20/8.
Και έλεγα ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το νούμερο 1 της χρονιάς.
20/8.
Και έλεγα ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το νούμερο 1 της χρονιάς.
Ρε παίδες που το βρήκατε κ το κατεβάσατε? Δώστε κ από δω τίποτα αν υπάρχει…
για το blood ceremony λέω.
νότα δεν έχω ακούσει αλλά τη νιώθω τη τελειότητα.
καινουριο κομματι NIN γαμει!!!και ωραιο εξωφυλλο!!
επισης πολυ καλο και το καινουριο απο Filter με την μονη ενσταση οτι δεν πατανε γκαζι σε σημεια
Δεν ξερω αν αναφερθηκε πουθενα,αλλα…[B]SUIDAKRA[/B]
[B]All Pigs Must Die - Nothing Violates This Nature[/B]
29/7 από τη Southern Lord
Ακούω το πρόμο και έχω πάθει ταράκουλο.
Ακουγόταν ευχάριστα το πρώτο, αλλά δεν είχα χέσει και τα βρακιά μου. Θα το ακούσουμε κι αυτό, τι να κάνουμε.
εξώφυλλο χρονιάς
δε ξέρω αν έχει ποσταριστεί αλλά έχουμε νέο powerwolf φετος, μια από τις πιο ευχάριστες metal μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή
…το άκουσες…γράψε εντυπώσεις:):!:
Δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται, αλλά φέτος έχουμε νέο δίσκο από τον εξαιρετικό Bill Callahan (Smog).
Νεο σπλιτ Panopticon/Vestiges (αουα, ζομλ ζομλ) με διασκευαρα σε μια απο τις πιο αδικοχαμενες μπαντες (δε λεω ποια, να το ακουσετε). Θα ενδιαφερει καμποσους φανταζομαι
δεν έχει βγει ακόμα, αλλά είναι σίγουρα στα υπόψιν, γιατι είναι ιδιαίτερη περίπτωση/συμπάθεια οι τύποι.
teaser για το νεο δισκο της Chelsea Wolfe.Κυκλοφορει 3 Σεπτεμβριου!!!
Τον περιμενω με τρελη αγωνια!!
^ Μεγάλη λατρεία αν και δεν καταλαβαίνω τον πάταγο που έκανε το Αποκάλυψης. Προτιμώ τα Mistake in Parting, Uknown Rooms και Soundtrack/VHS Gold.
Φέτος έχει βγάλει ήδη ένα EP, το Prayer for the Unborn και ένα ακόμα τραγούδι για την Record Store Day http://chelseawolfe.bandcamp.com/track/fight-like-gods
Πες μάνα μου οτι έχει και οφισιαλ νταουνλοουντ να κατεβάσει ο κόσμος
Δεν ξερω, εγω το κατεβασα παρανομα. ;p Και οι Vestiges και ο Panopticon ειναι απο τις σωστες μπαντες στο θεμα ομως, να τα λεμε αυτα.
ετσι. και στο ελεύθερο νόμιμο, εμείς πάλι στο παράνομο
Εισαι δικος μου εσυ.Μεγαλο το unkown rooms.Το Soundtrack/VHS Gold υποθετω οτι ειναι ενα αλμπουμ που εχει τραγουδια rarities/unreleased,με μεσα Gold,Run,dreamer,underwater κτλπ.Κι εγω μπορω να πω χωρις να εχω ακουσει το πρωτο της(κακως) οτι το Apokalypsis ειναι το “χειροτερο” της.Με αυτο εγινε γνωστη και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μετριο αλμπουμ.Το Fight like Gods το εχω ακουσει και σου γαμαει τη ψυχη.Το Ep μου ειχε ξεφυγει τελειως και κατεβαινει τωρα.
Εχουμε και νεο κομματι αρκετα διαφορετικο.
http://www.npr.org/blogs/allsongs/2013/06/27/195865368/vikings-choice-chelsea-wolfe-is-just-dancing-in-the-dark?sc=tw&cc=twmp
το πρωτο της ειναι το πιο ευκολοακουστο χωρις να το λεω για κακο. Μπορει να ειναι και το καλυτερο της. Ακουσε το.