@Greektrooper τι θα γινει θα ανοιξεις το τοπικ? Σε λιγο εχουμε Χριστουγεννα…
Ρε συ δεν το έχουμε ξεχάσει. Περιμένουμε με τον Παντελή το Οκ από τους mods προκειμένου να προχωρήσουμε στην κίνηση. Δυστυχώς πρέπει να πάρουμε έγκριση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το όνομα του Rocking και τα μέλη σαν δωρητές αλλά και για να μαζευτούν τα χρήματα.
Τώρα…τι να πω… αναμονή.
Απλα ειπα να πιεσω λιγακι, δεν περιμενα οτι το εχετε ξεχασει.
Που ειναι οι moderators, γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο? Μηπως εχετε κοντρα?
ΥΓ. Εμενα δε με πολυενδιαφερει κιολας αν χρησιμοποιηθει το rockin ως ονομα, δεν χρειαζεται να ειναι σουπερ επισημο, αλλα αν θελετε κιολας καντε το επισημο, ειμαι good either way που λενε στο χωριο μου.
Περιμένετε να βάλω κι εγώ. Καπου πιο πανω υπαρχουν αλλωστε παλιοτερες δικες μου.
Με μια φιλενάδα μετά από αγώνα (να ξέρετε, δεν υπάρχει 7χ7,ειστε αχρηστοι όλοι, μόνο 11χ11)
Κι εδώ από πρόσφατες διακοπές στο χωριό.
Ενδιάμεσα έπαιξε μίνι μαραθώνιος στις Σπέτσες. Εντάξει, 5Κ έκανα, σιγά μην έβγαζα μαραθώνιο.
Που πληρώνω;
Μέσα σε 13 χρόνια ελαττώνονται οι τρίχες στην κεφαλή και αυξάνονται στα γένια…
ΥΓ με εκείνη την ιδέα να μαζέψουμε κάποια χρήματα να δοθούν για κάποιον καλό σκοπό, τι έγινε τελικά; Αν δεν έγινε, να γίνει μήπως;
Έχουμε μπλέξει με ελληνική γραφειοκρατία, το οργανώνουν 8 μήνες τώρα…
Ελα Ελλαδα εσυ και θα τα βρουμε
16 χρόνων, διακοπές στο χωριό με τους γονείς, “κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία για τον παππού και τη γιαγιά”, μόνο τα καυλοσπυρα λείπουν
Είναι επίτηδες γραφική η φωτογραφία, θα το πάρω ως κοπλιμεντο αυτό για την ηλικία
Αν από τα 16 ήταν γλόμπος, τότε θα έπρεπε να ανησυχεί
αναγνωριζω οτι σε λενε Σατριγιαννη ενιοτε, αλλα μαλλον εδω εισαι
Summary
Τομ Μορελο , επιβεβαιώνω κι εγώ
Ίδια και απαράλλαχτη, δεν κυλάει ο χρόνος εκεί που είσαι;
Ο χρόνος κυλάει πιο αργα όταν φοράμε μασκα αγαπητέ