Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Το 2008 ειχα βγει ενα ραντεβου μεσα Φεβρουαριου με ξανθουλα γλυκια κοντουλα με το ονομα Χριστιανα, που ειχα γνωρισει σε μασκε παρτι και της εκανα εντυπωση επειδη ημουν ντυμενος Darth Vader (η οποια μετα μου δηλωσε οτι φτιαχτηκε ακομα περισσοτερο που οταν εβγαλα την μασκα ειχα ξυρισμενο κεφαλι) η οποια ηταν γεννημενη 29η Φεβρουαριου του 1980 (και αρα με περνουσε εναμιση χρονο περιπου)

Ειχαμε παει να δουμε σινεμα το Sweeney Todd που ηταν αρκετα μετριο. Της εκανα αστειακι οτι ελπιζω να μη βρω το μπελα μου που εχω βγει ραντεβου με 7χρονο. Δεν το εκτιμησε. Δεν την ξαναειδα ποτε και δεν απαντησε ποτε στα μηνυματα μου :sweat_smile:

(δεν μετανιωνω τιποτα)

Ειναι απλα 25% οσο πιθανο οσο το να εχει καποιος γενεθλια μια οποιαδηποτε αλλη συγκεκριμενη μερα του χρονου :stuck_out_tongue: Αν και για να ειμαστε πιο ακριβεις, ειναι λιγο λιγοτερο πιθανο. Γιατι το καλοκαιρι γεννιουνται περισσοτερα παιδια απο οτι τον χειμωνα, αλλα ας πουμε πως η διαφορα ειναι αρκετα μικρη.

5 Likes

Ασε που καθε 400 χρονια ο Φλεβαρης δεν εχει 29 μερες, αλλα 28 :stuck_out_tongue:

1 Like

Κλασσικά ανυπόμονα 5χρονα…

:joy: :joy:

Μ’αρέσει που κάνεις edit γιατί σκέφτεσαι “πω τι θα μου πει πάλι ο μλκς”, αλλά θα σε αφήσω έτσι να αναρωτιέσαι που έχεις κάνει λάθος μόνος σου!!

Αυτό ισχύει? Επίσης με την αλλαγή ημερολογίου δεν άλλαξαν μέρες?Έχουν περάσει 400 χρόνια από τότε (για να φαγωθεί η μέρα)?

1 Like

Οχι.

Καθε 100 χρονια ο Φλεβαρης εχει 28 μερες, αλλα καθε 400 χρονια ΔΕΝ εχει, εχει τις κανονικες 29 :sunglasses:

Ως εκ τουτου το 2000 ειχε κανονικα 29 μερες , γιατι επεφτε στις τετρακοσαρες.

Ολα αυτα γιατι η τροχια της Γης γυρω απο τον Ηλιο δεν κραταει 365.25 μερες (που θα καθιστουσε την εξαιρεση καθε 100 χρονια μη αναγκαια) αλλα κραταει 365.2425 μερες.

Τα σκεφτηκα ολα αυτα πριν μη νομιζεις, και σκεφτηκα οτι επειδη εμεις ζουμε στο 2021, δεν υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε κανεναν που να γεννηθηκε το 1900, και ετσι η εξαιρεση με τις 28 μερες για Φεβρουαριο δεν υπαρχει για κανεναν ζωντανο στον πλανητη αυτην την στιγμη :sunglasses: Κι αυτο γιατι το 2000 οπως ειπα πριν, ειναι εξαιρεση στην εξαιρεση (και αρα κανονας)

Δεν εχω κανει λαθος πουθενα :sunglasses:
Αλλα εννοειται εκανα edit γιατι εβλεπα τη μαλακια να ρχεται :joy: :sweat_smile: :rofl:

2 Likes

Α 'γεια σου, τα μπερδεψα λιγο :stuck_out_tongue:

1 Like

Μέχρι πριν λίγα λεπτά νόμιζα πως το nickname ήταν Sofia_King :partying_face: :partying_face: :partying_face:

1 Like

για αυτο και βαζω τα bluetooth ακουστικα, να χαλαρωσω … :wink:

1 Like

Όχι ρε συ, το είχα διαβάσει Sofia_King την πρώτη φορά μάλλον, και από εκεί και πέρα νόμισα ότι ήσουν η Σοφία δεν το ξανασκέφτηκα :sweat_smile: :sweat_smile: :stuck_out_tongue:

1 Like

αχαχα…ενταξει οχι και Σοφια :stuck_out_tongue:

1 Like

Sofa King what…

1 Like

1 Like

soh -f uh king amazing ! :wink:

1 Like

:sweat_smile: :sweat_smile:

4 Likes

Μολις εκανα βιντεοκληση με γονεις Ελλαδα και η μανα μου φορουσε μπλουζακι Ozric Tentacles που ειχα παρει απο την συναυλια τους στο Ροδον το 2000… Τρελη ψυχεδελεια η boomer :joy:

7 Likes

Μήπως σου κλέβει κ άλλα μπλουζάκια?:stuck_out_tongue:

5 Likes

Μου θύμισε την φάση που πήγε ένας φίλος στο χωριό και βρήκε τον 70χρονο πατέρα του να κόβει ξύλα φορώντας την μπλούζα Burzum του, μάλιστα ήταν με το εξώφυλλο του Aske με την καμένη εκκλησιά

7 Likes

6 Likes

Αφού στις πλατείες γίνονται κορωνοπάρτι, στα ΜΜΜ γίνονται κορωνομεταφορές.

5 Likes
3 Likes