greek underage cunts, τι να πεις
Ατιμωνουν την παλια μου γειτονια… οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα, γειτονια με ενα σωρο κωλοπαιδαραδες ηταν παντα (!)
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ξεχάσαμε να πούμε χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες για… χθες! (φαντάζομαι θα υπάρχουν κάποιοι στο forum)
Και φυσικά στην αγαπημένη πόλη της Θεσσαλονίκης! Θυμάμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια, πόσο ωραίο πενθήμερο γινόταν όταν έπεφταν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες τις “κατάλληλες” μέρες όπως φέτος!
Ριξτε μια ψηφο εδω περα αν θελετε.
Και επισης, αν δεν συμμετεχετε ηδη, ψηθειτε να το κανετε.
Κανενας αλλος που θελει να αφιερωνει 3-4 ωρες καθε μηνα σε αυτο?
(και αλλες 7-8 ωρες ακουγοντας μουσικη οσο κανει κατι αλλο)
Μακραν η πιο γαματη σημαία του πλανήτη
Γιατί να φτάσεις μέχρι το Isle of Man και να μην πας στην γειτονική Σικελία;
Η σημαία της Σικελίας έχει επίσης το τρίσκελον λόγω του τριγωνικού σχήματος της με τα τρία ακρωτήρια (Τρινακρία την ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες) με την κεφαλή της Γοργόνας στο κέντρο.
Η συγκεκριμένη σημαία υψώθηκε πρώτη φορά και καθιερώθηκε το 1282 κατά τους Σικελικούς Εσπερινούς, που ονομάστηκαν έτσι γιατί στις 30 Μαρτίου εκείνης της χρονιάς (Δευτέρα του Πάσχα ήταν – μιλάμε πάντα για το παλαιό ημερολόγιο), την ώρα που οι καμπάνες του Παλέρμο καλούσαν τους πιστούς στους εσπερινούς, οι Σικελοί πολίτες κατέσφαξαν τη φρουρά και μέλη της κυβέρνησης του Καρόλου του Ανζού, αδελφού του Γάλλου μονάρχη και εστεμμένου από τον Πάπα βασιλιά του νησιού.
Αυτό το φαινομενικά περιορισμένης εμβέλειας επεισόδιο δεν ήταν μόνο η ιστορία των γενναίων Σικελών που ξεσηκώθηκαν εναντίον των καταπιεστών τους, αλλά ένα γεγονός που άλλαξε το πεπρωμένο εθνών και παγκόσμιων θεσμών και συντίθεται από περισσότερες ιστορίες πάνω σε έναν πολύ ευρύτερο καμβά. Είναι η ιστορία ενός ικανού πρίγκιπα που καταστράφηκε από την αλαζονεία του, μιας συνομωσίας που εξυφάνθηκε στην Βαρκελώνη και την Κωνσταντινούπολη (η γενικευμένη εξέγερση στο νησί ματαίωσε τα σχέδια του Καρόλου να εκστρατεύσει για να ανακαταλάβει από τους Ρωμηούς την Βασιλέυουσα για λογαριασμό των Φράγκων) είναι τελικά η ιστορία της βαθμιαίας κατάρρευσης του μεσαιωνικού παπικού σχεδίου για παγκόσμια κυριαρχία!
Ασχετο, τωρα το θυμηθηκα:
Συμφορουμιτη, δωσε “παρων” αν χθες το μεσημερι ησουν στον Σκλαβενιτη Ιζολα στην Καλλιθεα με τη συζυγο/συντροφο/φιλη/αδερφη σου και φορουσες Nechrophagia t-shirt.
Μορφαρα ο τυπος. Γενικως ειχε πλακα η φαση: ενα προχω ζευγαρι με παιδια κοντα στα 18-20ς, τον γιο με μακρυ μαλι και μπλουζα Misfits, την κορη ντυμενη στα μαυρα, με ενα κατισανσκουφο στο κεφαλι και αυτια μικι μαου, καμια 10αρια σκουλαρικια/piercing εκαστος/η σε μυτες, χειλη και αυτια (φανταζομαι και αλλου γενικως), μεχει που εσκασε ο δικος μου. Μπλουζα καραμπαμ, το λογοτυπο necrophagia πρεπει να ειχα να το δω απο το σχολειο (ας πουμε “λιγα χρονια πριν”). Εγω με μπλουζα Therion κι ενας 25αρης με Iron Maiden ημασταν τα φλωρακια του καταστηματος.
Ανάλογα τα κέφια, για όργια ναι, με τέτοια σημαία, πας σίγουρα Σικελια
Στα διαλα ποδηλατο πόλης κ αρχιδια καθε μηνα σαμπρελα θελω γαμω τους δρομους σας δεν επαιρνα ενα bmx να κανω την δουλεια μου;
Καλο μήνα
Ρε, εβαλα στο παλιο μου κουρσακι 35αρια λαστιχα για gravel (σκοπευω να πατησω κανα δασικο) και στους δρομους της πολης πραγματικα ενοιωθα οτι καβαλαω πολυθρονα, καμια σχεση το 35αρι με 45psi με το 28αρι με τα 80-90, περνας πανω απο λακουβες και σχαρες για πλακα, δεν το ξαναπαιρνω το δρομισιο για πολη, τοσο ενθουσιαστικα.
Αυτά της πόλης μάλλον είναι μόνο για ποδηλατόδρομους της Βιέννης…
Μαλλον ειμαι πολυ τυχερος, αλλα δεν εχω παθει ποτε ΦΟΥΙΤ στο ποδηλατο (ενα τιμιο γερικο trekking εχω του 400ευρου και αναθεμα κι αν καταλαβαινω τα μισα απο το τελευταιο ποστ του @morgoth) Οκ, δεν κανω τα τρελα χλμ αλλα εχω κανει ενα τιμιο καταγεγραμμενων 4548 χλμ (την προθερμανση του morgoth δλδ) τα τελευταια 2 χρονια, απο τοτε δηλαδη που ξαναρχισα το πεταλι. Καλου κακου εχω παντα πανω μου βεβαια σαμπρελα τρομπα και τα συναφη.
Φαντάζομαι το 25αρι που έχω με 90-100 θα είναι ακόμα σκληρότερο.
Να μην πω για την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα 4 λαστιχα σε μια μερα ε?
Το αστειο ειναι οτι ανεβηκα Παρνηθα και εκει στον Πυργο του ΟΤΕ συνειδητοποιω οτι εχω και τα 2 σκασμενα, μονο μια ανταλλακτικη σαμπρελα και κατι μπαλωματα (δεν δουλευουν). Τρομερη διασκεδαση γενικα, εφαγα κανα 5ωρο μεχρι να φτασω σπιτι, ολοκληρη Οδυσσεια, ιστορια για αλλη ωρα.
Αυτα παθαινεις οταν παιρνεις race day ελαστικο γιατι εισαι πολυ pro και μην χασουμε και 5 watt και μετα το βγαζεις στους δρομους της Αθηνας.
Ηρωας, δεν ξερω πως την παλευεις
Αν δεν έχεις άλλο την παλεύεις αναγκαστικά. Επίσης νομίζω το ποδήλατο δεν παίρνει 28, σίγουρα δεν παίρνει 35.