Λοιπόν, τι να πρωτοπώ δεν ξέρω καθώς γενικά δεν μου αρέσουν οι τυπικούρες.
Γενικώς, είμαι η ashtray.bliss, και είμαι εδώ όπως ολους εσας γιατι αγαπάω την μουσική ! (τι original παλι αυτό!! :lol: )
Τι άλλα μη ενδιαφέροντα πραγματα να πώ ? Σπουδάζω (μαλλον ολοκληρώνω τις σπουδες), είμαι bilingual και vegan (και βεβαίως το υπερηφανεύομαι :D) μου αρέσουν οι γάτες και η φωτογραφία (ως χόμπι) και φυσικά είμαι massive fan των Wintersun οπότε απο μένα θα περιμένετε πολλά σπαστικά τοπικ για αυτούς (πλάκα κάνω!!!)
Τελείωσα! Α! και μια και είμαι εδώ και δεν ξέρω ποτε θα ξαναμπώ στο φορουμ…Καλή Χρονιά σας εύχομαι !
Δε ξέρει πότε θα ξαναμπεί στο φόρουμ λέει. Είμαι βέβαιος πως θα μπει στα επόμενα λεπτά, ίσα για να ποστάρει φωτογραφία της στις Φάτσες, και να ικανοποιήσει έτσι τον λαό.
Καλώς την. Είχαμε παλιά μία ακόμα κοπέλα εδώ που λάτρευε τις γάτες και ήταν vegan επίσης.
Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία, πέρνα κάποια στιγμή καμιά βόλτα από εδώ να ανεβάσεις τίποτα δικό σου:
Μα δεν εχει σημασία η ηλικία καποιου σ’αυτο το φόρουμ, ετσι δεν ειναι ?
Εξαλλου η ηλικία δεν κολλάει καθολου με την μουσική (ή κανω λάθος ? :-k )
Anyway, I’m forever young…
Η επιλογη του να είσαι βέγκαν είναι πολύ περιπλοκη για να εξαντληθει σε λιγες γραμμες σε ενα ποστ. Υπάρχει ολοκληρη φιλοσοφία πισω απ’αυτο που πρέπει να ασπάζεσαι.