Μπασκετοφατσες του rocking

Εγώ λογικά έκλεισα για την τρέχουσα σεζόν.
Αν δε λείπω το προσεχές Σ/Κ, θα ενημερώσω!

3 Likes

Λοιπόν, κλείνουμε για ένα σένιο, χαλαρό 3v3? Υποθέτω έκλεισαν οι συμμετοχές για αυτή την Κυριακη.

2 Likes

Βάλτε κάνα σουτάκι και για μας που θα είμαστε από τριήμερο εκδηλώσεων :smiling_face_with_three_hearts:

(υποθέτοντας ότι θα συνεχίσουν αρνητικά τα τεστ :crossed_fingers:)

4 Likes

Μάγκες, αν μπορεί ας κλείσει κάποιος γιατί είμαι δουλειά και στα καπάκια έχω έξοδο. Ειδάλλως, κλείνω εγώ αύριο πρωί πρωί.

Υπ’ όψιν κ.κ. @Lupin @martian @apostolisza8 @ChrisP @eviL

Όλα έτοιμα και νοικοκυρεμένα, για το κλείσιμο της μπασκετικής σεζόν!

6 Likes

8η συνάντηση χθες και τελευταία της σεζόν.

«Αντρικό» 3on3, με αδιάκοπο τρέξιμο, το οποίο, με τις θερμοκρασιακές συνθήκες που επικρατούσαν, οδήγησε -εμένα τουλάχιστον- σε ημι-λιποθυμικές καταστάσεις. Όχι και ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά ας είναι…

Κατ’ αρχάς, υπήρξε καθυστέρηση στις αφίξεις των υπόλοιπων 5, γεγονός που με οδήγησε να προθερμαίνομαι μόνος για αρκετή ώρα (χθες ήταν ο ξηγημένος τυπάς υπεύθυνος και μ’ άφησε να μπω στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την έναρξη της ώρας μας), πριν δω μία γνώριμη φιγούρα να διέρχεται την κεντρική θύρα των γηπέδων… Άρχοντας @dude, με παντοφλίτσα 1-4, «έσκασε μύτη» για παρακολούθηση των αναμετρήσεων, αραχτός στο παρκέ και άνετος. Πάλι καλά που έκανε την έκπληξη και είπαμε και καμία κουβέντα, από το να ήμουν μόνος, σαν τον κούκο, τόσην ώρα.

Με τα πολλά, αφίχθη και o Human Highlight Film / Gandalf the Brown / Μεταμεσονύκτιος παρακολουθητής προβολών (HHF/GtB/ΜΠΠ) @martian, ενώ ακολούθησε και η τετράς των @Lupin, @ChrisP, @apostolisza8 και @eviL.

Ιδιαίτερη μνεία στον ύστατο ως άνω αναφερόμενο, καθώς χθες ήταν η παρθενική του εμφάνιση στο project. Άλλος ένας ωραίος παλίκαρος, με Νησιώτικη και νησιώτικη αύρα (δεν πρόκειται περί συντακτικού λάθους), θετική προδιάθεση, εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ προσηνής εν γένει και πολύ σοβαρές και μετρημένες τοποθετήσεις (και στην καθιερωμένη συζήτηση μετά το πέρας των αθλοπαιδιών, αλλά και εντός του court!). Βέβαια, κατέστησε σαφές ότι δεν ήρθε για «τουρισμό» χθες, καθώς εμφανίστηκε με death metal διαθέσεις και ίσως την επικότερη μπλούζα που φορέθηκε στην τρέχουσα σεζόν. Χάρηκα πολύ φίλε κι εύχομαι με το καλό να σε υποδεχτούμε πάλι σύντομα!

Anyway, σκάρτη μία ωρίτσα παιχνιδιού και πάλι, η οποία «μεταφράστηκε» σε 2 μονά έως τα 21 και ένα «πνιγμένο» μέχρι το τέλος του χρόνου μας, το οποίο έληξε άδοξα, με τρόπο που σίγουρα δεν αρμόζει στο υπερ-επιτυχημένο project, αλλά έτσι είναι η ζωή (και οι αθλοπαιδιές).

Αν και αρχικά είπαμε να αφήσουμε την τύχη και τα «αριθμάκια» να επιλέξουν τις ομάδες, το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν εντελώς άνισο (Lupin και Αποστόλης μαζί), επομένως, με πλήρως «δημοκρατικές» tBL διαδικασίες, ανακοίνωσα ετσιθελικά τις ομάδες στους υπολοίπους και δεν ακούστηκε κιχ (εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα, καθώς γίνανε ωραία και ανταγωνιστικά ματς). Από τη μία tBL, Lupin και martian (Team #1) και από την άλλη Αποστόλης, ChrisP και eviL (Team #2). Περίεργο, βέβαια, να παίζω απέναντι σε Κώστα Μίσσα, αλλά προχωράμε.

Το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ φόρα από την Team #2, με την Team #1 να προσπαθεί να κρατηθεί στο game, με ηρωικές προσπάθειες του martian μέσα στη ρακέτα. Προφανώς, λόγω υψομετρικού mismatch, ψάξαμε πολύ τον martian στο «ζωγραφιστό». Εδώ να αποδώσω τα εύσημα στον evil, ο οποίος δεν «μάσησε» και τον έπαιξε «σκυλίσια» άμυνα και καθαρή. Εντάξει… Για trademark κίνηση «κουτάλας από τη πηγάδι» και James Worthy ημι-hook shot από martian, δεν υπάρχουν λόγια. Αν δεν το δείτε, δεν μπορείτε να κατανοήσετε το μεγαλείο. Όπως και να ‘χει, σιγά-σιγά συνδεθήκαμε κι εγώ με τον Lupin και το game κατέστη πλήρως αμφίρροπο. Από την άλλη μεριά, ο Αποστόλης σκόραρε με τους γνωστούς τρόπους του (πόσταρε κι αρκετά χθες, καθώς με «έχει» σε δύναμη), ο eviL αποδείχτηκε σβέλτος μπουκαδόρος και αξιοπρεπέστατος σουτέρ μέσης απόστασης (κάτι κοντά σε Sam Cassell), ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο Κώστας Μίσσας έκανε την καλύτερη του εμφάνιση έως τώρα, με φοβερές κινήσεις (μέχρι και euro-step έκανε ο αθεόφοβος), πολλές εκ των οποίων με την άμυνα «κολλημένη» επάνω του. Το ξέρω ότι θα τον στεναχωρήσει πολύ η παρομοίωση, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι χθες ήταν ένας άπιαστος Dejan Bodiroga. Αυτό το ολοκληρωτικό μπάσκετ της Team #2 ήταν η αιτία που «λυγίσαμε» και η νίκη πήγε στα παιδιά, με διαφορά 2-3 πόντων.

Εδώ να αναφέρω ότι μετά από ένα-δύο παιχνίδια που ο Αποστόλης είχε πάρει ρεπό από τις 3Τ τακτικές, χθες επανήλθε δριμύτερος, με πολλή φόρα, ρίχνοντας ακατάπαυστη πίεση, σε σημείο που κοιταχτήκαμε κάποια στιγμή με τον Lupin και σχεδόν «κλάσαμε» στο γέλιο με το «παραλήρημα» του φίλου. Απολαυστικός!

Στο 2ο παιχνίδι, η Team #1 «συνδέθηκε» περισσότερο, έγινε περισσότερη κίνηση στο χώρο, βγήκαν αρκετά «κοψίματα» και παρότι η Team #2 δεν έριξε ιδιαίτερα την απόδοσή της, η νίκη ήρθε σε εμάς, σχετικά εύκολα θα έλεγα, με διαφορά 5-6 πόντων. Να δώσω συγχαρητήρια, κάπου εδώ, στον «χαλύβδινο» Lupin, οποίος ήταν πασιφανές ότι πόναγε στον ώμο, απ’ ό,τι «κληρονόμησε» την Τετάρτη, αλλά δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε με σθένος για την ομάδα. Ωστόσο, εγώ θα το πω και ας με διαψεύσει όποιος θέλει. Ο «άσος στο μανίκι» για τη νίκη μας χθες ήταν ο martian.

Με λιγότερα από 10 λεπτά να απομένουν, είπαμε να ξεκινήσουμε κι ένα τρίτο game, μέχρι το τέλος του χρόνου. Η Team #1 είχαμε άνετο προβάδισμα, έως ότου σε μία φάση που ο Αποστόλης κάνει reverse τρίπλα σε άμυνά μου κι επιχειρεί, ωστόσο, το αριστερό του πόδι «κολλάει» στο παρκέ και γυρίζει. Διάστρεμμα (; ), πόνος αρκετός και δυσκολία στο πάτημα, το «κακό» αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν, αφήνοντας μία άσχημη «επίγευση». Lupin έσπευσε αμέσως για πάγο, οι υπόλοιποι για ψυχολογικό boost, αλλά ο Αποστόλης είναι θηρίο και δεν «μασάει» από τέτοια. Στο ωριαίο σουαρέ που ακολούθησε, εκτός του Dome, χώθηκε στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού, ανέλαβε χρέη DJ, άφησε το πόδι ψηλά για να αποτρέψει το πρήξιμο και η διάθεσή του ήταν μία χαρά. Εύχομαι σύντομη ανάρρωση φίλε και γρήγορα στις αθλητικές επάλξεις. Να πω εδώ ότι χθες καταχάρηκα το πολύ δυνατό ματσάρισμα με τον εν λόγω, καθώς με ανάγκασε να βελτιώσω πολύ την άμυνά μου (σε κάποια σημεία τον σταμάτησα, σε άλλα απλά τον παρακολούθησα να χλατσώνει) και να τρέξω υπέρ του δέοντος (προς το τέλος του 2ου παιχνιδιου και σε όλο το τρίτο «έμεινα» από ανάσες), αποκομίζοντας μάλιστα δύο «παράσημα», ήτοι μία καλή μελανιά στη μέση από αγκωνιά και μία ευμεγέθη γρατζουνιά στο δάκτυλο (κόψε τα νύχια σου, βρε αγριόγατα!).

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ακολούθησε η καθιερωμένη κουβεντούλα, για μία ώρα και πλέον, για μουσικά και μη θέματα. Εξαιρετικό κλίμα (όπως πάντα), καλή «χημεία» με όλα τα παιδιά και νομίζω αυτή είναι και η επιτυχία του project, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό πλέον…

Όλα ξεκίνησαν από εδώ, δύο μήνες πριν, η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και θερμή, μεταφερθήκαμε στο παρόν topic και η όμορφη ιστορία έγραψε 8 συναντήσεις έως τώρα (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7). Σε ανύποπτο χρόνο, βέβαια, και αρκετά πιο πριν, είχα ρίξει την «τροχιοδεικτική».

Προσωπικά, ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πολύ ευχάριστες στιγμές που έκαναν τις Κυριακές πολύ ομορφότερες και μεστές. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού από το τμήμα μπάσκετ του rocking forum και ανανεώνουμε το ραντεβού μας από 29/08 και μετά (τότε ξανανοίγει το Dome). Η σκυτάλη παραδίδεται στους τιτάνες της μπαλίτσας τώρα, για το οριστικό κλείσιμο του εαρινού εξαμήνου των αθλοπαιδιών.

Τα δέοντα σε όλους τους ακόλουθους φίλους (προφανώς και στους ως άνω αναφερομένους), φορουμικούς και μη, που συμμετείχαν ή προτίθενται να συμμετέχουν στο project ή υποστήριξαν ηθικά/με την θετική ψήφο τους την όλη προσπάθεια:

@RiderToUtopia

@pantelis79

@Outshined

@Ktn

@MrBeast

@JoHNNyB / Hardaway

The X-Factor

The G-Force

@plex27

@St_Anger

@samis

@osfp7

@Giasonas

@kbil

@Silent_Winter

Over and out.

14 Likes

Η ζέστη δεν βοήθησε καθόλου μα καθόλου χθες, ισχύει. Και τα δύο ματσάκια χθες βγήκαν πάρα πολύ ωραία και αμφίρροπα, με εναλλαγές στο σκορ, ωραία καλάθια και καλό κλίμα. Ειδικά το πρώτο ματς είχε πολύ ωραία κλιμάκωση, προηγούμαστε εμείς με 7-8 πόντους, ανατροπή μετά στο σκορ και εν τέλει κρίθηκε στο σουτ. Στο δεύτερο παιχνίδι, προσπάθησε στο τέλος ο Αποστόλης να κάνει μια ηρωική ανατροπή σχεδόν προσωπικά αλλά είχαμε διαφορά ασφαλείας και τελικά βγήκαμε νικητές.

Τρελά kudos σε @eviL, χάρηκα για την γνωριμία και το ματσάρισμα. Τρεχαντήρι ισχυρό που δεν μάσησε ούτε από υψομετρικές διαφορές ούτε από τίποτα, με σκυλίσια, παλικαρίσια άμυνα. Έφαγε μερικές ψιλές παραπάνω, καθώς χθες ήμουν έξτρα ατσούμπαλος, αλλά όταν παίζεις με μπλουζάκι Napalm Death αυτά εκλαμβάνονται οριακά σαν χάδια και φυσικά δεν χαμπάριασε από τέτοια.

Για τους υπόλοιπους τα είπε καλύτερα ο επίσημης αφηγητής του αγώνα. Ο Αποστόλης ήταν σε πολύ καλή ημέρα, ενώ ο Κρισπ έκανε ένα από τα πιο μεστά παιχνίδια του με βρίσκοντας στόχο τόσο κοντά όσο και μακριά από την ρακέτα. Στα δικά μας, ο Lupin έδειχνε καταπονημένος για τα μάτια του κόσμου μάλλον, γιατί επί τάπητος ήταν η καλαθομηχανή της ομάδας και ειδικά κοντά στο καλάθι έπαιξε σκυλίσια, με πάμπολλα επιθετικά rebounds να μας δίνουν τρελό boost. Ο The_Black_League από την άλλη ανέλαβε άλλη μια φορά να μοιράσει θέαμα μοιράζοντας εξαιρετικές ασίστ (άλλο που του χαλάσαμε μερικές γαμάτες σε 1-2 φάσεις που πήγαιναν καρφί για highlights). Του βγήκε λίγη ξενέρα γιατί δεν τον πήγαν τα σουτάκια ως συνήθως, αλλά έβαλε κρίσιμους πόντους, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι, χωρίς τους οποίους δεν θα είχαμε κερδίσει.

Πάντα τέτοια συμφορουμίτες, ανανεώνουμε ραντεβού από Σεπτέμβρη, πάμε για μπαλίτσα να κλείσει όμορφα η σεζόν!

10 Likes

Η φαση χθες ξεκινησε στα ορια Mad Max απο τη ζεστη αλλα εκτιναχτηκε σε Space Jam!
Χαρηκα πολυ που γνωρισα ολα τα παιδια και που παιξαμε ωραιο Κυριακατικο μπασκετακι - υποσχομαι την επομενη φορα να ερθω πιο ανεβασμενος :slight_smile:

@ChrisP ο τιμιος αρχηγος μας με @apostolisza8 γνησιο υποστρατηγο, μας οδηγησαν σε σκληρη νικη στο πρωτο ματς, αλλα δυστυχως η επιστροφη στο 3ο κοπηκε αδοξα (περαστικα!)
@ChrisP με καθοριστικες αποφασεις και καλαθια, μας οργανωνε και χαραζε πορεια αλλα το δικο μας πιστολι ηταν ο @apostolisza8 Iverson με τη λυσσαλέα διψα και τους περισσοτερους ποντους.

@martian παλικαρος και αμεσος αντιπαλος που οσο και στενα να τον μαρκαρα/ετρεχα εβρισκε τον τροπο του να βρει το καλαθι. @Lupin ενταξει τι να πουμε αθλητης παντος καιρου, που με ακομα κ με τραυματισμο όταν ανοιξει τα γκαζια δε σταματιεται, και @The_Black_League αγνη παραδοσιακη μπασκετικη φιγουρα από αυτές που εβρισκες παντα σε γηπεδο μπασκετ.

Highlight η αραγματικη εξω στο αμαξι υπο τους ηχους του Αποστολη.
Ραντεβου / παρτυ κρας την επομενη Κυριακη στους μπαλαδορους.

8 Likes

Δεν έβλεπε μαύρες φανέλες απέναντι για να δαιμονιστεί, προφανώς :exclamation: :heart:

5 Likes

Καλά μας ήταν χτες, αφού αρχικά γνωρίσαμε από κοντά επιτέλους και μετά από τόσα χρόνια, τιτάνα @eviL, τρομερό παιδί και μακάρι να τον βλέπουμε και αυτόν πιο συχνά στο μέλλον! Όταν είδα και εγώ την μπλούζα Napalm Death, κώλωσα λιγάκι και αγχώθηκα :stuck_out_tongue: , τελικά οι εδώ Παγκρατιώτες, έχουν το μπασκετικό DNA στο αίμα τους!
@ChrisP, όπως λέει και ο φίλος G-Force σε παρόμοιες περιπτώσεις, με έκανε ‘‘ώπα’’ στην άμυνα πολλάκις, ενώ επιθετικά σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο, unstopable εντελώς, φρόντισε να κλείσει τη σεζόν with a bang! @apostolisza8 δεν μασάει από φιλικό κλίμα και παρείστικη διάθεση, κλασσικός μλκας @apostolisza8 δηλαδή μέχρι τέλους :stuck_out_tongue: .Ελπίζω να είναι το πόδι καλά σήμερα και να μην έχει κανένα σοβαρό πρήξιμο/την επόμενη θα κρατάω ψυκτικό, όλο το λέω και πάντα το ξεχνάω…πολύ κρίμα που στην τελευταία φάση, μετά από 2 μήνες και 8 σερί Κυριακές δυνατών ματς, κάποιος την πάτησε έτσι - αν και θέλω να πιστεύω ότι με τον πάγο χτες λίγο το προλάβαμε, εφόσον και το βράδυ σπίτι έβαλε και εκείνος λίγο ακόμα, άντε καμιά βδομαδούλα να τον ταλαιπωρήσει…

Από την άλλη, @The_Black_League ήταν αυτός που είναι πάντα, στην αρχή τα βάζει με τον εαυτό του για 1-2 χαμένα σουτ, ΑΚΑ Βασιλης Καρρας Τα χω με τον εαυτο μου - YouTube, σταδιακά αρχίζει να παίρνει μπρος η μηχανή και σουτ/ασσιστ/αμυνα/you name it, δεν αφήνει τίποτα όρθιο… το καλό με τον @The_Black_League, όπως βέβαια και με τον @RiderToUtopia + @ChrisP , είναι ότι τον/τους έχω μάθει λιγάκι και βρισκόμαστε πλέον αρκετά εύκολα και στρωτά… κρίμα που αρκετά screen που μου ζήτησε (με το αναμενόμενο pivot) + μερικές καλές του ασσιστ, τα πέταξα όλα στα σκουπίδια, καθώς ελαφρώς παρέπαια και δεν μπορούσα πολλές φορές να τελειώσω μια φάση μόνος μου κάτω από το καλάθι, πόσο μάλλον να παίξω κάπως πιο ορθολογικά.
Η αλήθεια είναι ότι ειδικά στο πρώτο ματς, το είχα σίγουρο ότι με τη λήξη θα σήκωνα τον @dude να παίξει στη θέση μου, καθώς ο ώμος πονούσε αρκετά έντονα (αυτές οι βαθιές εκνευριστικές σουβλιές). Στο β΄ ματς σαν να ζεστάθηκε όμως και ήμουν λίγο πιο άνετος να πάρω κανένα rebound ή να δοκιμάσω ευκολότερα σουτ (τούβλα τα περισσότερα, still).

Το βράδυ να πω ότι με πέθανε στον πόνο, όταν γύρισα σπίτι, μετά όμως το μπάνιο, με λίγο πάγο και θερμαντική, σαν να υποχώρησε πριν κοιμηθώ… σήμερα με ενοχλεί αλλά αισθητά λιγότερο, μάλλον θέλει τώρα ξεκούραση 2-3 μέρες (+ πάγο/θερμαντική) ώστε να είναι εντάξει προς τα τέλη βδομάδας…

Τώρα για τον @martian τι να πώ? :stuck_out_tongue:
Ja Morant — Memphis Grizzlies GIF by Off-Hand | Gfycat
αυτό και τίποτε άλλο.-

Καλό καλοκαίρι να έχουμε μάγκες, να γεμίσουμε μπαταρίες και να ξεκουραστούμε, από φθινόπωρο πάλι με το καλό, εφόσον το ψήνουμε και περνάμε καλά, να συνεχίσουμε τις μπασκετοσυναντήσεις μας… περαστικά πάλι σε @apostolisza8 και ταχεία ανάρρωση, χάρηκα που είδα γνωστές φάτσες αυτό το δίμηνο, τις οποίες είχα να δω χρόνια + γνώρισα πολλές αξιόλογες καινούριες και… αυτά πάνω κάτω, ραντεβού όποιος θέλει την ερχόμενη Κυριακή για το θεαματικό (?) κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, αυτή τη φορά στο πλαστικό χλοοτάπητα με τα εκνευριστικά μαύρα μπιλάκια, με international αέρα :stuck_out_tongue: !

9 Likes

Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δυστυχώς, λόγω προσωπικών δυσκολιών, κανονίστε όμως να έρθετε στα γενέθλιά μου για κανα παιχνίδι και μπύρες, με τα μωρά και τα κορίτσια αν θέλετε. Είστε όλοι/-ες ευπρόσδεκτοι/-ες εδώ, το ξέρετε ήδη.

8 Likes

Περαστικά @apostolisza8! Θα προσπαθήσω γκεστ φθινοπωρινή εμφάνιση, διαφορετικά ραντεβού στα ματσάκια των χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Πάντως τελικά, για να πάρει νίκη ομάδα με «μαύρους» στη σύνθεσή της, κάποιος «διάολος» έπρεπε να γυρίσει το ποδάρι του :stuck_out_tongue:

11 Likes

Εγώ σε συζητήσεις με τα παιδιά πριν το παιχνίδι:

“Είμαι πανέτοιμος και αποφασισμένος να κλείσω τη σεζόν εντυπωσιακά”.

Καλά πήγε αυτό, ελάτε να σας πω τη μοίρα σας :upside_down_face:

Εν τω μεταξύ, 3-4 λεπτά νωρίτερα, πάω να κάνω την ίδια περιστροφή και νιώθω τον αστράγαλο και το σημείο εκεί να ζεσταίνεται και να με τσιμπά και τον έπιανα, και λέω νταξ’ όλα καλά, το γλιτώσαμε, ας το ξανακάνω. Τι νόημα έχει να παίζεις με φόβο δηλαδή. Πέρα από την πλάκα, επιστραγαλίδα και πάγος σωτήρια. Και ποδάρα απλωμένη σε αμάξι Lupin.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, σηκώθηκα και το πατάω, αξιοποιώντας αμφιλεγόμενες “θεραπευτικές” μεθόδους, που όμως δεν απογοητεύουν και έτσι απέφυγα τα χειρότερα. Η φροντίδα θα συνεχιστεί και δεν θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα σε οποιοδήποτε μελλοντικό αθλητικό ραντεβού.

Και το ένα πόδι αρκεί και περισσεύει για κλωτσιές εξάλλου :stuck_out_tongue:

Στα του ματς, υποσχέθηκα στην κυρία @Lupin νωρίτερα μες την ημέρα να του έκανα τους δύο ώμους ασορτί και παρά το τραμπούκισμά μου (λεκτικό μεν αλλά και κάτι ταπίδια/κλεψίματα που τον κεράσαμε) κατά τη διάρκεια του ματς ο σκύλος έσφιξε τα δόντια και καθάρισε το δεύτερο ματς υπέρ της αντίπαλης ομάδας.

Καλά δεν τα λέγαμε μετά στο αμαξάκι όλοι μαζί με Social Distortion να παίζουν μωρέ; Πόση γκρίνια πχια; Γενικά χθες έπεσε πολύ γέλιο μπορώ να πω στη μια ώρα που αράξαμε μετά το παίγνιο, οπότε μόνο καλές αναμνήσεις και ραντεβού στο ίδιο γήπεδο (αν είναι ακόμη όρθιο) σε κανά μήνα.

Εδώ να πω πως μόλις είδα μπλουζάκι Napalm Death από @eviL κατάλαβα πως θα πάει το ματς και χάρηκα που θα ήμασταν συμπαίκτες, έτοιμοι να grind-άρουμε τους αντιπάλους, τακτική που οδήγησε και σε εύκολη και ξεάγχωτη ανατροπή και νίκη στο πρώτο game, με MVP @ChrisP που χθες είχε πλούσιο και αποτελεσματικό οπλοστάσιο και δικαίως καθοδήγησε, βάζοντας και το game winner.

Από ένα σημείο και μετά οι μανούβρες του @martian και τα απίθανα καλάθια του ήταν εξίσου σπαστικά όσο και η ζέστη, σε κάποιες φάσεις ήξερες και ταυτόχρονα όχι, τι θα κάνει αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα καλάθι.

Όσο για @The_Black_League να πω ότι χθες του έβγαλα λίγο το λάδι, αλλά παρέμεινε απτόητος και αποφασισμένος και στο μισό τρίτο παιχνίδι ήταν η διαφορά των δύο ομάδων.

Αυτά από μένα για χθες.

10 Likes

Περαστικά ρε Αποστόλη, τώρα γίναμε δύο τα κουτσά άλογα…

4 Likes

Όλα καλά θα πάνε :slight_smile:

3 Likes

Περαστικά, Αποστόλη!

1 Like

Για σένα σίγουρα, κ σου το εύχομαι ολόψυχα, άντε κανονίστε να μαζευτείτε να κάνουμε παρτάρα (τον χαβά μου) :rofl: :rofl: :rofl:

4 Likes

Παντα οι συμβουλες του κυρ-Αλεκου φερνουν αποτελεσμα. Ας μην ξεχναμε οτι το επαθες στο ιδιο το γηπεδο που πρωτοδοθηκε η συγκεκριμενη…

6 Likes

Μια και απ’ ότι φαίνεται κλείσανε οι αθλοπαιδιές για τη σεζόν, να πω εδώ ότι το εβδομαδιαίο μπασκετάκι που στήσαμε ήταν από τις καλύτερες καταστασούλες του '22 για μένα, οπότε από Σεπτέμβρη το νου σας :exclamation:

12 Likes

Ωραία τα δακρύβρεχτα και οι σούμες του διμήνου κλπ, αλλά ο Αύγουστος έχει 31 ημέρες οπότε πάψτε να είστε λιπόψυχοι και προετοιμαστείτε για θερινό last stand ελάχιστες ημέρες πριν αρχίσει η φθινοπωρινή σεζόν.

1 Like