Μπασκετοφατσες του rocking

kavvadas2

5 Likes

image

6 Likes

ΕΝΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΓΑΜΩ ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ.
Νιώθω Αλκέτας Παναγούλιας στην τοποθεσία eurohoops.
Παλέψαμε πρώτο ημίχρονο ,δεύτερο με την ζώνη που παίξατε αν κατάλαβα καλά , τίποτα ,μας πετσωτατε.

Μόνο εμένα οι μιάμιση ώρα μου φαίνεται λίγη ?

7 Likes

Γιατί όλα τα ποστ μου περιμενουν approval? Τι περιμένουν οτι θα γράψω που πρέπει να το δει πρώτα κάποιος ?

2 Likes

Ελπίζω πως ναι :joy:

Επειδή είσαι νέος χρήστης ρε. Όταν κάνεις 5-6 posts, νομίζω θα πάψει να χρειάζεται, don’t worry!

1 Like

6η ημέρα, 4ο διπλό.

Μεγάλη ημέρα για τους Κόκκινους, που υποδέχτηκαν και πάλι, με συγκίνηση και θέρμη, τους αναρρώσαντες κ.κ. @RiderToUtopia και @ChrisP. Τον Κιουμουρτζόγλου (RtU) τον είδα λίγο πιο ταλαιπωρημένο (τα φαινόμενα απατούν, βέβαια, όπως θα διαπιστώσετε αργότερα) κι ελαφρώς βραχνό, ενώ, αναμενόμενα, ο badass Μίσσας (ChrisP) εμφανίστηκε ατσαλάκωτος, ως γνήσιος μασίστας.

Πριν τον αγώνα, και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα του πρώτου τετάρτου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής @Lupin έδωσε το σύνθημα για τις φωτογραφίες που καμαρώνετε παραπάνω. Προφανώς, ο στόχος ήταν να αποτυπωθούμε φρέσκοι και ακμαίοι και όχι σαν κούτσουρα, όπως δηλαδή μοιάζουμε μετά το τέλος των αθλοπαιδιών.

Φωτογράφος στη λήψη των Κόκκινων ο @pantelis79. Θεωρώ ότι είναι πασιφανές ότι πρόκειται για πλήρως επαγγελματική φωτογραφία, με έντονες επιρροές από early/mid ‘90s αντίστοιχες ομαδικές λήψεις. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες που είμαι ο μόνος εκτός κλίματος και δεν χαμογελάω/μειδιώ, αλλά η πολλή παρέα με τον @apostolisza8, με έχει επηρεάσει/χαλάσει! Νομίζω ότι πλέον γνωρίζετε το who is who, αλλά εν πάση περιπτώσει έχουμε εξ αριστερών: tBL, ChrisP, the G-Force, Lupin, RtU.

Από την άλλη πλευρά, δεν είδα ποιος τράβηξε τη φωτογραφία των Μαύρων (Lupin, μάλλον), αλλά δεν γίνεται να μη σταθούμε για λίγο σε τούτο το ανυπέρβλητο μνημείο. Κατ’ αρχάς, η ασυνδετότητα του concept και η προσωπική «πινελιά» του καθενός, δημιουργεί χάος, το οποίο, ωστόσο, έχει αναφορές στο παρελθόν, καθώς κάτι τέτοιες φωτογραφίες τραβούσαν οι έφοροι (οι οποίοι και πιέζανε διαρκώς για έγκαιρη πληρωμή των συνδρομών ή/και αγορά ημερολογίων / καλά δεν τα λέω, @plex27; ) ή οι πατεράδες κάποιων παικτών των τμημάτων υποδομής, πριν από αγώνες. Από την Monty Python έκφραση του Παντελή και την μισο-αγριεμένη έκφραση του @JoHNNyB (aka Hardaway), έως το photobombing του plex27, την «Πάλι, θα μας πατήσουν οι Κόκκινοι, ό,τι και να κάνω» εκ των προτέρων απογοήτευση του Αποστόλη και την «Η φάση είναι να παίζεται μπασκετάκι και να ακούμε καλή μουσική, ρε» αισιόδοξη ματιά του @Ktn, η συγκεκριμένη λήψη θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη συλλογική μνήμη, ενώ πηγαίνοντάς το ακόμα παραπέρα, στην επιπόλαιη προσέγγιση των Μαύρων στην εν λόγω φωτογραφία, ενδεχομένως να εντοπίζονται και τα αίτια των ηττών τους. Στα των προσώπων, εξ αριστερών και πάλι, Παντελής, Hardaway, plex27, Αποστόλης, Ktn.

Στα του αυτοκινήτου, εκ νέου παραλαβή plex από τα «πάτρια» εδάφη, με μπόλικη κουβεντούλα καθοδόν. Αναμένουμε την μεγάλη επιστροφή του στις χειμωνιάτικες συναντήσεις ή το επόμενο καλοκαίρι, καλά να ‘μαστε. Αγνοώ τι συνέβη στο Lupin-ικό αυτοκίνητο, ωστόσο, δεν μπορώ να αγνοήσω ότι ChrisP ξεκίνησε έναν μικρό εμφύλιο στους Κόκκινους σοφέρ, ανακοινώνοντάς μου, χωρίς περιστροφές και savoir-vivre, ότι «Η αλήθεια είναι ότι ο Lupin με παραλαμβάνει πολύ πιο κοντά στο σπίτι μου και με βολεύει περισσότερο». Λησμονεί, βεβαίως-βεβαίως, ότι το σημείο απ’ όπου τον παραλαμβάνω εγώ το έχει υποδείξει ο ίδιος και έχει και τα «τυχερά» του, όπως την πιθανότητα για μπιζ μπιζέ με μεσόκοπες κυρίες (βλ. προηγούμενες αναλύσεις). Ας είναι…

Στα αμιγώς αγωνιστικά, πριν την έναρξη, ο Παντελής πρότεινε να γίνει ανταλλαγή μεταξύ plex27 και The G-Force, για λόγους εξισορρόπησης υψών. Η πλειοψηφία (προσωπικώς, μειοψήφησα) δέχτηκε τη μεταβολή αυτή και -εκ του αποτελέσματος- αυτό μας έδωσε ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ (το φώναζε επανειλημμένα κι εμφατικά ο Hardaway, κατά τη διάρκεια του ματς), τομέας που αποδείχτηκε καθοριστικός και για την εν γένει εξέλιξη του παιχνιδιού. Χθες, σημειώθηκε ρεκόρ πόντων (χωρίς να παίξουμε πολύ παραπάνω απ’ ό,τι τις προηγούμενες φορές / τα ποσοστά ευστοχίας αρχίζουν και ανεβαίνουν αρκετά), με το «κοντέρ» να γράφει στο τέλος 90-80, υπέρ των Κόκκινων.

Έχουν αρχίσει και δημιουργούνται κάποια μοτίβα, τα οποία είναι δουλειά περισσότερο των Μαύρων να τα δουν και να βρουν τις απαντήσεις. Εν προκειμένω, και πάλι χθες είχαμε αιφνιδιασμό από μεριάς των Μαύρων στην αρχή και αρκετά γρήγορο παιχνίδι τους. Η ουσία είναι ότι, σε όλες τις έως τώρα αναμετρήσεις, οι Κόκκινοι θα βρούμε πάντα ένα-δύο μέρη εντός της διάρκειας του παιχνιδιού (χθες είχαμε δύο), που θα μας «πάνε» και τις περισσότερες φορές θα αποδειχτούν κομβικά για την τελική έκβαση. Anyway (Hardaway / να και η ρίμα), μετά τον αρχικό έλεγχο των Μαύρων, κάναμε μία καλή αντεπίθεση (14-0 θαρρώ), την οποία οδήγησαν εν πολλοίς οι Lupin και RtU (του οποίου η εμφάνιση, γενικά, δεν άφησε κανένα περιθώριο για να σκεφτεί κανείς ότι ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες). Ωστόσο, οι Μαύροι, με μπροστάρη επιθετικά τον Αποστόλη, συνεπικουρούμενο από Hardaway και τα “Juan Carlos Navarro” μπασίματα του plex27, απάντησαν κι έπιασαν έναν φρενήρη ρυθμό, ο οποίος διεκόπη (ευτυχώς για εμάς τους Κόκκινους) από το ημίχρονο (συμφωνημένο εκ των προτέρων). 42-41, υπέρ μας το σκορ. Μετά την ανάπαυλα, ο Κιουμουρτζόγλου πρότεινε να γυρίσουμε σε pure ‘90s άμυνα ζώνης, μπας και μπερδευτούν οι αντίπαλοι. Αναντίρρητα, δεν θα το εφαρμόζαμε αν δεν υπήρχε η τελική συγκατάθεση του Κώστα Μίσσα, όπερ κι εγένετο. Ο 3T επέμεινε ότι δεν κατάλαβε καν ότι παίζαμε ζώνη και ότι δεν είχε κανέναν αντίκτυπο στο παιχνίδι. Γκέκος (tBL), Κιουμουρτζόγλου και Μίσσας διαφώνησαν. Όπως και να ‘χει, το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά κοντά, με πολλή δύναμη και κάποιες πολύ όμορφες συνεργασίες από αμφότερες τις ομάδες (των Μαύρων περισσότερο σε πρωτεύοντα/δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, των Κόκκινων σε οργανωμένες επιθέσεις, με κίνηση στο ζωγραφιστό ή ελεύθερα περιφερειακά σουτ). Προς το τελευταίο τέταρτο, κάναμε οι Κόκκινοι το δεύτερο μέρος της αντεπίθεσής μας και σκοράραμε σύσσωμη η ομάδα αρκετά. Οι Μαύροι κρατούσαν, ψυχωμένα και με ηρωικά σουτ, αλλά όλα θεωρώ πως τελείωσαν με ένα μεγάλο τρίποντο του RtU, το οποίο «έκοψε τα φτερά» των αντιπάλων.

Red Team

Lupin: Ηγέτης του σκοραρίσματος, ψυχωμένος και πάλι, ενώ κουβάλησε και αρκετά μπάλα χθες.

RtU: COVID, πέρασε και δεν ακούμπησε, λέμε. Χαλύβδινος, «κουβάλησε» το σκορ και τα ριμπάουντ, ενώ δέχτηκε και αρκετά καντάρια ξύλο.

The G -Force: Λίαν πολύτιμος, με εξαιρετική ποικιλία κινήσεων επιθετικά. Ατρόμητος, γρήγορος και με πολύ καλό μοίρασμα μπάλας, επίσης.

ChrisP: Συνεισέφερε αρκετά στο σκοράρισμα από διάφορες θέσεις, ενώ επέστρεψε και στον κλασσικό του ρόλο, ήτοι της «βδέλλας» του Αποστόλη.

Black Team

JoHNNyB (Hardaway): Οδήγησε την ομάδα, μαζί με τον Αποστόλη, ενώ παράσημο για τον ίδιο ότι διέκρινε αρκετά νωρίς το θέμα στα ριμπάουντ, το οποίο αποτέλεσε κρίσιμο παράγοντα για την τροπή του ματς.

Ktn: Νομίζω ότι εφόσον οι Μαύροι εμμένουν στο run and gun παιχνίδι, είναι κρίμα που δεν αξιοποιείται περισσότερο η ταχύτητα του εν λόγω. Χαρακτηριστικά, θυμάμαι τουλάχιστον δύο φάσεις χθες που ξεχύθηκε σαν τσιτάχ στον αιφνιδιασμό και σκόραρε με αβίαστο lay up.

Παντελής: Ο γνωστός «Κέρβερος» της ρακέτας, σε αμφίρροπες μάχες (μετά από πολύ καιρό) με τον RtU. Νομίζω ότι ίσως διέκρινα λίγη παραπάνω κούραση χθες (ενδεχομένως να είναι και ιδέα μου).

Αποστόλης: Και πάλι ξεκίνησε πολύ δυνατά στο σκοράρισμα, συνέχισε (κάπως πιο μετριασμένα, λόγω των αμυνών που έκλειναν πάνω του) τοιουτοτρόπως και στο δεύτερο, ενώ του βγάζω το καπέλο για το πόσο πωρωμένος είναι με το game, καθώς έβαλε τις φωνές σε όλους μας, όταν σταματήσαμε με δική μας πρωτοβουλία το παιχνίδι, βλέποντας ότι η ώρα πήγε 20:30.

Plex 27: Πολύ κρίμα το γεγονός ότι τώρα που πιάνει ρυθμό, δεν μπορεί να μας τιμήσει άλλο με την παρουσία του. Χθες διαπίστωσα ότι το έχει έντονα με τα μπασιματάκια.

Μετά το παιχνίδι, η παρέα παρέμεινε για μία ωρίτσα έξω από το Dome, για ψιλή κουβέντα, μπυρίτσα και χαλαρή διάθεση, τόσο για αποθεραπεία, όσο και bonding/catching-up. Αυτή είναι και η πεμπτουσία του project. Η όλη ιστορία με τα πειραγματάκια για τον αγώνα, τις συζητήσεις για μουσικά θέματα και μη και τις ανταλλαγές απόψεων επί παντός επιστητού. Μία και μία όλες οι μπασκετόφατσες, διαλεχτά κι εξαίρετα παλικάρια.

Αναφορικά με τις επόμενες μάχες, νομίζω ότι την επόμενη Κυριακή θα οργανωθεί σίγουρα κάτι, ελέω και της άφιξης ετέρου πατριώτη (@samis) από την αλλοδαπή. Επίσης, υπήρξαν οι εξής συμφωνίες:

Α) Όταν πραγματοποιηθεί η παρθενική εμφάνιση του @St_Anger, η υποδοχή που του επιφυλάσσεται θα είναι πανηγυρικής φύσεως…

Β) Αν συμβεί το απίθανο και έτερος πατριώτης εκ του Big Apple μετουσιώσει το ενδιαφέρον του σε actual συμμετοχή, η Κόκκινη αγκαλιά είναι ανοιχτή και τον αναμένει, για ένα επικό συναπάντημα, και “May the Force be with us”…

12 Likes

Είμαι μέσα για Κυριακή ή Σάββατο. Να προσέχουμε λίγο εδώ με τα κρούσματα θέλει γιατί βλέπω γίνεται χαμουλης. είχα ζαβλακομαρα χτες δεν μπορούσα με τπτ να κάνω έκπληξη.

3 Likes

Οι μαύροι μπήκαν στο ματς με πολύ πάθος χτες. @apostolisza8 και @JoHNNyB ειδικα γυαλιζε το ματι τους, και υπηρξαν ανα διαστηματα ασταματητοι

Νομιζω οι καθοριστικες παραμετροι που μας εδωσαν τη νικη ηταν

  1. Η πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας που μας εδωσε αρκετα ευκολα καλαθια απο το “ζωγραφιστο” αλλα και ελευθερα σουτ

  2. Το επιθετικο ριμπαουντ

  3. Η μεγαλυτερη ευστοχια σε περιφερειακα σουτ, απορροια και του (1)

Παρ’ολα αυτα και σε αντιθεση με οτι η διαφορα των δεκα ποντων μπορει να δειχνει, το ματς κριθηκε στις λεπτομερειες.

Οπως φανερωνουν και οι φωτογραφιες, στους μαυρους “παει” περισσοτερο το “ντου απο παντου” και run and gun ενω σε εμας το πιο “στρωτο” παιχνιδι. Τρεμω τη μερα που θα τους βγουν σε μεγαλυτερο ποσοστο οι πρωτευοντες και δευτερευοντες αιφνιδιασμοι και το πρεσαρισμα σε ολο το γηπεδο που επιχειρησαν χτες (αλλα και την προηγουμενη βδομαδα απ’οτι διαβασα στην εξαιρετικη ανταποκριση-θεσμο του @The_Black_League) αλλα ευτυχως με σκριν και “σκαλοπατακια” αντιμετωπισαμε.

Οσον αφορά τον πολεμικο ανταποκριτη TBL, ο οποιος σαν τιμιος στρατιωτης των κοκκινων δεν αναφερεται στον εαυτο του, οπως τον ειδα χτες εχει κανει αρκετο step up- σε σχεση με τις πρωτες φορες που παιζαμε- σε ταχυτητα/εκρηξη και τα “τρυπωματα” του στη ρακετα χτες ηταν εξαιρετικα οπως και η οργανωση του παιχνιδιου της ομαδας μας.

Απολαυστικη και η συζητηση μετα το ματς!

7 Likes

Συμφωνώ σε όλα με τον παραπάνω συν-πολεμιστή (με τον οποίο πλέον, νομίζω ότι στο ζωγραφιστό τον βλέπω και με βλέπει με κλειστά μάτια), όπως και με την ανάλυση του, μεταξύ πολλών άλλων, Bill Simmons του rocking, ο οποίος ντύθηκε ξανά Ray Allen (πόσο πια ταλέντο δηλαδή! :smiling_face: ) όταν το παιχνίδι χρειάστηκε και απέδειξε γιατί είναι -για εμένα τουλάχιστον-, ο πιο clutch παίκτης των Κόκκινων, ασχέτως ότι το τρίποντο του RtU ήταν εκείνο που μας ‘‘ξεκλείδωσε’’ όταν η διαφορά ψαλιδίστηκε και έδωσε το έναυσμα την αντεπίθεσης του φινάλε!

Καλό ματς, καλός ρυθμός, καλές εναλλαγές σκορ, δυνατές άμυνες και ωραίες προσωπικές στιγμές και από του 10 του παρκέ!

Η σκούπα θα παραμείνει για πάντα σκούπα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα ματς κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο, ενώ ακόμα και στα τελευταία ελάχιστα λεπτά που απέμεναν, οι 10 πόντοι διαφοράς φάνταζαν 1-2 καλάθια μόνο… δείγμα του πόσο intense ήταν όλη η σειρά και πόσα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είχε το κάθε ματς, σε όλη του τη διάρκεια.
Δεν ξέρω αν θα κάνουμε rotation στις επόμενες συναντήσεις, αλλά αυτά πάνω κάτω συνοπτικά, τουλάχιστον για αυτή τη πρώτη σειρά Κόκκινων-Μαύρων!
Τρομερές μάχες, καλά να είμαστε, να έχουμε και όρεξη και να συνεχίσουμε όσο μένει ακόμα πριν τις Αυγουστιάτικες εξόδους + από Σεπτέμβριο πάλι…

Ένα ξεχωριστό πάλι kudos και respect στον Plex, τον οποίο χάρηκα πολύ που γνώρισα και υπήρξα συμπαίκτης και αντίπαλος τις 2 φορές που μας τίμησε στο Dome! Πολύ αθλητικός, τρομερός αμυντικός, εντυπωσιακός και φαντεζί στις επιθετικές του επιλογές, καλές διακοπές στο καλύτερο νησί του… κόσμου (? :stuck_out_tongue: ) και ελπίζω να μας τιμήσει ξανά, στην επόμενη κάθοδο τους στα μέρη μας…

Αναμένω συγκινητικό reunion με @samis , καθώς την ερχόμενη Κυριακή, το Eurohoops θα αποκτήσει έντονα retro-rocking 00s αέρα, εφόσον @ChrisP και @dude επίσης έρθουν… (όπως και '10ς retro αέρα, εφόσον έχουμε ξανά @MrBeast, @JoHNNyB και κανένα από τους Χ-φίλους Lupin)

Όσο για το -πιθανότατα- τελευταίο ματς της σεζόν, τέλη Ιουλίου/πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, μιας και αναφέρθηκε χτες :stuck_out_tongue: , εγώ αν και Κόκκινος, θα ‘‘καταχραστώ’’ για λίγο την ‘‘Μαύρη’’ μας bad-ass πλευρά και θα πω μόνο το εξής:
αρχείο λήψης

8 Likes

Περιμένω καρτερικά τη στιγμή που θα καταλαγιάσει ο σχολιασμός της χθεσινής αναμέτρησης για να γράψω με χέρια, πόδια, μύτη και @@ ΜΕΣΑ.

5 Likes

Λοιπόν.

Πρώτον, συγχαρητήρια για τη σκούπα, δίκαιη νομίζω (και πονάει πολύ), και δεν θα μπω στον κόπο να ψάξω δικαιολογίες και “what if” σενάρια, αλλά μερικές αιτίες (rebound - κάτι χασομέρια αμυντικά - κοψίματα) είναι ξεκάθαρες.

Ο χθεσινός αγώνας ήταν πόλεμος διαφορετικών φιλοσοφιών (σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στις φωτό, χαχαχ) και μέχρι τέλους μάλιστα, και σε γενικές γραμμές ο @The_Black_League τα περιέγραψε καλά, αν και σαφώς επηρεασμένος από την επικράτησή τους.

Αυτοκριτική έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται από χθες, και δεν θα πω περισσότερα πέραν του ότι κάποια στιγμή η εκδίκηση θα έρθει…

Επίσης, προφανώς μέσα για την ερχόμενη Κυριακή, δεν πτοούμαστε!

Α, αυτό εδώ:

το αφήνω ασχολίαστο γιατί είναι τόσο άκυρο όσο και η “ζώνη” που πιστεύετε ότι παίξατε. Ζώνη κυκλοφορίας για το ζωγραφιστό, ανοίξατε πάντως, να είμαστε δίκαιοι.

Αναμένουμε νέες αφίξεις + επιστροφές λοιπόν και προχωράμε!

Χαίρομαι που δεν το προσπερνάμε αυτό, είναι και η ουσία των μαζώξεων.

4 Likes

Ημίχρονο 42-41 => Ζώνη για καμιά δεκαριά άμυνες => Μέχρι να καταλάβετε ότι όντως δεν ήταν καμιά ιδανική ζώνη και να πατήσετε ρακέτα το σκορ έχει πάει +10 πόντους => ΖΩΝΗ ΕΠΕΤΥΧΕ ΚΥΡΙΟΙ

Ευχαριστήθηκα μπάσκετ χτες πάντως, γίνανε πολύ δυνατές φάσεις και στις δύο πλευρές. Ο @RiderToUtopia εκεί με το μπάσιμο με πέρασμα μπάλας πίσω από την πλάτη συν τα 2 τρίποντα ήταν εντελώς Roy Tarpley (όταν ο Roy εστίαζε στο μπάσκετ).

Την ερχόμενη Κυριακή δεσμεύομαι (εκτός από το να παίρνω τα επιθετικά ριμπάουντ από @apostolisza8) να συνδράμω και στη μπυροποσία.

3 Likes

Συνεπαγωγές είναι αυτά :stuck_out_tongue: ; ή άλματα;

Είναι η αδιαμφισβήτη αλήθεια του αγώνα :exclamation:

Πως τόλμησα!

Κοίτα για να μείνουμε και στο ευχάριστο μέρος του σχολίου σου, αν είναι να πιείς και μπύρα την άλλη Κυριακή να κοιτάξω να μην φουσκώσεις (πάλι) από τα καλάθια που θα φας :stuck_out_tongue:

Βάλε όσα θες, κι αυτό μέρος του πλάνου είναι. :sunglasses:

Όπως λέει και ο Μητσικώστας/Ιωάννου “ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΝΤ, ΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!”.

4 Likes

Αυτό το skit μάλλον θα σε/σας ακολουθεί, μόνιμη τροφή για ατάκες.

γτσσ ιωαννιδησ GIF - Γτσσ Ιωαννιδης Στανιο - Descubre & Comparte GIFs

Λοιπόν, το ξεκινάω λίγο νωρίς το ψηστήρι για την Κυριακή, επειδή αφενός μεν δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα, αφετέρου δε, βλέπω ότι το diss πάει και έρχεται ΑΚΑ υπάρχει ‘‘δίψα’’ και ‘‘ένταση’’ μετά την χθεσινή νίκη Τίτλου (η φάση μυρίζει διπλό btw ξανά, ίσως πρώτη φορά με αλλαγές κιόλας) :

Retro - Rocking μπασκετικό reunion, Κυριακή 17/7, ώρα το βλέπουμε
(το 19.00-20.30 μου φάνηκε μια χαρά προχτές πάντως)

Παίρνω πρωτοβουλία και τικάρω με ΟΚ μερικούς που εξέφρασαν παραπάνω θετική πρόθεση, οπότε έχουμε:

Lupin OK
@MrBeast OK
@samis OK
@apostolisza8 OK
@ChrisP ΟΚ
@dude ΟΚ
@JoHNNyB
@The_Black_League
@RiderToUtopia
@pantelis79
@Ktn
@martian
@eviL
@St_Anger

και όποιος άλλος συνήθης - ασυνήθης ύποπτος ψηθεί, προφανώς βροντοφωνάζει το παρόν!
Προς τα τέλη της εβδομάδας, κάνουμε τη σούμα μας…

Αφήνω off τους 2 φίλους Lupin, μιας και ένας θα είναι Πάρο, ενώ ο άλλος εικάζω ότι πιθανότατα δεν θα χωρέσει (αν χρειαστεί όμως, τον κάνω activate)

υγ. Αφήνω off και Outshined, που δήλωσε πως μάλλον Σεπτέμβριο επανέρχεται, μην τον σπαμμάρω τζάμπα. Αλλά όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, η πόρτα θα είναι ανοικτή εννοείται, αν τυχόν αλλάξει γνώμη/του βγει στο πρόγραμμά του!!

5 Likes

Στην αφίσα διακρίνονται 17 διαφορετικές μπασκετόφατσες (η μία επαναλαμβάνεται).

Ενόψει της Κυριακάτικης, full retro αναμέτρησης, υποθέτω πως όστις δεν αναγνωρίζει τουλάχιστον το 80% των παικτών, η συμμετοχή του πρέπει να ελεγχθεί.

Πιθανότατα μέσα κι εγώ για την Κυριακή, διατηρώντας μία επιφύλαξη, η οποία θα ξεκαθαρίσει προς τα τέλη της εβδομάδος.

1 Like

Ευτυχώς αυτό το περνάω. Έναν εκ των 17 μάλιστα τον είδα και από κοντά πριν 4 μέρες :joy:

1 Like