Η ώρα του λαού #1&2

Οχι και Λαμιωτης! Προσεχε τα λογια σου! :lightsabre:

^ Thank you, for your irrelevant opinion…

Γρακχο, πρέπει να βαριέσαι πολύ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ! Deathster, με έδωσες στυγνα, θα νιώσεις την οργή του Βασίλειου!!

αυτό σε συνδυασμό με

αυτό δημιουργεί έναν αλλόκοτο συνδυασμό μεταλλαγμένου ενήλικα με παιδικές συνήθειες που αντί για γάλα συνεχίζει να πίνει αλκοόλ:p

συγκινητική μπουχάρα (γιατί για σεντόνι μικρό είναι)
έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με την πολιτική?

[SPOILER]ή όχι μην καταστραφείς και πολύ, καλύτερα δημοσιογράφος:p[/SPOILER]

είπαμε… 16χρονος, και μετα νήπιο …μιλαμε σε 20κατι μέρες για τα 30 μου έχω κλείσει παιδότοπο!!! θα παρταρουμε λέμε!!!

όχι ρε. στον παιδότοπο έχει κάτι ενοχλητικές που φυλάνε τα παιχνίδια και όλο παρατηρήσεις είναι. στο σπίτι καλύτερα να καθαρίζει μετά η μαμά σου τα κομματιασμένα πατατάκια κάτω από καναπέδες και έπιπλα.

[SPOILER]τώρα σώθηκες. αμα περίμενα την μάνα μου να καθαρίσει, θα με είχαν φάει οι δεινόσαυροι.
επίσης απο τα 12 μου διαλέγω έναν άνθρωπο και περνάω τα γενέθλια μου μαζί του.(παίζει να ειναι η μοναδική φορά (αντε και στον στρατό) που δεν θα τα καταφέρω)…οπότε δεν εχει πολυ σκουπίδι[/SPOILER]

η τελειοτητα σε λεξεις.

Μόνο ένα νομιστεράκι θα μπορούσε ρε <3 <3 <3

Αλλάζοντας όσες ερωτήσεις δε μου άρεσε η διατύπωσή τους, αφαιρώντας όσες μου φάνηκαν αδιάφορες και φυσικα χωρις καμια διαθεση να προσβαλλω προσωπικα, κανεναν χρηστη:

[B]Με ποιους χρήστες έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>[/B]
petrankaras, Savagepumpkin, Elric83, Red Viper, Night*Sky, GRACCHUS BABEUF, TRAMPAKOULAS, Panos_Stargazer

[B]Ποιους χρήστες περιμένεις να δεις τι θα προτείνουν για να το ακούσεις?–>[/B]
petrankaras, Savagepumpkin, Elric83, Red Viper, Night*Sky, GRACCHUS BABEUF, TRAMPAKOULAS, Panos_Stargazer

[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά μου ειναι αδυνατον να τον διαβασω?–> [/B]
Mr_whatsisname,NikosMalk, crimson_Idol (δεν αντεχω τον τροπο γραφης τους)
Silent Winter, jiopas, eNick, somnambulist (δεν αντεχω τον τροπο γραφης τους)

[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>[/B]
WarlorD-13, Savagepumpkin, petrankaras,

[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–>[/B]
mandrake, Ηοpeto, Night*Sky, Angmar, Astaldo

[B]Πιο τίμιος user–>[/B]
WarlorD-13, petrankaras, machine head, Dude

[B]Πιο γραφικός user–>[/B]
post_digital, fake7, necromayhem, Ignorant_pig,
(σχεδον)ολοι οι “επαναστατες” και οι κομμουνιστες

[B]Χρήστης με το καλύτερο humor–>[/B]
στεφ, machine head, manos87

[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>[/B]
ChrisP

[B]Πιο κάφρος user μα τον γουσταρω–>[/B]
Tollki, Mackintosh

[B]Πιο “καλό παιδί” user–>[/B]
machine head, Astaldo, Angmar

:oops: :lol:

(Ώρες ώρες ούτε εγώ τον αντέχω:oops:)

Α?

Προτιμώ να κάθομαι να ξίνομαι κοιτώντας το ταβάνι ενώ κρέμεται νωχελικά η σαγιονάρα από το πόδι σαν να΄ναι δεκαπενταύγουστος.

σε άλλο φόρουμ/σαιτ εννοείς?

πλιζ παράπεμψε με σε κάποιο μουσικό ποστ των κυριων γιατι δε μου ρχεται κατι

ποιος ειναι ο νοβιτσκι ρε παιδια και ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι χρηστες που θα εκαναν για συντακτες, μηπως υπαρχει μια ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ αλληλεπιδραση απο φεηκ εδω;

δε τρολλαρει θαρρω

Μπορεί να είναι φίλοι απ’ το σχολείο και να αλληλοψηφίζονται. Ή μπορεί να τα 'βγαλε με κλήρωση, έτσι μόνο εξηγούνται μερικά.

:):!:

[SPOILER][B][SIZE=“6”]NAI ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

:lol::lol::lol:

Ναι ναι