Για τέτοια δήλωση με βρίσκεις κι εμένα απέναντί σου, παρέα με τους Τούρκους
Να την κάνει τι; Μη τυχόν κ τον σταματήσει η ασφάλεια στο δρόμο;
εχεις μια τρυπα στην μπλουζα σου
Το εν λόγω κανάλι μαζεύει τις καλύτερες αντιδράσεις ανθρώπων που ακούνε πρώτη φορά το x rock/metal τραγούδι και μερικών vocal coaches και συρράβει τις καλύτερες στιγμές σε ένα βίντεο.
Σε μια περίοδο που η ψυχολογία μου δεν είναι η καλύτερη και άσχημα νέα φτάνουν σχεδόν κάθε μέρα τον τελευταίο μήνα μπορώ να πω πως τα βιντεάκια αυτά ήταν μια δυνατή ένεση ενθουσιασμού και ζωντάνιας. Τσεκάρετε
Δεν ξέρω καν γιατί μου συνέβη αυτό, αλλά κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια. 100 φορές έφτυσα την οθόνη και δεν είμαι άνθρωπος που γελάει εύκολα, αυθόρμητα.
Σαν θρεντοδημιουργός θέλω να ανακοινώσω κάτι:
Κατουράω την διεύθυνση, τον ποτοοβγκολντ και την αντανάκλασή του στον καθρέφτη.
Σαν πρώην Κάμελοτ Ντι Τζέης, έχω να αποκαλύψω το μυστικό σετ που είχε παίξει κάποιο βράδυ. Το λες και μεθυσμένο. Heavenwood ρε καργιόλη, Heavenwood!
Βαρέθηκα να σερφάρω και να βλέπω την φάτσα της Πισπιρίγκου και τον Ζελένσκι με τη χακί κοντομάνικη μπλούζα ή με τη χακί ζακέτα
Καταπληκτική. Πολύ ωραία η διασκευή στο Fear Of The Dark.
Ταλαιπωρήθηκε από υπερκόπωση και είχε εξαφανιστεί για μεγάλο διάστημα
Επρεπε να το γκουγκλαρω για να την καταλαβω αυτην την μαλακια.
Γνωριζοντας οτι ο Kamehameha ηταν αυτος που ενωσε την Χαβαη ως οντοτητα και δικο της βασιλειο για πρωτη φορα στην ιστορια της, ημουν σε φαση “τι γαμημενη σχεση εχει τωρα ο πρωτος ηγετης της Χαβαης με εναν αγωνα μποξ μωρε?”
Παρε και το πληρες του ονομα (που εννοειται πως δεν ηξερα) μιας και ειμαστε στο σωστο τοπικ:
Kalani Paiʻea Wohi o Kaleikini Kealiʻikui Kamehameha o ʻIolani i Kaiwikapu kauʻi Ka Liholiho Kūnuiākea;
υποθέτω όλοι τον φώναζαν Kal
Μόνο εγώ σκέφτηκα Dragon Ball ε;
Αυτό είναι το μεμε ρε
Σκάλωσα πολύ με την συζητήση με τον Χαβανέζο βασιλιά (?) και νόμιζα πως αλλού ήταν το αστείο