Συνεχίστε με φάτσες μετά από ανακοίνωση συναυλίας Maiden
Το ποσο που εχει μαζευτει ως τωρα για καποιον καλο σκοπο ειναι $20, και σκεφτομαι να το στειλω ηλεκτρονικα στον @pantelis79 με Paypal.
Η συνεισφορα οφειλεται στους:
- Παργαλατσος, the Rider To Utopia
- Martian, the Viking
- Sofa King What, the Bouncer
- Greek Trooper, the Trainer
- Chemist Skywalker, the Chosen One
- Ixnay, the Blur
- nnnkkk, the N to the K
- kbil , the Pasokos
- ChrisP, the Black Metal one
- osfp7, the Young one
ΥΓ. Τα γατια και σκυλια δεν μετρανε, θα με χρεωκοπησετε
Από κατοικίδια έχω την παρακάτω*
Όπου εδώ φαίνεται ο υποφαινόμενος και τα 2 Κάνε Κόρσο του αδερφού μου. Κάτω είναι η Κύρα, όπου το σκυλί αυτό είναι άνθρωπος κυριολεκτικά και από πίσω είναι ο Ντέξτερ, όπου είναι το πιο χαζό σκυλί έβερ, προσπαθώντας να κουμαντάρει τα 70+ κιλά του με μια γελοιοδέστατη φάτσα (επίσης το γαμίδι μόλις κατάλαβε το σώμα του δεν μπορούσες να κάνεις μαγκιές, δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο, στη φωτό είναι 1+ χρονών). Δυστυχώς λόγω μετανάστευσης τα χάρισαν κάπου στην Κέρκυρα παρέα (όπου έμαθα ο επιβήτορας μας την κατάφερε την Κύρα επιτέλους!!) και τα βλέπω σε βίδεο μόνο πια.
*έχω και κάποιες με τον μπασταρδάκο μας τον Πάτρικ, όπου μας άφησε πέρσι πλήρης ημερών αλλά δεν τις κοιτάω εδώ και καιρό γιατί στεναχωριέμαι
εδιτ: ΑΑΑΑΑ ξέχασα την Κλειώ την πολύ πρόσφατη προσθήκη στη φαμίλια (την ξέχασα γιατί είναι στο πατρικό μου)
Ας βαλω κι εγω τα γατια να δειτε και με τι κατασταση γλυκυτητας εχω να κανω εδω περα.
- Αδερφικη αγαπη (Max & Xena)
- Τρελοι υπνοι στο πιο ανετο γατοκρεβατο του κοσμου που το ζηλευω (Max)
- Η βοηθος και συνεργατης μου στο subwoofer της οταν δουλευω ή κανω videogaming (Xena)
- Ο φουκαρας μετα απο 10 μερες αντιβιωσης και σταγονες στα ματια (Max)
- Η αδυναμια μου στο αγαπημενο της μερος, δηλαδη οποιοδηποτε τυχαιο χαρτοκουτο (Xena)
Ωραία μπλούζα!
Κραταει χρονια αυτη η κολονια
Πέρα από την πλάκα, πως θα σας φαινόταν αν “boostαραμε” την όλη κίνηση λίγο παραπάνω; Ο καθένας όσο μπορεί και όσο θέλει. Ότι ποσό και αν μαζευτεί (μεγάλο ή μικρό) να δωθεί κάπου χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αποδείξεις κλπ. και εννοείται χωρίς να δεσμευτεί ο χρόνος κάποιου με τρεχάματα και ιστορίες. Δεν ξέρω, μία ιδέα πετάω. Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολη ή ανεφάρμοστη το ξεχνάμε, απλώς αφού από χαβαλε ξεκίνησε την όλη φάση ο @QuintomScenario θα ήταν ωραίο να εξελιχθεί σε κάτι καλό.
Ε ας βάλουμε κι εμείς κάνα ψιλό, όχι μόνο φωτογραφίες. Και να τα δώσουμε κάπου, εγώ μέσα είμαι. Μπορούμε να τα δώσουμε υπέρ του ΕΣΥ, όπως θα πηγαίνουν τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων , όχι, εντάξει, πλάκα κάνω, να τα δώσουμε κάπου σοβαρά, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.
Υπάρχει κανείς χωρίς μούσι εκτός του Κουΐντομ;
Εγω!
Speechless. Έπρεπε να το ξεθάψω για να καταδεχτείτε να ανεβάσετε τα μούτρα σας ρε;
Σορι για το άσχετο ο δαίμονας της δουλειάς δεν με αφήνει να μην ρωτήσω εάν οι λιθογραφίες στο τοίχο είναι του Heinrich Zille
Αν όχι, τι είναι; Πολύ ωραίες!!!
Ωραίοςς
Το δεξιά και το αριστερά ναι, το μεσαίο kittelsen