Ψάχνουμε μπασίστα!

Ψάχνουμε ΜΠΑΣΙΣΤΑ. Είμαστε ένα νεανικό pop/punk/rock συγκρότημα (όλοι γεννηθείς το '96)(περιοχή Θεσσαλονίκη), με επιρροές από green day, με όρεξη για δουλειά και χαβαλέ. Ετοιμάζουμε δική μας δουλειά και αναζητούμε έναν καλό μπασίστα στην ίδια περίπου ηλικία με εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μαιλ! Ευχαριστώ πολύ και Keep rockin!

καλός μπασσιίτας 16χρονων;

χοχο

Εντάξει όταν λέμε καλός εννοούμε αναλογικά με την ηλικία του!

Είναι γνωστό ότι μπάσο μαθαίνεις μόνο όταν φύγουν τα καυλόσπυρα.#-o

Γενικά οι μπασίστες είναι υπο εξαφάνιση δεν νομίζω ότι η ηλικία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο! :slight_smile:

ναι ειναι

τσουκ

Ψάχνουμε σχεδόν ένα χρόνο με το συγκρότημα και δεν έχουμε βρει ακόμα άτομο! Αναγκαστηκά μας βοηθάει ένα παιδί που παίζει μπάσο αλλά είναι φουλ μεταλάς και δεν την βρίσκει με το μουσικό μας είδος! :stuck_out_tongue:

Αντικειμενικα ειναι σπανιο ένα παιδι 16 ετων (που δεν ειναι μεηντενας) να παιξει μπασο συνειδητα και να προλαβει να γινει και καλος.

Τουλαχιστον όχι τοσο συχνο οσο με την κιθαρα. Παντως μην απογοητευεστε, μεγαλωνοντας θα ανοιξουν και οι κυκλοι σας και θα βρειτε.

Ειναι οντως λιγοι οι μπασιστες γιαυτο και πολλες μπαντες βαζουν εναν κιθαριστα να παιξει μπασο, πραγμα που ειναι μεσοβεζικο και συνηθως με κακο αποτελεσμα.

Σωστό αυτό που λες! Αλλά γενικά ξέρω 2-3 άτομα στην ηλικία μου που παίζουν μπάσο αλλά δεν είναι του μουσικού μας στυλ. Τώρα αν είναι καλοί ή κακοί δεν ξέρω αλλά συγκρίτικά με τους κιθαρίστες είναι η μειωνότατα και για αυτό λέω ότι είναι είδος υπό εξαφάνιση. Και οι ντράμερ επίσης αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως η μπασίστες! :slight_smile:

Ρε παιδιά ζητάω πολλά; όχι πείτε μου!:slight_smile: