόμα τους περιμένουμε. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω…κανείς μας δεν έχει σκάλα αρκετά ψηλή για να το φτάσουμε. Το μικρούλι απ’τον φόβο του που δεν μπορεί να κατέβει πλέον έχει ανέβει και έχει φτάσει στην κορυφή του πέυκου!
:frowning: τί να πω…από αύριο θα τηλεφωνήσω και στον δήμο μήπως γίνει τίποτα…

αν φτανεις τα πιο χαμηλα κλαδια και ειναι αρκετα πυκνα, ασε μια σακουλα με τροφη, περασε τη στις βελονες για να μην την παρει ο αερας. αν δεν εχει πολλη κινηση το μερος, ασε λιγη τροφη και κατω απο το δεντρο μπας και δελεαστει να πηδηξει.

Τα πιο χαμηλά κλαδιά (που και πάλι δεν καταφέρνω να τα φτάσω) είναι σχετικά αραιά και λεπτά οπότε δύσκολο να σταθεί φαΐ εκεί πέρα. Επίσης κάτω περνάνε συνέχεια σκυλιά οπότε θα το φάνε εκείνα. Ίσως απ’τα σκυλιά να φοβήθηκε το γατί και νά’φτασε εκεί πάνω.

οργανισμοι που δεν ενδιαφερονται γιατι ανοιξαν δεν καταλαβαινω

“φυσικό τους περιβάλλον”; :lol:

Αυτό ακριβώς :frowning: φαντάζομαι κι άλλοι γείτονες θα τηλεφώνησαν αυτές τις μέρες στην φιλοζωική αλλά τίποτα. Εκτός κι αν οι άνθρωποι περιμένουν να περάσει και το Σαβ/κο για να στείλουν βοήθεια για τα ζώα :stuck_out_tongue: Ή απλά δεν θα στείλουν ποτέ.

Το πέρασαν το γατάκι για μαϊμού

Στη συγκεκριμενη σελιδα γινονται αιτησεις που αφορουν την κακοποιηση ζωων (συνηθως συστηματικη,οπως πειραματα,φεστιβαλ κ εθιμα που περιλαμβανουν βασανισμους,παρανομο κυνηγι ειδων υπο εξαφανιση,απαγωγη απο φυσικο περιβαλλον κτλ) και οι οποιες ζητουν εναν συγκεκριμενο αριθμο υπογραφων. Οταν αυτος ο αριθμος συμπληρωθει,οι υπογραφες πρωθουνται (το που ακριβως δεν ξερω,μαλλον στους εκαστοτε “κατηγορουμενους”:wink: και συχνα ο στοχος επιτυγχανεται και δημοσιευεται αρθρο με βιντεο ή φωτογραφιες απο τα ελευθερα,γιατρεμενα κτλ ζωα :slight_smile:

Αυτονοητο το οτι μπορειτε να υπογραψετε μονο μια φορα,αλλα δεν ειναι αναγκη να δωσετε τα κανονικα σας στοιχεια,αυτοι αριθμο θελουν να βλεπουν,εγω π.χ εχω βαλει οτι ειμαι Αβοριγινας ή κατι τετοιο.

Σήμερα ξαναπέρασα απ’το σημείο που ήταν το γατί. Το πεύκο ήταν όλο κομμένα κλαδιά μέχρι την κορυφή άρα κάποιος αξιώθηκε νά’ρθει μετά από τόσα τηλεφωνήματα. Σώθηκε το γατάκι! Πόσο χαίρομαι!

αξιωθηκε γιατι τελειωσε το Σ-Κ και δουλευε σημερα
οποτε δεν ειχε και αλλη επιλογη
Μακαρι το γατακι να βρει ενα μερος καλο για αυτο και να το φροντιζουν.

[B][U]Έτσι φτιάχνονται οι μπότες Ugg σου…[/U][/B]

Oποτε κοριτσια ακομα ενας λογος να μην τις φορατε,περα απο το οτι εχουν την αισθητικη αξια παπουτσιων κλοουν. Οσοι ειστε ευαισθητουληδες μην κανετε κανα αστειο και δειτε το βιντεο,μιλαμε για αισχος

φρικη.
Ειμαστε κτηνη τελικα.

To λάθος είναι να θεωρούμε πως δεν είμαστε από την αρχή. :slight_smile:

σωστα αφου δεν τα δειχνουν τετοια βιντεο πριν πας να ψωνισεις.
Αμα τα εβλεπαν δεν θα τα εκαναν αυτα στα ζωα γιατι δεν θα πουλουσαν.

Αγαπάω όλα τα ζώα ειδικά τον Γράκχο:D

μιας και είναι θρέντ και για το περιβάλλον είπα να ποστάρω προς τιμήν του ντουμανιού που αναπνέουμε στην αθήνα…

http://www.alfavita.gr/arthra/θάλαμος-αερίων-η-αθήνα-από-την-αιθαλομίχλη-φωτό

πάνω που ερχόμουν να το ποστάρω …
ομίχλη κανονικά έχουμε εδω πέρα … (σύνορα Πατήσια - νέα Χαλκηδόνα)
also και την 3η εναλλακτική aka την θέρμανση με ρεύμα με τις αυξήσεις από την μια και την μείωση την έκπτωσης στην κιλοβατώρα το βράδυ την έχουν κάνει και αυτή εξίσου ασύμφορη … μας έρχεται ένας λογαριασμός νααααα 8O8O8O