Να πω την αμαρτία μου, δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να βλέπω τις φάτσες των λοιπών συμμετεχόντων εδώ μέσα ή όχι. Είμαι εντελώς διχασμένος.
Νομίζω ότι δημιουργείς μία εικόνα στο μυαλό σου, η οποία (προφανώς) και απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα όταν αποκαλύπτεται η φάτσα. Δεν μιλάω για απογοητεύσεις κ.λπ., αλλά -τουλάχιστον εγώ- νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα βλέποντας το πώς είστε. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, ίσως και να είμαι υπέρμετρα ρομαντικός ή/και ιδιότροπος.
Ανεξαρτήτως των προαναφερθέντων, αν και όποτε «ισιώσει» η κατάσταση, έχω ονειρευτεί τη διοργάνωση ενός bbq με αγαπημένες μουσικές (το έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου, μάλιστα), ενός αγώνα μπάσκετ ή ενός καφέ / μίας μπύρας κ.λπ. (ενδεχομένως και σε κάποιο ταξίδι μου ανά την Ελλάδα ή την υφήλιο) με τα περισσότερα παιδιά από εδώ μέσα. Δεν βάζω τις συναυλίες, επί τούτου, για τους ευνόητους λόγους επικοινωνίας και συνθηκών γνωριμίας. Μπορεί να «τρωγόμαστε» κάποιες φορές, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει πολύ αξιόλογη «πάστα» εδώ μέσα.
Επίσης, η αλήθεια να λέγεται… Θα το είχα σκεφτεί δύο φορές στο παρελθόν να μπω σε διαδικτυακές προστριβές με τον @QuintomScenario (επαναλαμβάνω: aka David Draiman meets Ralf Scheepers) π.χ., διότι αν τα φέρει η ζωή να συναντηθούμε κάποια στιγμή και ροπιάσει, δεν με βλέπω να γλιτώνω εύκολα! Χιουμοριστικά το λέω, ε; Το ξέρω ότι δεν είσαι της βίας!
Συγχωρέστε μου τα ανωτέρω δυσνόητα ή/και δακρύβρεχτα, ε; Ας ελπίσουμε να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά.
Σκουφάκι της γυναίκας αφού αυτό έπιασα πρωινιατικα στα σκοτάδια τσεκ
Υγρά ματιά από το χασμουρητό τσεκ
Μασκουλα τσεκ
Ακουστικά 3 ευρώ σαν ν ακουω από πηγάδι τσεκ
Θολή φωτο λογο λακκούβας στον δρόμο κ αναπήδηση του λεωφορείου τσεκ
Ροκινγκ φόρουμ τσεκ
Stress ο ήχος της ανασφάλειας τσεκ
Μιας και ο Sofa_King έβαλε φώτο από την αγαπημένη του πόλη σε συναυλία και έχω μπει σε Muse zone εδώ και λίγες εβδομάδες, κάνω κι εγώ το ίδιο για το Βερολίνο το 2016