Τζίμης Πανούσης

Ο τυπάς μένει στην εκάλη ξύνει τας μπαλαρας του καί ότι καί να κάνει πλέον πουλάει καί θεωρείται αντιδραστικό ενώ απλά στόχο έχει να τα τσεπώσει. Έπρεπε να είχε κάτσει στα αυγά του καιρό τωρα.

Και κάπως έτσι περιγράφει τη σχέση του με τον…ακατανόμαστο…

Καλό θα ήταν να μη λέμε ό,τι θέλουμε χωρίς να το έχουμε διασταυρώσει. Μένει στο Νέο Ψυχικό αν δεν κάνω λάθος. Πάντως σίγουρα όχι Εκάλη. Μπορεί να σου κάνει διαφορά αυτό μπορεί και όχι πάντως παραμένει λάθος πληροφορία. Τα υπόλοιπα είναι άποψή σου, διαφωνώ, αλλά δικαίωμά σου.

οτι ακουμε το λεμε…!! #-o
οπως παλια που ειχε βγει βρομα οτι ο πανουσης ειναι γιος οικογενειας με τεραστια οικονομικη επιφανεια…!
φυσικα δεν εινα ετσι…

καί ότι καί να κάνει πλέον πουλάει

πουλαει??
οταν για 10 χρονια οι δισκογραφικες αρνουνταν να κυκλοφορήσουν τα τραγουδια του??
τι σκατα πωλησεις εκανε??

και επισης ειναι τοσο “ευκολα” και συνηθισμένα αυτα που λεει που τον ακολουθουν εκατομμυρια…#-o

συγγνωμη αλλα… φαουλ…:!:

ε ναι θα επρεπε να μην βγαζει λεφτα για την δουλεια που κανει και να ναι αστεγος ξερω γω.

τωρα καταλαβα πως βγηκε και το αστειο με το “Φιλοθεάμων Κενό”

nice 8)

Πολυ ωραίο ντοκουμέντο…πάντα αντισυμβατικός και αναρχικός ο τζιμάκος!!!
παρόλο που αρκετά λαμόγια και ψευτοεπαναστάτες τον κράζουν επειδή κάνει εκπομπή σε αστικά ραδιόφωνα!!!

και που να κανει εκπομπη?
στην ταρατσα στο σπιτι του…??

οποιος τον εχει ακουσει εστω και μια φορα, μονο απο την ποιοτητα του λογου του, καταλαβαινει πως δεν μιλαμε για εναν οτι ναναι τυπο που απλα βρηκε μικροφωνο…

Η πηγή είναι σίγουρη και σίγουρο είναι ότι ενώ έχει λεφτά με το τσουβάλι τραγουδάει γιά ότι τραγουδάει καί έχει τις απόψεις που έχει τουλάχιστον να περιλαμβάνει και τον εαυτό του μέσα.

εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν πρεπει να εχει λεφτα…:-k

*και δεν θελω να σχολιασω την σιγουρη πηγη

Μην την σχολειάσεις γνωστός του γκουχ γκουχ :wink:

Δεν είπα να μην έχει λεφτά αλλά όχι καί να κάνει ότι είναι κοντά στον λαό καί ότι νιώθει τον πόνο του αν δεν έχει φάει τα δύσκολα στη μάπα.

ρε συ…το ποσα χρηματα εχει ο καθενας σε μια στιγμη της ζωης του δεν δειχνει τι εχει κανει και τι εχει περασει στη ζωη του…

και δεν κανει οτι νιωθει τον πονο του λαου…
μονο αυτο δεν κανει…

μαλλον δεν εχεις ασχοληθει και πολυ…

Βασικά, εγώ πότε δεν κατάλαβα γιατί κάποιος που επιδιώκει και εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτόν και την οικογένεια του, δε μπορεί να είναι αυθεντικός όταν ζητάει καλύτερη ποιότητα ζωής και για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Γράφει πουθενά ο Μαρξ πως ο σωστός αριστερός, που ζητάει η εργατική τάξη να μη τρέφεται με σκατά, πρέπει να τρέφεται με σκατά; Αριστερός είναι ο Πανούσης, όχι Χριστιανός για να τον κατακρίνουμε που δε χαρίζει το δεύτερο του χιτώνα…

Μπορώ να σου πώ με αρκετή βεβαιότητα πως αν δεν μένει Εκάλη μένει Πολιτεία ή κάπου “εκεί βόρεια” τέλος πάντων, φίλος μου έκανε ιδιαίτερο στο παιδί του και θυμάμαι που έτρεχε εκεί πάνω.

Φυσικά και το που μένει δεν έχει καμία σημασία. :slight_smile:

Ρε συ για τον Πανουση γράφεις ή για τον Αυτιά; :stuck_out_tongue:

Απλά μην θεοποιούμε ορισμένα άτομα να ακούτε τη μουσική του επειδή απλά σας αρέσει καί όχι για τα μυνήματα που περνάει γιατί μπορεί να είναι ψεύτικα αυτό ισχύει και σε πολλές αλλες περιπτώσεις.

Ποια μυνήματα του Πανούση είναι ψεύτικα και γιατί; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Κ εμένα μ αρέσει ο Πανούσης κ η σάτιρά του κάρβου αλλά καμιά φορά φαίνεται ότι πάει με το ρεύμα κ αυτός… Όπως τότε με τη συνέντευξη στην Έλλη Στάη που ήταν ωραία μεν κ είχε φάση αλλά και τρελή ακροαματικότητα επίσης, πράγμα που το 'ήξερε κ αυτός κ ήταν πιό συμβατικός… Μέχρι κ ριζίτικο τραγούδησε στο τέλος. Μην αναφερθώ τότε π πήγα κ τον είδα σε μαγαζί στην Ιερά Οδό που δε διέφερε σε τίποτα από μπουζουξίδικα γνωστών καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου (που λένε κ στις ειδήσεις :p) Γέλασα αρκετά βέβαια εκείνο το βράδυ αλλά πλήρωσα κ αρκετά… :stuck_out_tongue:

+10000 σε οτι λεει ο karvou…

και ξαναλεω…
γιατι εχουμε αυτο το κακο να θελουμε τους καλλιτεχνες μας πονεμενους φτωχους κατατρεγμένους…??

θα ηταν καλυτερο να εχει οικονομικα προβληματα ο πανουσης και να μπορει να τον κανει ο καθενας οτι θελει…?? (λεεεεμε τωρα…)

και το αν ηταν συμβατικος στην τηλεοραση δεν μου λεει κατι…
η μεγαλη μαζα που τον ειδε και να ελεγε κατι πιο Intellectual αμφιβάλλω αν θα τον καταλαβαινε …
δεν μπορεις να τον κρινεις απο μια εμφανιση στην σταη…σιγα τα αυγα…

τωρα αυτο που λες για την τιμη στο μαγαζι, οκ εκει δουλευει και τοσος κοσμος ομως…
δεν ειναι συναυλια στο παρκο…

Δεν είπα ότι τον θέλω φτωχό κ κατατρεγμένο, μην τα ισοπεδώνεις όλα… Αλά παραήταν glamorous το σκηνικό στο μαγαζί κ ακριβό κ για πολύ φραγκάτους (που έβλεπες κ τέτοιους). Δε θεωρώ ότι του πήγαινε ιδιαίτερα το σκηνικό. Κ όσο για τη Στάη δε λέω να έλεγε κάτι intellectual (που θεωρώ ότι περίπου με τον ίδιο τρόπο μιλάει πάντα, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο intellectual) αλλά ok, μου έβγαλε κάτι προβλέψιμο κ στη συνέντευξη. Θεωρώ βέβαια ιδιαίτερα έξυπνες τις απαντήσεις του αναφορικά με το πού βρισκόταν κ σε ποιάν έδινε τη συνέντευξη κ σε ποιό κοινό απευθυνόταν εκείνη τη φορά (τρελή ακροαματικότητα ξαναλέω) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Κάνει ωραία σάτιρα εν τέλει κ έξυπνη αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής για μένα. :wink: