Οι Φάτσες μας

Επειδή μάλλον δεν με έχω βάλει ποτέ, και μετά την τελευταία φώτο του Γράκχου (και αφού μπόρεσα να σηκωθώ από το πάτωμα :lol: ), ας ανεβάσω λίγο το επίπεδο (λέμε τώρα) με μια καλοκαιρινή από μια παραλία κάπου στην Εύβοια (στο βάθος φαίνονται μια πάπια με τα παπάκια της!!!):

[SPOILER][/SPOILER]

Όχι, ο Μπομπ ο μάστορας.

Λιμιώνας?

Ας βαλω και εγω μια παλια φωτο με την γυναικα [SPOILER][/SPOILER]

Το θέμα είναι να ποστάρει και κανένας/καμία που ΔΕΝ ξέρουμε! Όχι όλοι που σας ξέρω… Να σαν τον ΚΕΝ π.χ. ωραίος φίλε! :wink:

Ωραίος ο KEN με τη γυναίκα!:thumbup:
Συνεχίζω σε καλοκαιρινό κλίμα…τώρα που γυρίζει

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Έχω πεθάνει στο γέλιο, είστε όλοι απίθανοι!

[SPOILER]Ο Γράκχος πιο πολύ!!! :vibrate:[/SPOILER]

Ρε παλιοψωνάκι, αφού τώρα δεν έχεις τρίχα για τρίχα πάνω σου με το στρατό, τι μας τσαμπουνάς? :stuck_out_tongue:

1. ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

Όχι, φλόκια.

she-wolf βαλε κι εσυ μια

Άιντε θα βάλω και εγώ μία 8)

[SPOILER][/SPOILER]

Φτου φτου, μονο καμαρια εδω μεσα.

Επειδη βαριεμαι και ειμαι και ψωνιο ποσταρω κι αλλη :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

:lol2::lol2:
Σε σώζει το μάτι βέβαια. Και παρά τα μούσια και τα φρουφρού, σαν 15χρονο είσαι. :stuck_out_tongue:

ρε πούστη μου έχω υπερέκφυλες φωτογραφίες με γυναικεία φορέματα και τα ρέστα, αλλά θα το παίξω σοβαρός

[SPOILER][/SPOILER]

Τι χαμός έγινε εδώ ρεεεε! 20 λεπτά έλειψα και πόσταρε το μισό φόρουμ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μονο εσυ λειπεις!!!Μην μας κρατας αλλο σε αγωνια και ποσταρε γρηγορα :stuck_out_tongue:

Ναι, άντε όλο μούσια και γουρουνότριχες βλέπουμε…έχω αρχίσει και βλέπω τη φωτο του Martian με αλλο μάτι…μαγειρεύει κιόλας…:oops: :bleh:

σαιλεντ, δωσε βαση στη φωτο του στανγκερ και στο συμβολισμο της ΠΑΠΙΑΣ.

γουωρστ ποια σοβαροτητα με χαλκα στη μυτη ρε

[SPOILER]<3[/SPOILER]