dude. σύνελθε. για το μεταλζ του Newsted λέμε
έχει πολύ motorhead μέσα ο Newsted οι επιρροές και οι αγάπες δεν κρύβονται
[B]edit[/B]: agmar πως γίνεται να σε ενοχλεί στο death magnetic η συλλογή από rif και οι μεγάλη διάρκεια όπως λες, αλλά να λατρευείς το st.anger είναι κάτι που αδυνατώ να καταλάβω.
couldn’t help it ;p
- Το St. Anger εχει καλυτερα riffs.
- Το St. Anger εχει κομματια. Αυτο που παιζουν ακουγεται πηγαιο και αυθορμητο εκτελεστικα.
- Το St. Anger εχει τη μπαντα να τζαμαρει καβλωμενη.
- Το St. Anger εχει μερικα κομματια οπως το Some Kind που θα ηταν καλυτερα μικροτερα, αλλα παλι οπως τα Dirty Window και Invisible Kid μου φαινονται μια χαρα οπως ειναι. Το Frantic δεν μου αρεσει, το ομωνυμο το χω βαρεθει και το Shoot Me Again ειναι απλα οκ. Ολα τα αλλα επη.
- Το St. Anger εχει καλυτερα riffs.
- Το St. Anger εχει riffs που σταζουν σκετη καβλα.
- Το St. Anger ειναι δισκαρα, ενω το Death Magnetic οχι.
- Δεν ξερω αν σε καλυπτουν τα παραπανω.
Τι να σου πω, εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές αλλά ανάθεμα με και αν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου έστω και ένα ριφ.
Σεβαστές όλες οι απόψεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσεις.
Εγώ είχα φάει την εξής ήττα με τον Άγιο Θυμό. Ακούω το CD και παραλίγο να αρχίσω τα ναρκωτικά.
Στη συνέχεια βάζω το bonus DVD που τζαμάρουν το σύνολο του δίσκου και τρελάθηκα με τη διαφορά στη ποιότητα και στην αμεσότητα των εκτελέσεων. Αν και πρόκειται για τα [B][U]ίδια τραγούδια[/U][/B] στο DVD ακούγονται εντελώς διαφορετικά και τελείως καυλωτικά.
Στο CD χαλαρά βάζω 3 με άριστα τα 10, και στο DVD βάζω γεμάτο 7άρι (με προοπτική 8 ).
Αμα είναι δίσκαρα ρε μάνα μου το st anger, τότε το μάστερ τι είναι ; Πραγματικά μένω μαλακας έτσι;
Δεν μπαινω καν σε διαδικασια συγκρισης, τελειως διαφορετικοι δισκοι. Ουτε διαπραγματευομαι τα περι ποιοτητας του St. Anger, ειμαι πιο καθετος και απ τους τροικανους.
Ρε παιδια, ελεος με αυτη την κουβεντα, γινεται 10 χρονια τωρα απο τοτε που βγηκε το Στ. Ανγκερ.
Μπαινουμε να δουμε καμια νεα κυκλοφορια και διαβαζουμε για Metallica(!!!) …πατε στο θρεντ τους στην τελικη, αφου δε βαρεθηκατε να συζητατε για το τι ειναι το Στ. Ανγκερ.
Εννοειται οτι θα λεμε για Metallica και εναν απο τους καλυτερους πανκ δισκους. Να φυγετε να πατε αλλου.
Τρέχουμε για νέα [B]Church Of Misery[/B] και [B]Blood Ceremony[/B] :!:
BΓΗΚΕ??? Ποτε θα διαβασω γαμω το κερατο μου??
Χεχε, σε μια τετοια κατασταση ειμαι κι εγω, προσπαθω ταυτοχρονα…
3 φορες σερι απ’το πρωι, φαινεται να σκιζει
σκασανε μαζι να μη ξερουμε τι θα πρωτοακουσουμε
Πρωτα την κυρα με το φλαουτο για τις γλυκες και μετα γιαπωνεζους για τις αρρωστιες
^ Σωστή επιλογή η αποπάνω. Την εφαρμόζω as we speak.
Μου είχε λείψει η Alia ! <3<3
[SPOILER][/SPOILER]
Στηριζουμε, στηριζουμε, ο ψηλος φερει γνωση του θεματος.
και σε ποιον δεν ειχε λειψει η θεα
Νέο Builders And The Butchers έχουμε εφέτο