Βιβλία...διαβάζουμε?

Τα άπαντα του Poe με 8 μόλις ευρώ στα αγγλικά σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων? Ε, πως να αντισταθώ, πείτε μου.

πες ποια ειναι και η αλυσιδα…
θα σε φαει η λογοκρισία.??

Όχι ρε, τι να φάει η λογοκρισία, χα! Το βρήκα στο ****

Τελικά μας έφαγε.SPOILERΠαπασωτηρίου. :P[/SPOILER][/SPOILER]

χαχαχα

ωραιος.!
θα παω στον Παπασωτηρίου στη λαρισα να δω αν το εχει ή αν μπορω να το παραγγείλω…

sorry για το double post αλλα αυτο πηρες??

The Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe

στο site Λεει 19,50…
θα παω απο εκει να δω τι παιζει…

Όχι crimson, αυτό εννοεί. Το οποίο βρίσκεται γενικά στα μεγάλα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο internet. Επίσης μπορώ να θυμηθώ αντίστοιχες εκδόσεις για τα μυθιστορήματα του Mark Twain και της Jane Austen

:!:

φιλος ευχαριστώ πολυ.!!

*και Oscar Wilde βλεπω σε παρομοια φαση…

H. P. Lovecraft Omnibus (2) - Dagon and Other Macabre Tales

Crimson Idol, αυτό που λέει ο forkboy είναι. :slight_smile:

Για τα χρήματα της πραγματικά αξίζει η έκδοση, δε το συζητάω καν… Υπάρχει όντως και για τον Oscar Wilde, για Lewis Carol είδα, νομίζω για Jane Austen… πρόσεξα και για Σαίξπηρ, αλλά ειδικά αυτή η έκδοση δεν ήταν η καλύτερη, πολύ μικρά και πυκνά γράμματα που σχεδόν δεν διαβάζονταν… Τα υπόλοιπα όμως πραγματικά φάνηκαν όλα καλά.

ναι, thanx Και τους δυο…αυριο το πρωι που θα παω κεντρο θα παω απο εκει να το πάρω αν το εχει(δύσκολα) ή να το παραγγείλω…:slight_smile:

Δεν ήξερα που να το ποστάρω,οπότε το λέω εδώ.

Κλείνουν τα Fnac(όλη η αλυσίδα) και στη θέση τους ανοίγουν Public(θαρρώ).

Ον τόπικ: Ξεκίνησα “Οι κουρσάροι” του Wilbur Smith.Είναι περιπέτεια μυστηρίου,κάτι σαν Κώδικα Ντα Βίντσι,Illuminati κλπ. Για καλοκαίρι πιστεύω είναι ότι πρέπει.

ξαναδιαβαζω το 1984 (3η φορα)

επος.τρομακτικο.ανατριχιαστικο.

η σκηνη που συλλαμβανουν τον winston και την julia στο δωματιακι ειναι απο τα πιο ανατριχιαστικα σημεια σε βιβλιο

αν αποφασισετε να το (ξανα)διαβασετε προτιμηστε οπωςσδηποτε την αγγλικη original εκδοση.μπορει να χανετε μερικες λεξεις αλλα η ελληνικη μεταφραση σκοτωνει ολη την ατμοσφαιρα.

πολυ καλος ο Wilbur!!! εχω περασει απειρα καλοκαιρια μου να διαβαζω περιπετειες του… ολα σχεδον διαδραματιζονται στην αφρικη και τα σπανε!!!
Το τελευταιο βιβλιο που διαβασα ειναι το “Καμια Πατριδα Για Τους Μελλοθανατους” του Κορμακ ΜακΚαρθυ… Πολυ καλο… Καλυτερο απο την ταινια κατα την αποψη μου…:slight_smile:

Έχει διαβάσει κανείς το “Περί Θανάτου” του Ζοζέ Σαραμάγκου; Λίγα λόγια για την γραφή του συγγραφέα κλπ;

Είχα αρχίσει το Κατά Ιησούν Ευαγγέλιο του Σαραμάγκου. Αν με κέντρισε κάτι ήταν σίγουρα οι περιγραφές, οι ζωντανές εικόνες και ο τσαμπουκάς που βγάζει. Τώρα τι να σου πω, νομπελίστας ήταν, σίγουρα ήξερε τι έκανε :stuck_out_tongue: Ο συγκεκριμένος κιολας διάβαζα ότι δεν τελείωσε το σχολείο για να δουλέψει με τον πατέρα του. Δεν είχε κάνει ούτε σπουδές, ούτε τίποτα.

έκανα έδιτ για ν’ αλλάξω τους χρόνους μιας και πέθανε πριν κανά μήνα… R.I.P. μιας και τα λέμε και τα σχετικά.

Λατρεύω τις λεπτομερείς ζωντανές περιγραφές και αν έχει να πει κάτι έξυπνο τότε σίγουρα θα πάω ν’αγοράσω κανα βιβλίο του.
Δεν ήξερα ότι έχει πεθάνει…R.I.P.

Το υπέρτατο Silmarillion για νιοστή φορά!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εσένα πρέπει να σε κάνω friend.

αχαχαχαχαχαχ

Τωρα διαβαζω το Σακος με κοκκαλα του Κινγκ…Πορωτικο!8)