Νέες Κυκλοφορίες 2013

Σωστός rip_noob. Από το ντεμπούτο μόνο τα 2 χιτάκια βάζω πλέον πού και πού. Το Enough Thunder από την άλλη πέρασε και δεν ακούμπησε.

Με 2 ακροάσεις, μου φαίνεται για ό,τι καλύτερο έχει βγει ως τώρα στη χρονιά στο γενικότερο είδος του.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Έχει διαρρεύσει από προχθές το νέο album των HIM που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα… Μην κάνετε το κόπο να το ακούσετε…είναι τραγικό…

Πιστεύω το πιο σημαντικό νέο των ημερών είναι ότι απέμειναν λίγες μέρες για το πρώτο δείγμα από το νέο album των Dark tranquillity! 8)
Ε ρε τι έχει να γίνει 8)

Frank Turner ? Tape Deck Heart

wink \m/

Από την νέα κυκλοφορία που θα προλάβουν να μας δώσουν οι [B]The Devil’s Blood[/B].

[U][B]The Devil’s Blood[/B] - White Storm Of Teeth[/U]

Τέρμα ψυχεδέλεια.

Καλή φάση αλλά για να πω κ την αλήθεια, ψιλοβαρεθηκα…

Deerhunter - Monomania

Πιο uplifting από τον προηγούμενο δίσκο τους. Αρκετά καλό στο σύνολο, με τα περισσότερα κομμάτια να κινούνται σε indie pop φάση.

Σήμερα σκάει ο όξινος θείος να μας ελέγξει τα μυαλά! 8O8O8O
Περιμένω ξεκούμπωτος!!!

Και νέο

[SIZE=“5”][B]INTEGRITY[/B][/SIZE]

To νου.

[B]Suicide Black Snake. [/B]

Suicide Black Snake Track Listing:

1. Suicide Black Snake
  2. I Know VVhere Everyone Lives
  3. Beasts as Gods
  4. There is a Sign
  5. +Orrchida
  6. All is None
  7. There Ain?t No Living in Life
  8. Detonate VVorlds Plague
  9. Into the Night
  10. Lucifer Before the Day Doth Go

ντάξει κάποια τα έχουμε ακούσει, αλλά δε γαμείς. Νέο ιντεγκριτι είναι

bfdhjfhjfhjdshfdjhf
dhjsfhjdhfjdhf
fdhjfhdjkhfjdhfjdh
dfdhfjd
dhfjdjfshjdhfjdh

Κουβαδες και τα σχετικα.

τίποτα είναι η φάση όπου και 4 νέα (από τα δέκα κομμάτια) θα κάνουν τη διαφορά. Άκουσα και το beasts as gods από την κυκλοφορία αυτή και παίζει και διαφορετική παραγωγή λίγο

To Thee Destroyoor το χω παρατημενο και μαλακια μου ισως, αλλα δεν το χω παρει ακομα και τον τελευταιο καιρο εχω κοψει αρκετα τα mp3. Αηντε να δουμε, 11 Ιουνη βγαινει.

Vhol
με τον ομωνυμο δισκο
και το εξης line up
Vocals - Mike Scheidt (YOB)
Guitars - John Cobbett (Hammers of Misfortune, ex-Ludicra)
Bass - Sigrid Sheie (Hammers of Misfortune)
Drums - Aesop Dekker (Agalloch, Worm Ouroboros, ex-Ludicra)

ακουμε εδω
https://soundcloud.com/profoundlorerecords/vhol-grace

Αυτό ήταν καλό τελικά; ^^

[B]27.05.13[/B]

[B][U]“Goodbye Gemini” [/U][/B]

Εγκεφαλικο με το αποπανω νυχτιατικα

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ο Newsted κυκλοφορεί νέο ep με το καινούργιο του σχήμα.

Δεν είχα σκοπό να τους ψάξω αλλά έτυχε να ακούσω σήμερα ένα κομμάτι στο youtube και μου άρεσε αρκετά. Πολύ Motorhead θυμίζει και βγάζει ένα ωραίο vibe.

http://www.youtube.com/watch?v=4kRWwxCPyjw

Ωραιο το Newsted, ευχαριστη εκπληξη απ το πουθενα. Το μονο οτι θα θελα κανα δυο κομματια παραπανω, αλλα νταξει.

Γαμάτο το κομμάτι Newsted. Άντε γιατί 10 χρόνια μετά από τον πιο μπομπάτο δίσκο που έπαιξε είναι πολλά.

Μαλλον εννοεις το ομωνυμο γιατι πραγματικα ως απολυτο Voivod αλμπουμ παιζει και να επελεγα το Katorz. O Piggy εφυγε κι αφησε το τελευταιο του λιθαρακι σ αυτη τη μπαντα στη κορυφη απλα, στο ομωνυμο δε μου καθεται τοσο καλα η παραγωγη που ακομα και για τους Voivod των 90ς παραειναι καθαρη.