Ένας φίλος μου μένει Μαδρίτη και αυτή τη στιγμή περιμένει να δει τους Metallica, και μάλιστα τσάμπα γιατί κάτι φίλοι του είχαν έξτρα εισιτήριο και τον πήρανε μαζί. Current mood:
Δικαιως ζηλευεις
Νομίζω είχαν παίξει Μαδρίτη το Μάιο του 2019, αν βγάλεις και τον covid, ξαναεπισκέφθηκαν τους Μαδριλένους σχεδόν άμεσα (όπως και πολλούς άλλους Ευρωπαίους)… και εμείς στην ψαροκώσταινα βλέπουμε youtube
Αν ψηθεις να εγκαταστησεις ελληνικα στον υπολογιστη σου ή οπου τελος παντων εγραψες το αποπανω μηνυμα με τα greeklish βγαλμενα απο το 2005, θα σε κερασω εγω εισιτηριο Metallica
Για τσαμπα, καλοι ειναι οι μεταλλικα
Το mad cool μπορεί να μαζέψει 80k κόσμο για 6 σερί μέρες, λογικό δεν είναι…?
Τουλάχιστον κάνουν και καμιά αλλαγή στο setlist συχνότερα από 6 χρόνια κι ανεβάζουν και βιντεάκι στο youtube free για τους lurkers
Πω ρε μλκ… Δεν σε είχα για έναν από αυτούς που γράφουν ακομα Greeklish.
Οκ μπουμερ
Χαχαχ εν προκειμένω εσύ είσαι ο μπουμερ… Ούτε οι γονείς μου δεν γράφουν με Greeklish
Γαμάνε τα greeklish, καλύτερα από ελληνικά χωρίς τόνους
είχαν ένα έξτρα εισιτήριο στην παρέα του αδερφού μου που είναι εκεί τώρα, ρε μπας και…
ο άλλος αδερφός που ήταν επίσης εκεί είχε κλείσει να φύγει να πάει σε γάμο και δεν πήρε το τσαμπέ εισιτήριο, εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες
mono counter re
Μπα, 1000 φορές χειρότερα τουλάχιστον, κι όσο προκαλεις τόσο ανεβαίνουν οι τιμές . Αν είναι δυνατόν να συγκρίνεις μια γλώσσα που διαβάζεται πανευκολα με μια που προκαλεί τύφλωση.
Για πείτε kill count.
Εγώ 61.
70, η λογική μου ήταν να μην πειράζω την πορεία του τραίνου, πάρα μόνο αν οι επιζήσαντες θα ήταν περισσότεροι. Στην ερώτηση με τον πλούσιο, πήρα τα 500k γιατί πάλι ένας πέθανε αλλά υπήρχε επιπλέον benefit
59
Εγώ αυτούς που δέθηκαν από επιλογή τους, τους παππουδες, τα δεύτερα ξαδέρφια και τους άγνωστους έναντι κολλητού φίλου μου, τους έφαγα δίχως δισταγμό
Όπως φυσικά και τον πλούσιο. Η ικανοποίηση θα άξιζε πολύ περισσότερο από τα λεφτά
Πώς έβγαλες 70 αν κράτησες τον κανόνα που λες? Ένας φίλος μου το έφτασε 50, δίχως προσπάθεια. Κι εγώ το πήγα 61 χωρίς να ακολουθώ τον κανόνα σου.
ΥΓ έφαγες το μωρό?
58
“Congratulations! You have solved philosophy.”
Ναι