Σωστός είσαι! Τα έχω πει πολλές φορές για το ομώνυμο. Το σοκ που έπαθα όταν βγήκε, το στοιχείο του αιφνιδιασμο της επιστροφής, το στοιχείο της έκπληξης, ήταν τόσο έντονα που μετά ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν για μένα, ακόμα και από το Katorz που είναι επίσης δισκάρα.
Ενταξει με το Katorz παιζει και λιγο δεσιμο γι αλλους λογους, περαν του ηχου ή οτι ειναι τελευταιος δισκος με Piggy. Τα ακουστικα περασματα που ενωνουν τα κομματια τα ειχε γραψει στο νοσοκομειο, και καπου εκει μ επιασε και το βλεπω λιγο συναισθηματικα, ο τυπος ηθελε να τελειωσει το δισκο οτι κι αν γινει. Πραγματικα το λεω, αυτο το αλμπουμ να μη το εχει ακουσει σοβαρα ο κοσμος, ντροπη για τη μουσικη την ιδια.
Αρκετα ενδιαφερον το A Bright Celestial Light των Σουηδων [B]The Moth Gatherer[/B].
Δε γνωριζω αν εχουν κυκλοφορησει κατι στο παρελθον. Μ θυμισαν Μιnsk των 2 πρωτων αλμπουμς αρκετα.
Αγαπάμε εξώφυλλο. Το τραγούδι αρκετά καλό, στα ίδια επίπεδα με αυτά των προηγόυμενων δίσκων.
8O8O8O
Ναι ρε γαμώτο, αυτά είναι! Cathedral, Universe217, Uncle Acid, The Flight of Sleipnir -αυτό το έχω ακούσει, τα υπόλοιπα δεν πρόλαβα-, και τώρα και Blood Ceremony! Δεν το πιστεύω, ρε πολύ καλό πράγμα και δεν έχουμε φτάσει καν στα μισά, δε θέλω να φαντάζομαι τί μας επιφυλλάσσει το άλλο μισό του 13! Χελλ γιεααα!
[B]Edit:[/B] Πολύ όμορφο, με απίστευτη μελωδία και ρεφρέν που σου κολλάει με τη μία! Βγάζει μία έντονη vintage αίσθηση ο ήχος! Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό της μουσικής τους, ναι! Είναι ακόμα νωρίς όμως για να τους κρίνουμε από ένα τραγούδι, ωστόσο είμαι σχεδόν βέβαιη ότι στο σύνολό του το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο, όπως και στους δύο προηγούμενους δίσκους! Επίσης πολύ σωστά υπαινίχθηκε η Έλενα ότι το εξώφυλλο σε προδιαθέτει για κάτι καλό!
Ατμοσφαιρικότατο το νέο τραγουδάκι των Blood Ceremony, με πώρωσε! Τέλη Μαίου κυκλοφορεί το νέο αλμπουμ οπότε και θα δούμε τι λέει γενικότερα.
Ο νέος είναι ωραίος,
και ο παλιός είναι αλλιώς.
Για τους λάτρεις του κλασσικού metal ήχου. Έχουν ήδη φύγει παραγγελίες.
Από Procession έχω ακούσει 2 τραγούδια μόνο
Satan το κατέβασα από torrent και πριν προλάβει να τελειώσει το πρώτο τραγούδι το είχα ήδη παραγγείλει. Μάλλον πάει για τη φετινή προσωπική μου δεκάδα.
Το Procession πηγα να τ ακουσω, αλλα κατι με χαλασε. Ισως το οτι δεν ειμαι καθολου σε φαση για κλασσικο ντουμ αυτες τις μερες, περιμενω να το πιασω καποια στιγμη που θα χω ορεξη. Για πιο χεβυμεταλς εμενα μ αρεσε τρομερα το EP των [U]Vein[/U], κλικι, που η ιδια μπαντα ειναι στην ουσια. Θα μ αρεσε να βγαζαν ενα δισκο σε τετοιο στυλ.
Θα τσεκάρω Vein αργότερα. Είμαι γραφείο και το γιοτιουμπ είναι κλειδωμένο damn it
[B]ΜADNESSDEADLIVE[/B]
EP από DreamLongDead με live ηχογραφήσεις.
Eννοείται πως εξαϋλώνει το σύμπαν!
:band:
Περιμένω αντιδράσεις από έτερο φανμπόη ΚρισΠ !
Μικρό μόνο σε διάρκεια.
http://www.metalhammer.co.uk/news/exclusive-hear-new-kylesa-album-ultravoilet-right-here/
νέα μπάντα από γαλλία
heavy blues με ψυχεδέλεια 70ς
hendrix και zeppelin
http://cheapwinetheband.bandcamp.com/
Αυτό εδώ έχει διαρρεύσει πριν λίγες μέρες και έχω να πω ότι γαμάει και μάλιστα πολύ. 4 κομμάτια το ένα καλύτερο από το άλλο. Οι Metallica πολύ θα ήθελαν να είχαν έστω και ένα από αυτά στο death magnetic (και αυτό το λέει ένας φαν του death magnetic). O Newsted δεν είναι και ο καλύτερος τραγουδιστής βέβαια αλλά η φωνή του ταιριάζει γάντι στις συνθέσεις. Ελπίζω αυτό το project του να συνεχίσει κανονικά και να βγάλουν και κανένα άλμπουμ σύντομα.
Αυτα ειναι κανονικα τραγουδια, το Death Magnetic ειναι riffs κολλημενα το να πανω στ αλλο. Πραγματικα ειναι ο πρωτος δισκος των Metallica που δε μου λεει, οχι και απολυτως τιποτα, αλλα δεν το θεωρω και καλο αλμπουμ. Αυτο που τους εφαγε (και κρινοντας απ τη διαρκεια του EP μαλλον το χει παρει χαμπαρι και ο Newsted) ειναι αυτη η χαζη επιμονη να εχουν σωνει και καλα δισκους διαρκειας 74 λεπτων. Δεν χρειαζεται, και 30 λεπτα να ναι κατι καλα ειναι αρκει να ναι τουμπανακι.
Εντάξει και στο ep του Newsted δεν είναι και τόσο μικρές οι διάρκειες. 4 κομμάτια τα 2 πάνω από 6 λεπτά είναι τα άλλα 2 στα 5 και 4 λεπτά. Αυτό με τους Metallica ισχύει αλλά κυρίως για το st.anger και όχι τόσο για το death.
Το St. Anger εχει κομματαρες, δεν προκειται ποτε να παψω να υπερασπιζομαι αυτη τη δισκαρα. ;p Χωρις πλακα ειναι το τριτο αγαπημενο μου Metallica μετα τα Kill Em All και Load, τοσο καβλερο δισκο δεν τους ειχα να ξαναβγαλουν με τιποτα.
άλλος απο δω. εσυ και ο κολλητός μου πρέπει να κάνετε παρέα. και να ανταλλάξετε συνταγές για χάπια
Στο θεμα Metallica ειμαι ο πιο αιρετικος ανθρωπος στο πλανητη και δεν το διαπραγματευομαι. Που να σας ελεγα και τις αλλες αποψεις μου, η μπανανοφλουδα θα φευγε συννεφο.
το τελευταίο κομμάτι motorheadιζει καπως ή απλά ειναι στο μυαλό μου?
Αν εννοεις το All Within My Hands, δε το νομιζω. Βασικα ειναι απ τα πιο Load κομματια του δισκου.