Τζίμης Πανούσης

το νεο του προγραμμα στο luna dark τα σπαει.απλα οσοι δεν το εχετε δει αξιζει να το δειτε.αλλα μια μικρη ενσταση (οχι μονο δικη μου) καλα κανει και κραζει το κοσμο που αξιζει(ονοματα δεν λεμε τους ξερουμε)αλλα μημπως και ο ιδιος εχει γινει καπου ιδιος με ορισμενους απο αυτους(180 ευρω το μπουκαλι και 35 το ποτο ελεος δηλαδη)

ετσι τα θελει τα λεφτα του και ο τζιμακος . ελεγα να παω αλλα μολις ακουσα τιμη του ποτου ειπα ενα “ε” :? και μετα :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πανε να γαμηθουν οσοι δε σεβονται τα ιερα.Ας κοροιδευει οσο θελει τον νταλαρα,προβλημα του νταλαρα ειναι αυτο,αλλα να κοροιεδευει χριστο και παναγια ειναι εναντια σε ολους τους χριστιανους.

Εχεις δικιο ρε, αντε μην τους γ*** καμια Παναγια να πουμε τους μαλακες.

Πολλά respect στον θεό της ελληνικής μουσικής. :bow2: :bow2:

Κάνω βουτιές σε βόθρους με εικόνες
φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
Θέλω να γινω σαν Αμερικάνος,
μ’αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

Κι η παπαλάμπραινα γυμνή

χαιδέυει δώρο συσκευή
σ’ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

Πουλάκι ξένο
πουλί χαμένο
μου τρώει τα σπλάχνα
δεν βγάζω άχνα.

etc etc…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ:respect: στον μάγκα καλητέχνη, μακάρι για πολλά ακόμα χρόνια να τα χώνει σεόσους μας κάθησαν στο ζβέρκο.

Μα εγώ σαγαπώ,
Γαμώ το Χριστό μου…

μη βρίζεις πλιζ:wink:

Παρεξηγημενος επειδη μερικοι δεν μπορουν να παραδεχθουν την πραγματικοτητα κι επειδη μερικοι απλα γελανε με τα τραγουδια του και τις δηλωσεις του διχως να πηγαινουν παραπερα… Παντως λιγο χεσιμο το τελευταιο με τα 180ευρωπουλα μπουκαλια κτλ… Τεσπα, το “Με λενε Ποπη” ειναι τρομερο, μπορω να το βλεπω καθε μερα.

“Μπορειτε να ερθετε οπως θελετε στην εκκλησια! Και με τα σκουλαρικια σας, με τα σκισμενα τζιν, με τα μινι… το πορτοφολι να εχετε μαζι σας!”

Γαμ**ε γιατι χανομαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8)

από τα καλύτερα αυτό το ποστ!

εγω τον ειδα στα δομημενα βρωμολογα στο luna dark.μιλαμε δε παιζοταν δεν επαιρνες ανασα απο τα γελια.ειναι θεος τι να λεμε?

Δεν έχω δει ποτέ παράστασή του, αλλά το ντεμπούτο των Μουσικών Ταξιαρχιών (το οποίο έλιωνα τις τελευταίες μέρες) είναι απλά φανταστικό.

Σαν μουσικος/τραγουδιστης/στιχουργος αρκετα καλος. Με τις παραστασεις του εχω ενστασεις, δεν εχω παει ποτε να τον δω και ουτε προκειται αλλα τον εχω δει/ακουσει στα γνωστα κλιπακια που κυκλοφορουν και μου φαινεται καπως καποιος που κραζει το κατεστημενο κτλ να εχει τραπεζι με 60 ευρω το μπουκαλι και να ειναι κατοικος Κηφισιας και να κυκλοφορει με τζιπαρα. Βγαζει γελιο δεν λεω, δεν ειναι και κανας τυχαιος. Επισης με εχει τσαντιζει ιδιαιτερα ο χλευασμος του για τα Θεια και δεν εννοω Χριστοδουλο και λοιπους παπαδες, αλλα η αθλια “σατυρα” του στο προσωπο της Παναγιας.

ΥΓ Respect στο γεγονος οτι δεν εχει παει στρατο

κοίτα οι παραστάσεις έχουν το εξής καλό κακό: όσοι πάνε πρώτη φορά θα δώσουν βάση στο σόου κυρίως και στη σάτυρα που κάνει. Αυτό κάπου αρχίζει και κουράζει μετά την δεύτερη φορά γιατί επαναλαμβάνεται αρκετά. Προσωπικά τον έχω δει 4 - 5 φορές και πάω αποκλειστικά για το μουσικό μέρος της παράστασης. Το οποίο είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον για τους μυημένους στα τραγούδια του. Οι εκτελέσεις είναι πολύ καλύτερες και πιο γεμάτες από τις studio versions. Οι μουσικοί που τον πλαισιώνουν χαρισματικοί. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει τον κιθαρίστα των Deus Ex Machina… Και βέβαια το setlist κάθε φορά είναι αρκετά διαφορετικό κάθε φορά που τον βλέπω (για αυτό άλλωστε πάω τα τελευταία 7 - 8 χρόνια) σε κάθε του εμφάνιση. Υπάρχουν φορές που έχω κάτσει και σε τραπέζι, αλλά και στο μπαρ χωρίς να σκάσω τόσα πολλά λεφτά. Όπως είχα ξαναπει κάπου αλλού, τα χρόνια που έδινε live την τσικνοπέμπτη στο ρόδον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί (δυστυχώς). Διαβάστε τους στίχους του “Ο Λάκκος Με τα Αστεία” και θα δείτε πόσο αυτοπεριγραφικό είναι για τον ίδιο τον συμπαγή καλλιτέχνη…

Oι live εκτελέσεις των κομματιών του είναι εξαιρετικές. Τα κομμάτια του απογειώνονται. Ακούστε το “Ο Ρομπέν των χαζών” και θα με καταλάβετε. Δεν τον έχω δει live ποτέ δυστηχώς αλλά έχω σε DVD την παράστασή του “Με λένε Πόπη” που είχε κάνει πριν εφτά-οχτω χρόνια και το γέλιο που ρίχνω από τις ομιλίες του δεν περιγράφεται…

Ίσως η πιο υπερεκτιμημένη μορφή στο ελληνικό καλλιτεχνικό γίγνεσθαι. Μουσικώς πάρα πολύ λίγος, στιχουργικά έπίπεδος σε βαθμό δημοτικού, και η σάτιρά του, που είναι και η ταμπέλα του, σε συνεχώς καθοδική πορεία σε ποιότητα, ποσότητα και ευρηματικότητα. Όντως επαναλαμβάνεται συνεχώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το χειρότερο όμως είναι και το ποιόν του ως άνθρωπος. Όποιος τον έχει πετύχει σε ιδιωτκές στιγμές, μπορεί να καταλάβει τι εννοώ.

τον είδες να χέζει?8O8O

:lol::lol::p:p:p

Πέρα από την πλάκα, τον βλέπω σχεδόν σε κάθε διακοπές μου, γιατί έχει εξοχικό κοντά στο δικό μας και πολλά από αυτά που κάνει στις παραστάσεις τα κάνει και σε άσχετες στιγμές. Π.χ. είμαστε στο ίδιο σινεμά, χτυπάει το κινητό του, απαντάει φωνάζοντας δυνατά και λέγοντας τα εξής (στο περίπου):

“Έλα. Σινεμά είμαι. Ναι ρε. Όχι ρε μίλα! Μαλακία είναι η ταινία!”

Και όλα αυτά σε ένταση που τον ακούει όλο το σινεμά. Εγώ είχα πεθάνει στα γέλια, γιατί ξέρω πως είναι αστείο του. Όσοι δε γέλασαν δε του την είπαν όμως. Άρα θρασύς Πανούσης Vs θιγμένος θεατής 1-0.

Κατά του όμως το πως κάθε χρονιά κατά 80% λέει τα ίδια καλά αστεία, άρα δεν είμαι βέβαιος αν τη 2η φορά που θα τον δω, θα μου αρέσει όσο στην 1η)