Οι Φάτσες μας

Αν επιπλέον φοράς και γούνινα σώβρακα και έχεις κοιλίτσα σε παντρεύομαι. Δε σε ρωτάω αν θέλεις.
Αυτά. Δε ξαναγράφω εδώ.

Ξαναγράψε Μαρία. Αν αποχωρήσεις απ’ το θρεντ εσύ, θα αποχωρήσω κι εγώ.

Μην χαίρεστε, θα την πείσω να μείνει. :naughty:

μπηκα μετά από μισό χρόνο σχεδόν στο φόρουμ τούτο και το μόνο που βλέπω είναι φλυαρία. ωραία υποδοχή. τέτοια ξενέρα διαρκεί άλλο μίσο χρόνο. (πιο ενδιαφέρουσες είναι οι διαφημισεις στα πλαγια με τα μαγιο)

style

Αφορμή επειδή φοράς τη μπλούζα.
Τι ηλίθιο κόλλημα είναι τελευταία αυτό σε γυναίκες και άνδρες με μπλούζα Jack Daniels???
Πρώτον, δεν κολακεύει κανέναν.
Δεύτερον, το 90% που τη φοράνε δεν πίνουν Jack.
Τρίτον, δεν είναι καθόλου μαγκιά, αλλά αηδία.

Και για να μην βγάζω την ουρά μου, έχω ακριβώς ίδια μπλούζα αλλά γράφει “Jack the Ripper”, λογοπαίγνιο. Και την έχω πάνω από 3 χρόνια. Σκατομόδα.

Χιπστεροποστ.

σωτηρης νινης;

Σωτήρης σκέτο!

Εσυ πλακα πλακα δεν εχεις βαλει φωτο. Εισαι ωραια; Φοραω γουνινο βρακι, εχω (μικρη) κοιλιτσα και μερικους χιλιαδες δισκους. Κελεπουρι λεμε.

Εσένα σε πάω πολύ.
Πάντως μπλουζάκια με τον αντεροβγαλτη πουλάνε στο Λονδίνο σα σουβενίρ. Ακριβά όμως.

Όμορφα. Τρία στα τρία. Αν έχεις και μανία με καθαριότητα και τάξη, βλέπεις κινούμενα σχέδια και λατρεύεις τα γλυκά με σοκολάτα τότε είσαι ανυπερβλητος.

φωτο δε βάζω, τι το περάσαμε εδώ νυφοπαζαρο? [SPOILER]το ξέρω ότι είναι.[/SPOILER]

[SPOILER]αν και παλαιότερα με είχε παρει κάπου σε μια άκρη το μάτι μου εδώ μέσα, τώρα πια έχει καταχονιαστει[/SPOILER]

Πετυχες το ενα χαχαχα.!!

και οσο για τη μπλουζα γαμαει και αυτη και το περιεχομενο της ακομα πιο πολυ…!! :har:

Oxι να το παινευτω, δηλαδη. :stuck_out_tongue:

Μαθαμε ολοι τα γουνινα βρακια τωρα[-X

Παλιοhipster !

Εγω την εχω 6 χρονια αισιως.Λατρευω το Τζακ.
Και αηδια ειναι τα εξωφυλλα απο αυτα που ακους :smiley:

Εσύ είσαι μπροστά, το ξέρω παλικάρι.
Δεν ξέρω πως κολλάει ο χιπστερισμός με το ποστ μου.
Εσείς οι νέοι μόνο καταλαβαίνεστε. :stuck_out_tongue:

Εγω παλι εχω την υποψια πως η Μαρια Τζεην ειναι ωραια. Θα παρω το ρισκο, ορισε ημερομηνια για τα στεφανα. Πρωτη συναντηση στην εκκλησια, εκτος κι αν θες πολιτικο.

Ότι δηλαδή το ρίσκο το παίρνεις εσύ ας πούμε, όχι εκείνη! :lol2:

Angmar μπορείς πάντα να βάλεις εσύ φωτό και να πέσει στα πατώματα το γκομενάκι.

Μ’αρέσει που το ριψοκινδυνεύεις :roll:
Αυτό με την πρώτη συνάντηση μου κάνει λίγο παλιάς εποχής, στυλ προξενιού ας πούμε και με χαλάει.
Για να πέσω στα πατώματα όπως λέει και η φίλτατη από πάνω θέλω φωτο με τις προυποθέσεις που είπαμε, δηλαδή φορώντας γούνινο εσώρουχο (πραγματική γούνα ε!), ξεσκονίζοντας κάποιο έπιπλο ενώ παράλληλα βλέπεις duck dodgers με ζουμ στην κοιλίτσα και φόντο τους δίσκους. Αυτά μόνο.

Να το πάρεις το κορίτσι!