Προψες άκουσα το νέο κ τελευταίο the devil’s blood. Μεγάλη απογοήτευση. Καλά κάνανε τελικά κ το διέλυσαν το μαγαζί, γιατί το πάνε κάπου που δεν τους πάει καθόλου. Πολύ ψυχεδέλεια την είδανε κ κουράζουν αφόρητα. Μόνο κάποια διάσπαρτα σημεία ξεχωρίζω κ θεωρώ ότι κ που έκατσα κ τον άκουσα ολόκληρο ήταν άθλος… Κρίμα.
Πολυ καλο splitaki, φοβερα κομματια και απο τις 2 μπαντες.
Οι Panopticon βεβαια μαρεσουν ετσι και αλλιως, αλλα η εκπληξη ηταν οι Vestiges που η αληθεια ειναι οτι δεν τους ηξερα.
Και η διασκευη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Απο Vestiges αρκετα καλο ειναι το Descent of Man, αν και ομολογω πως μου αρεσει επειδη θυμιζει Fall of Efrafa αν και προς το μπλακ μεταλ.
Οι Suicide Nation ειναι γενικα πολυ ιδιαιτερη μπαντα, θεωρω πως ΤΙΠΟΤΑ δεν ακουγεται σαν αυτους. Η τελεια μιξη παλιου μεταλκορ με μπλακ μεταλ. Το δευτερο αλμπουμ θα το βρεις σε ριπ αμα ψαξεις αν και σε ψιλοχαλια ποιοτητα, το πρωτο εχει βγει μονο βινυλιο απ οσο ξερω, το συγκεκριμενο κομματι ειναι απο σπλιτακι αν δεν απατωμαι.
[B][SIZE=“4”]Coffins - The Fleshland[/SIZE][/B] (2013)
Πάμε μωρή Ιαπωνία γαμώ ! Death/Doom οδοστρωτήρας το άλμπουμ. Το λάτρεψα με την πρώτη αυτιά !
Με ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ φωνή, βαριές κιθάρες και ογκοδέστατο ήχο που ισοπεδώνει τα πάντα.
Ετοιμάστε ανακατατάξεις στις λίστες σας.
Για όσους δεν πάσχουν από καρδιακά νοσήματα : [B]“The Vacant Pale Vessel”[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
Το album στρημάρει ολόκληρο [B]εδώ[/B].
Αυτοί οι κερατάδες οι Κόφινς, ενώ έχουν γαμώ τους ήχους πάντα είχα την εντύπωση μ’αυτά τα ελάχιστα που έχω ακούσει (έχουν και τεράστιο κατάλογο και αποθαρρύνουν) ότι δεν έχουν τα κομμάτια, τον τομέα σύνθεση.
Aυτό που πόσταρες δυνατό πάντως, ας τους πιάσουμε σωστά με το φετινό λοιπόν και βλέπουμε
Brein τσέκαρε και Anatomia αν δεν το έχεις κάνει ήδη!
Ναι έχεις δίκιο, στο συνθετικό τομέα μπορεί να μην καταφέρνουν κάτι το εξαιρετικό, έχουν αξιόλογα τραγούδια τα οποία δεν διακρίνονται ιδιαίτερα για την πρωτοτυπία τους. Σε συνδυασμό όμως με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μουσικής τους και την ηχάρα που βγάζουν, το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό. Με δυό λόγια, είναι το ΟΥΓΚ που θέλουμε. Πάντως δεν έχουν τεράστιο κατάλογο ρε συ, άλλα 3 full-length έχουν αν διαβάζω σωστά και πολλά splits τα οποία είναι μαζεμένα σε ένα ανθόλοτζυ που έχει κυκλοφορήσει. Θενξ για Anatomia, θα τσεκάρω !
Νεο Cayne (του πρωην κιθαριστα των Lacuna Coil λογικα, δεν ξερω ποσοι θυμουνται το Old Faded Pictures). Μαλλον δεν ενδιαφερει κανεναν, ή και οχι, εμενα μια φορα μ ακουγεται καλο αν και πιο φλουφλικο απ οτι θα θελα
Πρωτο κομματι απο τους Αshes Οf Αres, την νεα μπαντα του Barlow.
[I]ASHES OF ARES ARE:[/I]
[I]Matt Barlow (ex ICED EARTH) – vocals
Freddie Vidales (ex ICED EARTH) – guitar & bass
Van Williams (ex NEVERMORE) - drums[/I]
O δισκος κυκλοφορει στις 9 Σεπτεμβριου.
Το κομματι : [B]ASHES OF ARES - Dead Man’s Plight[/B]
και το εξωφυλλο
[B][U]Defeater - Letters Home[/U][/B]
Με 2 πρώτες ακροάσεις ξεκινάει εκεί που τελείωσε ο προκάτοχος του.
…in Japan we trust:p…γαμεί και σοδομίζει…τσεκάρω και το Burried Death http://youtu.be/EeSPLf7JRBA
:):!:
[B]Oathbreaker εκεί έξω και σοδομίζει το σύμπαν ολάκερο.[/B]
:thumbup:
i rest my case
το’ χω ακούσει 4 φορές σήμερα ε.
Ειδικά τα μικρά τούπα τούπα κομμάτια είναι πορωτικά. Μιλάμε για τρελές κιθάρες
Μαγκα μου τι ειναι αυτο ρε. 8O
Γιατι δεν τον βρισκω πουθενα ομως το δισκο?
…γαμάτο, τα σπάει:):!:
Πάντως γενικότερα είναι ό,τι πιο κοντινό έχω ακούσει σε converge τελευταία, κατά μία πολύ διαφορετική έννοια. Tο κομμάτι αυτό δηλαδή θα μπορούσε εύκολα να ταν converge, κατ’ εμέ.
Να τα τονίζουμε αυτά ε :!:
Ναι παίζει.
Ωραίο το The Abyss Looks Into Me, όπως και όλα τα ντουμάδικα/αργά κομμάτια, αλλά εγώ στέκομαι πιο πολύ στη [B][SIZE=“4”]ΛΥΣΣΑ[/SIZE][/B].
Και έχει και μπόλικη μπλακ μεταλ ριφφολογία εδώ μέσα ε.
Συμφωνώ σε κάθε λέξη ε, ειδικά απ’ το bold και κάτω. Τίποτα αν στη θέση του τελευταίου είχε κανά τετράλεπτο λυσσασμένο τούπα τούπα, άντε με κανά μικρό αργό σημείο, θα μίλαγα(με) για epos | antepos.