Δίσκοι Διονύση Σαββόπουλου

Καλησπέρα σας.

Έλαβα πρόσφατα στα χέρια μου κάποιους δίσκους του Διονύση Σαββόπουλου και θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου δώσετε κάποιες ενδεικτικές τιμές. Οι δίσκοι δεν είναι επανεκδόσεις αλλα οι αρχικοί.
( Δεν γνωρίζω αν καλώς άνοιξα εδώ το θέμα αυτό, μιας και είμαι καινούργια χρήστρια του συγκεκριμένου site , οπότε ελπιζω να με συγχωρέσετε αν τυχόν εν αγνοία μου έκανα κατι λαθεμένα).

Οι δίσκοι είναι οι εξής :

  1. Φορτηγό 1966 LYRA 3225
    2.Μπάλλος 1971 LYRA 3573
    3.Το βρώμικο ψωμί 1972 LYRA 3577
  2. Δέκα χρόνια κομμάτια 1975 LYRA 3715
  3. Αχαρνής, Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια 1977 LYRA 3304

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά Χρύσα

προσωπικά δεν γνωρίζω να σε πω τιμές, ωστόσο επειδή είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει, καθώς έχω από τον θείο μου κάποιους από τους δίσκους αυτούς διπλούς, καλό θα ήταν να αναφέρεις και σε τι κατάσταση είναι οι δίσκοι μιας και αυτό επηρεάζει αρκετά την τιμή σου…

Με δεδομένο την χρονολογία τους θα έλεγα πως είναι σε παρα πολυ καλή κατάσταση. Δε μπορώ βέβαια να πω πως ειναι σε άριστη γιατι είναι χρησιμοποιημένοι και λείπει και η ζελατίνα τους. Πέραν αυτών για μένα είναι σε αψογη κατάσταση.

Γενικότερα ενδιαφέρεστε γι ανταλλαγές με άλλους δίσκους έντεχνου ελληνικού; Απευθύνομαι και σε Χρύσα και σε Radical.

http://www.discogs.com/artist/Διονύσης+Σαββόπουλος

Προσωπικά Jim δεν ενδιαφέρομαι για κάποια ανταλλαγή διότι δεν είμαι και συλλέκτης. Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.Ευχαριστώ και τον ChrisP που με παρέπεμψε στη συγκεκριμένη σελίδα και μπόρεσα να δω πάνω κάτω κάποιες τιμές. Εαν όντως ισχύουν αυτές δεν εχω σκοπό τελικά ούτε να τα πουλήσω. Καλύτερα να τα κρατήσω για μένα.

Αφού δεν είσαι συλλέκτης και κατά τ’άλλα δεν τα θες/δεν τα ακούς , γτ να τα κρατήσεις για σένα βάσει των τιμών; Κάπου σε χάνω…

Koίτα έχω κάποιους δίσκους. Υπολόγισε ενα αρχείο γύρω στους 100 με 120. Αυτό δε με κάνει συλλέκτη , ούτε όμως οτι δεν ακούω κιόλας. Οι συγκεκριμένοι ήρθαν στα χερια μου μέσω κάποιου συγγενή. Θεώρησα οτι μπορεί να αξίζουν κάτι παραπάνω λόγω της παλαιότητας τους.Εφόσον δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και λόγος να τους δώσω.

Εγώ πάντως ισα-ισα… Τους δίσκους που αξίζουν πολύ δεν τους δίνω με τίποτα! Τους θεωρώ σημαντικό να υπάρχουν στη δισκοθήκη μου. Τέλοσπαντων διαφορά φιλοσοφίας… :stuck_out_tongue: