Τζίμης Πανούσης

ναι γιατι αν το πει ευθεως θα χασει οπαδους

γιατί αν το πει ευθέως, μετά μπορεί να χάσει μέχρι και το δίπλωμα οδήγησης του; Ας μην ξεχνάμε, πως το τρελόχαρτο του στρατού είναι προσωπικό δεδομένο (για αυτό και κάποιος που κρίθηκε τρελός μπορεί να συνεχίσει μια χαρά τη ζωή του, δίχως ποτέ να γίνει κανένας έλεγχος, γιατί δε ξεφεύγει (υποτίθεται) προς τα έξω) και επομένως, το να βγει και να πει κάποιος “με έβγαλαν τρελό” (δεν ξέρω αν τον έβγαλαν τρελό, μπορεί να είχε μέσο ή να ήταν αντιρρησίας ή ό,τι άλλο) θα στιγματιζόταν κανονικότατα.

τρελο γελιο!!!χαρακτηριστικο παραδειγμα της τρελας του πανουση!

Τά’χει κάνει πολλές φορές αυτά:!:

Τζιμακος=Θεουλης! εκλογες,νεοελληνας,οικογενειακη συνωμοσια,αχ Ευρωπη,ενα τραγουδι για τον χειμωνα…απιστευα τραγουδια.Και παντα αληθινος και ετοιμολογος 8)

Η συνέντευξη του στο Hammer:

http://www.tzimakos.gr/mme/metalhammer291/mh291.php

τον πανουση τον θεωρω ευφυεστερο και περισσοτερο πρωτοτυπο απ το λαζοπουλο…μ αρεσει ο πανουσης πολυ…εχει παρα πολυ ταλεντο…

στη κορυφη απο τους συγχρονους σατιρικους βαζω τον χαρυ κλυν με διαφορα ο οποιος πριν απο μια 20-25 ετια πραγματικα εσπερνε…τωρα πλεον οχι…<πηγα τον ειδα στο θεατρο πριν 4 χρονια και με απογοητευσε>…αλλα το χιουμορ απο καποιες παλιες κασσετες που εχω που σατιριζε π.χ. την εποχη παπανδρεου-λιανη ειναι αξεπεραστες…

Στο Metal Hammer είπε για μια συναυλία:!:
Έχει ακούσει κανείς τίποτα;:!:

για όποιον θέλει να ακούσει τις ραδιοφωνικές εκπομπέςτου Τζιμάκου στο Θέμα εδώ
http://tzimo-thema.blogspot.com/

Τhanks ρε φίλε… Έψαχνα πολύ καιρό ένα link ανάλογο…

Άψογος:):!:

ρε είχατε πάρει πρέφα ότι ο Τζιμάκος είχε παίξει τον Ιούνη στο athens pride (ναι αυτο το gay-ικο φεστιβάλ)??? χαχα ΘΕΟΣ

έψαχνα να βρω τους στίχους του “Η μικρή Τερέζα” και έπεσα σε ένα βίντεο από το συγκεκριμένο live

…όπου και ευχαρίστησε τον Κακλαμάνη που τους επέτρεψε να κάνουν τη συγκέντρωση παρόλο που ο ίδιος είναι straight :lol::lol::lol:

καλη κινηση!

παλευα καιρο να τις ακουσω αλλα δεν τα καταφερνα λογω προγραμματος!

Thanks!

Ναι ρε συ… Θεός… :lol::lol:

Αυτό όμως δεν είναι αστείο ούτε σάτυρα. Περισσότερο για φάουλ μου κάνει, αλλά τέλος πάντων. Δεν είναι δικιά μου η ζωή και η πολιτική καριέρα του Κακλαμάνη, ας κάνει μαζί της ό,τι θέλει ο Πανούσης…

Ένα φασισταριό του κερατά είναι ο Κακλαμάνης οπότε δεν χρειάζεται να είναι κανείς ευγενικός μαζί του.

αντιφασιστικότατο!

Πες τα Τζιμάκο:):!:

Ανέβηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον Μάνο Χατζιδακι να μιλάει για τον Τζίμη Πανούση.