Νέες Κυκλοφορίες 2013

Βρε και τώρα μια χαρά είναι. Καλώς έχει και τα πιο αργά κομμάτια γιατι αλλιώς θα σπάγαμε κεφάλια (και τα δικά μας μαζί) στους τοίχους.
Όπως είπες και 'συ πιο πάνω, έχει γίνει φοβερή δουλειά στις κιθάρες αλλά και στα φωνητικά. ΜΠΟΜΠΑ ήχος γενικά.

Επίσης για όσους δεν ξέρουν στην παραγωγή είναι ο μέγας Μπαλού (εξού και η αριστουργηματικότητα αυτής) και ότι ο κιθαρίστας παίζει και στους Αμενρά οπότε έτσι εξηγούνται και τα ντουμ σημεία. Το Maelstrom πάντως ήταν πιο λυσσασμένο και δεν θα ήθελα να χώσουν παραπάνω ατμόσφαιρες και αργά σημεία στον επόμενο. Ήδη στο Clair Obscur -όπως λέει και ο Worst- το παράκαναν λιγάκι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κομμάτι δεν γαμάει (ειδικά με το αδιανόητο μπρέικ στο 8ο λεπτό περίπου και με κιθάρα από Μπαλού, όπως διαβάζω).

Βασικα μιας και μιλησαμε για μπαντες που σοδομιζουν και εχουν converge-ικα στοιχεια μεσα τους,δεν ειναι νεες κυκλοφοριες αυτο που θα προτεινω,αλλα θελω να κοψω και αποψεις.Το 2012 οι Birds in Row βγαλανε τη δισκαρα You,me & The violence,oσοι δεν τους εχετε ακουσει τσεκαρετε αμεσα.

http://www.youtube.com/watch?v=Nc9ZIo4TtMQ

Περαν αυτων,για να ειμαι και λιγο οντοπικ,το Blank language απο ruined families το ακουσατε?Εμενα σαν 1ος δισκος μου αρεσε αρκετα,(οχι υπερβολικα για να ειμαι ειλικρινης)αλλα οταν τους ειδα live,γαμησανε τα παντα.Ειδικα ο τραγουδιστης τους ειναι θεοτρελος,πεταγε το μικροφωνο και βουταγε μεσα στο πιτ,αγκαλιες με την front row,αγανακτηση και θυμος στο βλεμμα ολα αυτα τα ωραια του hardcore :D.Πιστευω ο επομενος δισκος θα τα καταστρεψει ολα.

Εντιτ για να πω οτι τον βρηκα τον δισκο,ευχαριστω :wink:

Tο Blank Language γαμάει στεγνά. Ωστόσο δεν είναι ο πρώτος τους δίσκος! Πρώτο ήταν το four wall freedom!

Ωραίος και ο περσινός δίσκος των Birds In Row~!

Αμαν,με πιασατε αδιαβαστο.

Δεν ειχα ιδεα σοβαρα,θα τσεκαριστει σε λιγο καιρο.

Παιζει κανα θρεντ να μιλαμε για χαρντκοριλες γενικοτερα,χωρις να ειναι νεες κυκλοφοριες?

Παίζει ένα αλλά για μένα είναι σάπιο μιας και έχει μέσα από metalcore κακό, μέχρι new york hardcore και deathcore.

Νομίζω τα καλά thread είναι αυτά των μπαντών και των κυκλοφορίων. Οι Ruined Families πρέπει να’ χουν δικό τους!

[B]http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=17828&page=2&highlight=ruined+families[/B]

Δεν διαφωνω,ψαχνω να βρω θρεντ μπαντων,αλλα κατι πρεπει να κανω λαθος στο search γιατι δεν βγαζει τιποτα(ποτε).

μπαντών εννοώ ονομαστικά! Δηλαδή οι deafheaven έχουν δικό τους thread, οι ruined families, οι masakari, οι catharsis,

είτε με το όνομα της μπάντας, είτε με το όνομα κάποιας κυκλοφορίας

Γιατι εγω τι εννοουσα ? :stuck_out_tongue: Νταξει κατι βρηκα.

More Constant than the Gods ο τιτλος, 17 Σεπτεμβριου βγαινει.Εχουμε και εξωφυλλαρα

[SPOILER]
[/SPOILER]

το νεο Karnivool ειναι εξω

Καινούργιο Morne όξω… Το Asylum ήταν λίγο μέτριο , αλλά το Untold Wait δεν μπορεί να ξεχαστεί :slight_smile:

To Asylum ηταν αψογο, αλλα το καλυτερο ηταν το ντεμο (ασχετως αν καποια κομματια υπαρχουν και στο Untold Wait)

Morne μόνο Untold Wait.

Καλημερα, φορουμ!
Indieροκαδες/indieροκουδες και λοιποι εχοντες την περιεργειαν, για να ξεκιναμε ευχαριστα τη μερα μας τραγουδωντας για τις καλοκαιρινες αγαπες μας! Ενα μόνο φρεσκο τραγουδακι θα ακουσετε εδω, τα υπολοιπα απο 5 Αυγουστου και μετα.

[B][I]Swim Deep - Crush[/I][/B]

Με στεναχωρείς.

Πολύ…

[-X

[SPOILER]κατά βάθος -θέλω να πιστεύω- δεν το εννοείς…[/SPOILER]

Τους The Moth Gatherer τους ξέρει κανείς; Σουηδοί που ντεμπουτάρισαν φέτος με το album A bright celestial light. Άψογα δωσμένο σύγχρονο μέτσαλ, με κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία, για φαν κυρίως μπαντών Isis, Rosetta ακόμη και… Killing joke.

Να μερικα καλούδια που (τα περισσοτερα) θα κυκλοφορησουν, τωρα παιρνουμε μεζε.

(ΚΛΙΚ στα ονοματα)
[B]Pelican[/B]: θα κυκλοφορησουν το Forever Becoming στις 15 Οκτωβριου

[B]Tyr[/B]: το 7ο album θα εχει τιτλο Valkyrja, βγαινει Σεπτεμβριο.

[B]Torche[/B]: B-side απο προσφατο single

[B]Adon Fanion[/B]: θα τραγουδησει σε progressive μεταλ υπερ-μπαντα (που ακομα ψαχνει label) με το φοβερο ονομα Ghost Ship Octavius

Αν σας ηταν ηδη γνωστα, προσποιηθειτε οτι δεν τα ξερατε. Εκανα φιλοτιμη προσπαθεια :wink:

Το κομμάτι Pelican είναι πολύ καλό :thumbup:

Αυτοί είν’ ωραίοι ρε!
Ηλεκτρονικά στοιχεία δεν θα το λεγα… εκτός αν εννοείς 15-20 seconds :stuck_out_tongue:
Ώρες ώρες μου φέραν στο μυαλό και Breach…

Και μιας που είπες για Rosetta… θα βγάλουν κι αυτοί δίσκο και μάλιστα στις 8 Αυγούστου με τίτλο [I]The Anaesthete[/I] :yahoo:

Τους νορβηγούς Manes τους θυμάται κανείς; Εμένα ήταν απ’τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Είχαν διαλυθεί, επανενωθήκαν και πρόκειται να βγάλουν νέο άλμπουμ με τίτλο “Be All End All”. Καμία ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα αλλά δώσαν sample εχτές https://www.youtube.com/watch?v=T-dtUTjwHgI κι ελπίζουμε να βγει φέτος.