βιβλια οχι,μπορει μονο κανα περιοδικο και αυτο αν μιλαει για μεταλ:lol::lol:
αγορασε αυτο να μορφωθεις…
Martin Popoff - The Top 500 Heavy Metal Albums of All Time
The result of an extensive poll asking heavy metal fans to list their favouritealbums, this compendium combines those surveys with Popoff’s original interviews with world famous rockers who reveal recording session secrets in addition to their own heavy classics and ear-splitting faves. With reviews of early metal albums of the 1960s, as well as the latest hits, this essential resource blends praise with criticism to give an honest assessment of the most influential and important heavy metal recordings.
http://www.play.com/Books/Books/4-/449693/The-Top-500-Heavy-Metal-Albums-of-All-Time/Product.html
ενδιαφερον θα ελεγα
έχω ξεκινήσει το “ο φύλακας στη σίκαλη” το οποίο μου έδωσε η Angel Of Death και πραγματικά έχω κολλήσει
Επειδή σκέφτομαι να ασχοληθώ με οικονομικά το καλοκαίρι,δηλαδή να διαβάσω κανά βιβλίο σχετικό έτσι ώστε να έχω καλύτερη εικόνα του τι γίνεται και έτσι.Αυτό το βιβλίο ξέρετε αν είναι κατατοπιστικό?http://www.ebooks.gr/book/3877
παιδες εγω θελω να διαβασω τον ιο του σκοτ σιγκλερ ,τι λεει?
Προτείνω ανεπιφύλακτα τώρα που μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι το βιβλίο “Τα Χαστουκόψαρα” του Λένου Χρηστίδη. Είναι ιδανικό για κατάστρωμα πλοίου και για παραλία.
Περιγραφή:
Γιατί ένας τακτοποιημένος, σοβαρός κύριος εξαφανίζεται; Γιατί η τηλεόραση είναι πάντα ανοιχτή; Γιατί φοράει αδιάβροχο; Γιτί δε θα’ρθουν φέτος οι χρυσοί σκαραβαίοι; Πότε ευχαρίστηση βρίσκει η Λάουρα στην πορνεία; Πόσες σταγόνες λεμόνι παίρνει ένας σκέτος ελληνικός καφές; Τι χρώμα ματιών είχε; Ποιος κρέμασε τους κρεμαστούς κήπους; Γιατί τρυπάνε τ’αγκάθια; Γιατί παντρεύεται ο κόσμος; Ποια είναι η Μήτσος; Ποια είναι η Πάολα; Ποιος είναι ο Συμεών; Που πάνε όλα τα χαμένα καπάκια του σύμπαντος; Γιατί ανάβουν τσιγάρα στα Χάιλαντς;
Σχόλια:
Πετρίδου Μαριέττα, 10/05/2002 : Aπίστευτο και ανεξάντλητο το καυστικό του χιούμορ, βγαλμένο απο την καθημερινότητα και αλληλενδετο μ’ αυτήν. Κάθε λέξη που διαβάζεις νομίζεις ότι είναι βγαλμένη από την δική σου ζωή. Εμπειρίες, στιγμές και συναισθήματα που νόμιζες ότι μόνο στην δική σου πραγματικοτητα διαδραματιζόνται.Τελικά με όποιον αναγνώστη του Χρηστίδη και αν συζητήσεις έχει την εντύπωση ότι όλα αυτά που διαβάζει στα μυθιστορήματά του είναι “κλεμένα” από την δική του ζωή. Λες και κάποιος σε παρακολούθησε και κατέγραψε τις δικές σου στιγμές. Ρεαλιστής και ταυτόχρονα ρομαντικός με ένα δικό του μοναδικό τρόπο. Σε παρασέρνει και ζεις κάθε δική του στιγμή σαν να ήταν δική σου.
Θελω αλλες τριαντα σελιδες για να τελειωσω το ‘‘Βασικος Μετοχος’’ του Πετρου Μαρκαρη και πραγματικα εχω ξετρελλαθει.Το βιβλιο ειναι απολαυση.Υπερπληρες και γεματο δεν θα αφησει ανικανοποιητο κανενα φιλο του ειδους ,κυριως(αστυνομικη λογοτεχνια),αλλα και γενικως.Ο Μαρκαρης ειναι πολυ μεγαλος συγγραφεας!
Ξεκίνησα την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, δεν έχω ξετρελαθεί (30 σελίδες έχω διαβάσει :p), ισως γιατί μετά τις πανελλήνιες ήθελα κάτι με τελείως απλή πλοκή
Χα, βρήκες “απλό” βιβλίο και συ. (παρά τον τίτλο του δεν είναι και τόσο ελαφρύ! Για κάτι πιο “χαλαρό” απο τον Κούντερα θα πρότεινα την Βραδύτητα)
Κατα τ’ άλλα για κάτι ανάλαφρο το καλοκαίρι τα Χαστουκόψαρα που πρότεινε ο φίλος πίσω προτείνονται όντως. 8)
Εγώ άρχισα το Θαυμαστός καινούριος κόσμος πάντως.Πολύ καλό βιβλίο μέχρι στιγμής αν και σε μία φάση χθες είδα ένα όνειρο που είχε σχέση με αυτό και έτσι.Παίζει να με έχει επηρεάσει αν και πιστεύω θα δώσει πολλές λαβές για σκέψη το βιβλίο αυτό
θα ηθελα αν εχετε κατι υπ οψη σας να μ προτεινετε ενα βιβλιο σχετικο με εισαγωγη στη φιλοσοφια και συγκεκριμενα την πολιτικη φιλοσοφια.
αυτο τον καιρο αρχισα να διαβαζω λαβκραφτ.
μεγαλη πορωση μιλαμε!
ωραιος…
με τι ξεκινησες??
Eμένα με βοήθησε να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά … ως προς βασικές έννοιες , χρονολογίες , βασικά φιλοσοφικά κινήματα κλπ …
ωραια. να σαι καλα! φαινεται καλη επιλογη. θα τσεκαρω!
‘‘Το Πηγαδι και το εκκρεμες’’–Ε.Α.Ποε
Ενιωσα τρεκλιζω πανω στο χειλος του πηγαδιου…
ακουσα μπερδεμενους θορυβους και ανθρωπινες φωνες…
Απλα υπεροχο…
Άρχισα να διαβάζω τον πρώτο τόμο του “Η ρώσικη επανάσταση” του Ζαν Ελλενστέιν.Όσοι το έχετε διαβάσει μπορείτε να πείτε πόσο αντικειμενικό και καλό είναι?Εμένα μου φαίνεται θα είναι καλό
η βασικά λέγεται “η ιστορία της σοβιετικής ένωσης”.Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα:p
Narrative of the Life Of Frederick Douglass: Υπέροχο βιβλίο σχετικά με τη δουλεία στο Νότο των ΗΠΑ πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο, από μια σπουδαία προσωπικότητα.
The Virtue of Selfishness - Ayn Rand: ΄Πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα, αν και γενικότερα δεν μου αρέσουν τα βιβλία που “φιλοσοφούν” σε πολύ γενικά θέματα.
ειναι μιας ελαφρας μορφης βιογραφια. Ουσιαστικα η ζωη και τα κατορθωματα του φροϋντ με γελιο και αναλαφρα χωρις να ζωριζει κανεις το κεφαλι του με υπερδιαστημικα ερωτηματα.
αυτο πριν απο μερικες μερες… απο προχθες διαβαζω το Υπαρχω του Κεβιν Μπρουκς και ειλικρινα αυτο το βιβλιο θελει γερο στομαχι για να το διαβασει κανεις. Εχει πολυ λεπτομερεις περιγραφες χειροργησεων και ζαλιστικων καταστασεων που ειναι σαν να τα νιωθεις. Επισης βασανιζει το κεφαλι σ με ωραια ερωτηματα σε καποιες γωνειες.