Μπασκετοφατσες του rocking

^ Μία καρδούλα φαίνεται αλλά είναι παραπάνω :smiling_face_with_three_hearts:

Αρχηγός @The_Black_League του δε ρέσκιου, τα λέμε από κοντά!

3 Likes

Τα λέμε πάνω, λοιπόν.

6 Likes

Γαμάτα περάσαμε και σήμερα. Χαίρομαι πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει αρχίσει να καθιερώνεται σιγά σιγά, είστε όλοι ωραίοι τύποι και νομίζω πως όλοι παίζουμε με το ίδιο mindset κάθε φορά, δηλαδή χαιρόμαστε το ματσάκι και δεν υπάρχουν ανταγωνιστικές χαζομάρες και τέτοια, μόνο υγιής καζούρα.

Στα του ματς δεν έχω να σχολιάσω πολλά, δίκαιη νίκη της αντίπαλης ομάδας, κάλυψαν έξυπνα τις αδυναμίες τους (π.χ. αστοχία σε βολές) υπερτερώντας σε άλλους κομβικούς τομείς (π.χ. rebounds). Εμείς σπάσαμε τα καλάθια σε εκνευριστικό βαθμό (ενδεχομένως 0% σε 3ps :stuck_out_tongue: ), αλλά αν μη τι άλλο προσφέραμε θέαμα όποτε μας δόθηκε η ευκαιρία. Νομίζω σε γενικές γραμμές έπεσε λίγο λιγότερο “ξύλο” από άλλες φορές και το ματς κρίθηκε στο ότι οι Κόκκινοι κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά στο +10 όταν κάναμε την αντεπίθεσή μας.

Ψηφιακή αγκαλιά κι high five στον τιτάνα @MrBeast, νομίζω και αυτός και ο φίλος του κούμπωσαν με την μία στις ομάδες.

Εγώ για το επόμενο Σ/Κ είμαι μέσα 100%, το λέω από τώρα και τα βρίσκουμε στην πορεία. Τα λέμε Manowar με όποιον τιμήσει (δηλαδή όποιος δεν είναι φλώρος).

8 Likes

0

10 Likes

Ήταν μια ωραία “μάχη” με ωραίο κλίμα, με θέαμα και βελτιωμένους αυτοματισμούς και στις δύο ομάδες. Και τα δύο καινούρια παιδιά ταίριαξαν αρκετά. Και εγώ είμαι μέσα και για το επόμενο σκ!

7 Likes

Αφού οι παραπάνω τα λέτε λιτά, για πάμε…

Παιχνίδι που ξεκίνησε εντελώς run and gun, γεγονός που ευνόησε τους Μαύρους, οι οποίοι το κυνήγησαν κιόλας. Φυσικά, αν έμενε ο αρχικός ρυθμός στο μισάωρο θα πέφταμε όλοι κάτω, ενώ, ας σημειώσουμε ότι σήμερα παίξαμε μία ώρα και κάτι ΧΩΡΙΣ διάλειμμα (συν κάνα σκάρτο δεκάλεπτο μετά το διάλλειμα).

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από μεριάς των Μαύρων, βρήκαμε ρυθμό οι Κόκκινοι, αυξήσαμε τη διαφορά, έγινε το comeback από τους Μαύρους, αλλά κάποια στιγμή το ολοκληρωτικό και ισοπεδωτικό μας μπάσκετ τους “λύγισε”. Τελική διαφορά στους 15 παρά κάτι, με εμάς να γελοιοποιούμαστε από τη γραμμή των βολών (συγγνώμη στην ομάδα για το 0/8 σήμερα / δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ στη ζωή μου τέτοιο πράγμα και δεν είναι ότι δεν με πήγε το χέρι, καθώς άγγιξα τους 20 από τις εντός πεδιάς προσπάθειές μου) και τους Μαύρους να είναι πολύ άστοχοι από μέση και μακρινή απόσταση.

Αναλυτικά:

Red Team:

@RiderToUtopia: Νομίζω ότι επηρεάστηκε σήμερα από τις σκληρές μάχες με το φίλο του Beast. Τρελό ξύλο και πάλι (έχασα το μέτρημα των φορών που πήγε στη γραμμή μετά από φάουλ που δέχτηκε πάνω στις προσπάθειές του), ομηρικά “σπρωξίδια” στο ζωγραφιστό, πολλά σκουπίδια και νέα προσθήκη η διάθεσή του για τρέξιμο στον πρωτεύοντα αιφνιδιασμό. Σίγουρα του πιστώνονται α) κάνα δύο εντυπωσιακοί αιφνιδιασμοί οι οποίοι τελεσφόρησαν μετά από laser πάσες του, και β) δυο-τρεις no-look ασίστ, αφού τράβηξε πάνω του την άμυνα. Όπως πάντα, συγκινητικός.

@ChrisP: Και μόνο που τον ρίχνουμε πάνω στο θεριό τον Αποστόλη, του δικαιολογεί βραβείο. Βασικά, τα έχω γράψει ήδη όλα… Λακωνικός, βλοσυρός, μέγας μύστης του “εγκεφαλικού”, ευρωπαϊκού μπάσκετ, με “γλυκό” χέρι σε επίθεση (αλλά και άμυνα…). Ήρθε και φορτωμένος, καθώς πανηγύρισε τίτλο στο άθλημα μετά από 6 χρόνια και -παρότι συμπαίκτες- μού έριξε ένα μικρό bullying στο αυτοκίνητο. Για κάποιον μαγικό λόγο, παρατηρώ ότι όταν τρώμε αντεπιθέσεις από τους Μαύρους, δεν ιδρώνει και βγαίνει μπροστά για την αφύπνιση.

@Lupin: Μας είχε πει πριν το παιχνίδι ότι ήταν λίγο κουρασμένος, ότι η εβδομάδα του ήταν κάπως δύσκολη, μας ζητούσε προκαταβολικά συγγνώμη για ενδεχόμενη ανεπαρκή εμφάνισή του, ότι θα αναλάβει δευτερεύοντα ρόλο κι άλλες χαριτωμενιές. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, σκοράροντας ασταμάτητα και παίζοντας άμυνα με το “μαχαίρι στα δόντια”. Ήταν εκεί να φωνάξει στην αντεπίθεση των Μαύρων και τον ευχαριστώ προσωπικά για τις οδηγίες/συμβουλές που μου έδωσε όταν δεν μου έβγαιναν κάποιες προσπάθειες, γεγονός που με βοήθησε να κάνω ένα προσωπικό ντεμαράζ στο ολοκληρωτικό δεκάλεπτό μας. Του χρεώνουμε ως μέγα λάθος το γεγονός ότι δεν δέχτηκε να διατηρήσει στο παιχνίδι το επικό, χαβανέζικο, εμπριμέ πουκαμισάκι με το οποίο έσκασε μύτη, νομίζοντας ότι είμαστε στο Waikiki.

@MrBeast: Μεγάλη και ουσιαστική προσθήκη. Συντονίστηκε και προσαρμόστηκε απευθείας (αναμενόμενο, βέβαια, όταν εντάσσεσαι στους dominators). Εντόπισα καλά μπασίματα, πολλή διάθεση για τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, παραπάνω από αξιοπρεπές σουτ μέσης/μακρινής απόστασης και πολλή δύναμη στις μάχες των θηρίων στη ρακέτα. Το μόνο που του χρεώνω είναι ότι ανέφερε στο τέλος “Α, δηλαδή με θέλετε και θα πρέπει να ξαναέρθω;”, όντας φανερά εκτός κλίματος, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι το “παντρεύτηκε” το project. Μου κάνει για all-around παίκτης, φέρνοντάς μου, για κάποιον λόγο, στο νου τον Detlef Schrempf.

Black Team

@Outshined: Σαν να μου φάνηκε κάπως κουρασμένος (μπορεί να κάνω και λάθος). Δεν του βγήκαν και αρκετές προσπάθειες στο σουτ και αυτό φαίνεται να τον επηρέασε λίγο. Ωστόσο, σκόραρε πολύ, έτρεξε σαν “σκυλί του πολέμου”, έδωσε πολλές μάχες, έκανε πολλές από τις trademark μπούκες του και μοίρασε -όπως πάντα- σωστά και “μυαλωμένα” το παιχνίδι. Μας έκανε να μαζέψουμε αρκετές φορές τη γλώσσα μας από τα τρεξίματά του στον αιφνιδιασμό. Να πούμε εδώ ότι οι μάχες του με τον Lupin εξελίσσονται σε highlight της σειράς, θυμίζοντας δίπολα αλλοτινών εποχών (Μπάνε-Γκάλης, ίσως;).

@Ktn: Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε με τον πιο cool τραυματισμό που έγινε ποτέ. Ας όψονται αυτοί οι βρώμικοι αποροφητήρες… Anyway, μου έβγαλε εκ νέου τη γλώσσα στην άμυνα, μην αφήνοντας εκατοστό για ανάσα, αναγκάζοντάς με να τρέχω σαν το αρκουδάκι της duracel για να ξεμαρκαριστώ. Επίσης, πρόσφερε και το poster της βραδιάς, όταν μου χάρισε ένα “ταψί” στα ίσα (ούτε που πρόλαβα να το δω), αφήνοντάς με την απορία του γιατί έκλεισαν τα φώτα στο γήπεδο πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος μας. Επιθετικά, “σβούρας”, πήρε προσπάθειες και πάλεψε τίμια.

@Φίλος Beast : Μακράν η καλύτερη μπλούζα της βραδιάς. Anfernee “Penny” Hardaway, και δεν είμαι καλά, λέμε! Μεγάλη μπασκετόφατσα, πολύ “πλαστικός” και δυνατός, ταλαιπώρησε τα μάλα τους “δεινοσαύρους” μας, τόσο από την περιφέρεια, όσο και από κοντινή απόσταση. Πολύ τρέξιμο και εξαιρετική περιφερειακή όραση. Θεωρώ ότι βοήθησε πολύ τους Μαύρους και ήταν σημαντική προσθήκη. Αναμένεται κι αυτός, χωρίς πολλά-πολλά, σε επόμενες μάχες. Εγώ κλίνω προς Nick Anderson μεριά, πάντως.

@martian: Δεν ξέρω ποιος “μυρωδιάς” έδωσε στον μεγάλο Dominique το παρατσούκλι Human Highlight Film, αλλά σίγουρα δεν είχε υπ’ όψιν του τον martian όταν το έκανε, ειδάλλως δεν θα προέβαινε σε τέτοιο ατόπημα. Δίδαξε για μία ακόμη φορά την τέχνη της “κουτάλας”, προσφέροντας δύο εκδοχές, τόσο την ανάποδη, όσο και την “μαζεύω νερό από το πηγάδι”. Εμφανίστηκε και πάλι “κομμένος” και σε σχετική μου ερώτηση, έριξε τη γνωστή δικαιολογία ότι ήταν σινεμά. Ας μας ενημερώσει κάποιος ποια γ@μημένη αίθουσα κάνει προβολές μετά τις 2 τα ξημερώματα για την αφεντιά του martian μόνο. Άλλο ένα Σαββατόβραδο που ο Gandalf the Brown αφήνει πέπλο μυστηρίου γύρω από τις κινήσεις του εντός του νομού Αττικής… Πού θα πάει; Θα βγει το “λαβράκι” κάποια στιγμή…

@apostolisza8: Αυτός ο διάβολος, όσο πάει, εξαγριώνεται περισσότερο. Πρέπει να έκανε ρεκόρ πόντων, χλατσώνοντας ανελέητα κάποιες στιγμές, παρά την “γρανιτένια” άμυνα του Chrisp. Να με συμπαθάνε οι υπόλοιποι Μαύροι, αλλά ήταν ο MVP τους σήμερα. Του πιστώνεται και ο αιφνιδιασμός των Κόκκινων στην αρχή με το blitzkrieg (δικός του χαρακτηρισμός) παιχνίδι των Μαύρων. Βέβαια, και πάλι εφάρμοσε “ανορθόδοξες” τακτικές trash-talking αφαιρώντας από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου το “Ad Astra” των Spiritual Beggars που είχε κάνει παραγγελιά ο Chrisp, μετά από σχετικές προσφορές μου και τοποθετώντας ετσιθελικά το “The Gathering Wilderness” των Primordial (όχι ότι χαλάστηκε και πολύ κανείς, βέβαια). Στον γυρισμό, μπήκε θέλοντας και μη στο πίσω κάθισμα, ώστε να απολαύσει ο γηραιότερος Κόκκινος ChrisP την ανοιχτωσιά της νίκης που προσφέρει το κάθισμα του συνοδηγού, ενώ μονολογούσε (ο Αποστόλης) σχετικά με το πόσο συγκινήθηκε για το comeback που έκανε η ομάδα του, για την προσωπική του εμφάνιση και για το μεγαλείο του “The Wake of Magellan” των Savatage (ενώ ακούγαμε το “Hall of the Mountain King”, ξέρω 'γω), όντας φανερά επηρεασμένος από τις απανωτές ήττες… Ο κακόμοιρος ο Ktn προσπαθούσε μάταια να τον συνεφέρει, αλλά δεν…

Και στα επόμενα, με υγεία, καλή διάθεση και μπόλικο πείραγμα!

10 Likes

Καλησπέρα σε όλες τις μπασκετόφατσες, ήθελα καιρό να γράψω στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά πλέον δε με παίρνει για νέα αναβολή γιατί πλησιάζει ο καιρός που κατεβαίνω Ελλάδα.

Τουτέστιν, θα είμαι Αθήνα για κάποιες μέρες αλλά μόνο μία Κυριακή μπορώ να συμμετάσχω (3 Ιούλη), αν συνεχιστεί η συγκεκριμένη εβδομαδιαία παράδοση. Count me in για εκείνη την Κυριακή (διαφορετικά, μεσοβδόμαδα είμαι πολύ διαθέσιμος). Κατεβαίνω έχοντας να παίξω καμιά 10αρια χρόνια με τη σπυριάρα μεν (αν και φουλ μπασκετικός ως τηλεθεατής) αλλά σε καλή (αθλητική) φόρμα.

Και μιας και ήδη έπεσε αναφορά εδώ μέσα για το υποψήφιο φετινό AotY, να σιγοντάρω κι εγώ (σε μουσικό φόρουμ είμεθα άλλωστε) ον τόπικ, λέγοντας “Who gon’ beat my ass?”.

7 Likes

Τρελά ευχάριστα νέα!

Κι αυτό διότι, παρά την δεκαετή αποχή που αναφέρεται, δεν είναι δυνατόν να έχει ξεχαστεί το μπασκετάκι που σφυρηλατήθηκε στο Μπασκετάκι (δεν πρόκειται για τυπογραφικό/συντακτικό λάθος) και στο ιστορικό σχολείο, είτε στο κλειστό γυμναστήριο, είτε στις μπασκέτες του προαυλίου, υπό το άγρυπνο βλέμμα και την αυστηρή κριτική των καθήμενων στις κερκίδες. Θα παραδοθούν “ενισχυμένα” μαθήματα Sun and Steel στις 3/7. Μη δίνετε σημασία. Απλά παραληρώ…

Σε κάθε περίπτωση, εγώ μέσα και για την ερχόμενη Κυριακή (είτε για μονάκι, είτε για διπλό, αν μαζευτούμε) και θέλω να πιστεύω ότι 03/07 πάμε για μία ακόμα ιστορική μάχη.

5 Likes

Κλαίω
(Btw, “Midnight Express”, μεταμεσονύκτιες προβολές κάθε Σάββατο σε Ριβιέρα, cult classics και crowd pleasers κατά κύριο λόγω, όπως πχ Rocky4, Aliens, Karate Kid, Blues Brothers, Blade Runner κτλ)

Ωραία παίξαμε και πάλι χτες, χάρηκα πολύ που είδα @MrBeast και φίλο του Γιάννη, παλιοί «συμπολεμιστές» για χρόνια + καλά παιδιά, κατευθείαν blend με την υπόλοιπη παρέα… ιδρώσαμε, τρέξαμε, ρίξαμε κ φάγαμε δυό τρεις αναμενόμενες σφαλιαρίτσες :blush: και γελάσαμε αρκετά!

Η διαφορά πάντως, σε σχέση με το πρώτο Game, θεωρώ ότι ήρθε από την λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση της ομάδας μας (η οποία ήταν ήδη καλή, ενισχύθηκε μια παραπάνω με τον @MrBeast που είναι εξαιρετικά -και διαχρονικά θα πω εγώ :stuck_out_tongue: - αθλητικός + σε κάθε rebound μας, τον έβλεπα ήδη μια Stockton to Malone baseball pass away από ένα εύκολο lay up αιφνιδιασμού )

Εντόπισα μια κούραση ανά διαστήματα σε Μαύρους (ο @Outshined πχ, δυνατός και με μυαλωμένο τρόπο παιχνιδιού as always, ήταν εμφανώς κουρασμένος από ένα σημείο και έπειτα, ενώ υπήρξε μια σχετική αστοχία σε σουτ μεσαίας και μεγάλης απόστασης, φανερά και αυτή αποτέλεσμα κάποιας έξτρα ταλαιπωρίας), ενώ εμείς, μπορεί και να μην ήμασταν επίσης στο Α game μας αναφορικά με πχ βολές ή να μην παίρναμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά στο πάνω κάτω δεν έμενε κανείς πίσω και τις περισσότερες φορές ήμασταν και οι 5 άμυνα/επίθεση… ειδικά προς το φινάλε, όταν «άνοιξε» το ματς μια παραπάνω, ένιωσα ότι αν αρχίζαμε τις αντεπιθέσεις, ίσως και να χαλούσε το παιχνίδι (για αυτό και αρκετές φορές, προσπάθησα να κρατήσω μπάλα για να πάμε σε οργανωμένη επίθεση).

Βέβαια ακόμα και έτσι, πόντο πόντο το παιχνίδι στα 2καικάτι/3 του, δείγμα του πόσο, προφανώς, dedicated ήμασταν όλοι και πόσο το διασκεδάζαμε…

Δεν θα ήμουν αντίθετος πάντως, σε μια μελλοντική μίξη της τράπουλας των ομάδων, σε κάποιον προσεχή αγώνα, ειδικά αν όντως η κούραση είναι εμφανής, όπως χτες για παράδειγμα… (θα ολοκληρωθεί η “σκούπα” μας βέβαια somehow :stuck_out_tongue: :blush: )

Εγώ μέσα για την επόμενη Κυριακή επίσης, εννοείται, πλέον η μπασκετοσυνάθροισή μας τείνει να γίνει η αγαπημένη μου 1,5 ώρα της βδομάδας!

7 Likes

Αρχίζω να μαζεύω παρουσίες για Κυριακή 26/06:

@martian
@The_Black_League
@Lupin
@RiderToUtopia
@apostolisza8

4 Likes

Messa και εγώ για 26/06, αλλά οφείλω να ρίξω στο τραπέζι και το σενάριο Παρασκευής (24/06) απόγευμα - βράδυ που ίσως βολεύει ίδιους + περισσότερους αν ψήνεστε (και μπορείτε) να μαζευτούμε πάλι.

Επίσης,

Έλα εσύ και θα κρίνουμε εμείς πόσο σκουριασμένος θα είσαι (αν αναπολήσω βέβαια κοινή μας εμπειρία σε προ ολίγων μηνών πολεμικό pit παραείσαι σε καλή φυσική κατάσταση :stuck_out_tongue: )

Ε ναι ρε, ναι. Έλα λοιπόν και “Jump!! (or get jumped!!!)” για να συνεχίσω τις αναφορές στη δισκάρα.

Στα του χθεσινού ματς.

Θαρρώ πως ήταν δίκαιο 2-0, αν και η τελική διαφορά δεν λέει όλη την αλήθεια :stuck_out_tongue:

Νομίζω πως όπως σωστά αναφέρθηκε οι Κόκκινοι κάλυψαν αποτελεσματικά τα όποια αγωνιστικά τους μειονεκτήματα, και όπως εξελίσσονται τα παιχνίδια τα rebound είναι καθοριστικά, όπως και οι επιστροφές και η κυκλοφορία μπάλας από πλευράς τους.

Δηλαδή ακόμα και όταν το -17 το κάναμε -8 (δείγμα διαφορετικού mentality από πλευράς μας μετά το 1ο game - ανεβοκατέβαινε για λίγο πριν οι Κόκκινοι πάρουν οριστικό κεφάλι) έγινε μέσα από κλεψίματα/ριμπάουντ και τρέξιμο, που εκεί υπερτερούσαμε (στ’ ανοιχτό γήπεδο δηλαδή).

Εδώ αξίζει να δοθούν ξανά kudos στις επιστροφές και την σετ άμυνα, δηλαδή παρατηρούσα συχνά @ChrisP, @The_Black_League και @Lupin να κλείνουν για βοήθειες με σωστό spacing, πράγμα που, εξαιτίας και του οικοδομικού τετραγώνου που στήσαμε από τα 5+ μέτρα μας δυσκόλεψε πολύ τη ζωή. Γρανιτένια άμυνα indeed.

Επί προσωπικού,

Έλα μωρέ, δεν είπα κυριολεκτικά τίποτα χθες, άφησα και μερικές “προκλήσεις” αναπάντητες μάλιστα, άσε που this is not even my final form :upside_down_face:

Α, και όσον αφορά τις άστοχες βολές σας, ball don’t lie, ξέρετε εσείς…

Μακάρι να είμαστε καλά να συνεχίσουμε να μαζευόμαστε και να περνάμε τόσο καλά, είναι απολαυστικά αυτά τα απογεύματα αρχή μέχρι τέλους!

7 Likes

Την συγκεκριμένη Παρασκευή σχεδόν σίγουρα δεν μπορώ λόγω γενεθλίων φίλου (εκτός αν αλλάξουν τα πλάνα τελευταία στιγμή). Αντιπροτείνω και Σάββατο αν βολεύει περισσότερο κόσμο. Σε γενικές γραμμές για βράδια μπορώ και καθημερινές, ειδικά δε Δευτέρα-Τετάρτη μπορώ σίγουρα και απογεύματα. Απλά ρίχνω στο τραπέζι την πληροφορία να υπάρχει.

4 Likes

Κι εγω το ιδιο με το @martian για αυτη τη βδομαδα, Παρασκευη (24/6) δεν μπορω, Σαββατο και Κυριακη μπορω

Επαθα ενα τραβηγματακι χτες, οχι κατι σπουδαιο, πιστευω μεχρι το ΣΚ το ποδι θα ειναι κομπλε, προληπτικα ακουω μανογουορ

4 Likes

δυστυχώς Παρασκευή και εγώ δεν μπορώ -έχω ένα σεμιναριάκι 6 με 10- αν και ακούγεται καλή ιδέα για το μέλλον ίσως καμιά φορά, Σάββατο ή Κυριακή μέσα όμως, όπως προανέφερα…

1 Like

Έπαιξα σαν μπασκετικός Παναθηναϊκός της εποχής. Κουρασμένος και κατώτερος των περιστάσεων. Θα επανορθωσω την επόμενη φορά!

(εμπνεύστηκα από τον πρόεδρο - νοτ)

7 Likes

Θα πάμε και “σινεμά” μετά;

5 Likes

Μα φυσικά, δεν σπάει η παράδοση :wink:

4 Likes

Ημί-trash talking mode: On / Επίσης, combo με το “Τι ακούτε τώρα”

Τελικά, @apostolisza8 κρίνω ότι η κίνησή σου αυτή είχε αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που ανέμενες ή τουλάχιστον επέδρασε περισσότερο θετικά σ’ εμάς (tBL και ChrisP) απ’ ό,τι σ’ εσάς (εσύ και Ktn). Δεν έλαβες υπ’ όψιν ότι ο στίχος “I break the young and the bold” μάς χαλύβδωσε και απέκτησε εξαιρετικό νόημα ενόψει της μάχης.

Στα αμιγώς μουσικά, έχω ξαναπεί ότι το εν λόγω αποτελεί το αγαπημένο μου Primordial κομμάτι, αφήνοντας πίσω τόσα και τόσα άλλα “διαμάντια”.

2 Likes

Αν κρίνω απ’ την απόδοσή μου, δε νομίζω ότι επέδρασε και πολύ θετικά. :joy:

Έλα, ρε, με τις μετριοφροσύνες σου. Μια χαρά ήσουν!

Θα νομίζει κανείς πως βάζουμε και “σάλτσα” στις ατομικές περιγραφές…

2 Likes