Καλυτερη γυναικεια φωνη

[color=indigo][i]Vibeke apo Tristania

respect[/i][/color]

Pedia gia mena i agapimeni mou foni ine i Jannis Joplin!!!
Feeling!!!
I proti gineka rock star k apo tis protes ginekes sex symbol paroti den itan k omofi!!

Tarja!!!

Janis, Ella, Bessie Smith, Tina Turner

Αnneke επισης πολυ ωραια φωνη τωρα για tarja τα κανονικα της φωνητικα δεν μου αρεσουν καθολου τα βρισκω πολυ αχρωμα προτιμω παλιες φασεις μεχρι wishmaster.Υπερεκτιμημενη.Επισης καλη αυτη που εχει τραγουδησει με τους anathema δε θυμαμαι πως τη λενε (parisienne moonlight κι ετσι).

Μαρινέλα!!! :wink:
Από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει! 8)

Tarja! Και φυσικα η θεα του rock n roll, Joan Jett, που ειναι και γκομεναρα, και στυλ και μαγκια εχει, και φωνη με καταπληκτηκη χροια!!! (Ακουστε το Morning Angel!!!)

OMG! What the fuck; Πάντα νόμιζα πως είναι Ο Joan Jett 8O

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :lol:

Πολυ καλη φωνη και η Joahnna Stevens που κανει τα γυναικεια φωνητικα στο Symbol Of Life των Paradise Lost.

OMG! What the fuck; Πάντα νόμιζα πως είναι Ο Joan Jett 8O[/quote]

Μα καλα το καρακλασικο, χιλιοακουσμενο και χιλιοπαιγμενο “Ι Love Rock n Roll” δεν το ειχες ακουσει;;
Πως ειχες την εντυπωση οτι ειναι αντρας;

tarja+Joahnna Stevens :smiley:

Floor Jansen από After Forever,
Συνέχεια την ξεχνάτε κι εκνευρίζομαι!! :x
Η Scabbia…ωραία γκόμενα, αλλά από φωνή χολένει μπροστά στις Tarja & Annekke! 8)

OMG! What the fuck; Πάντα νόμιζα πως είναι Ο Joan Jett 8O[/quote]

Μα καλα το καρακλασικο, χιλιοακουσμενο και χιλιοπαιγμενο “Ι Love Rock n Roll” δεν το ειχες ακουσει;;
Πως ειχες την εντυπωση οτι ειναι αντρας;[/quote]

Το έχω ακούσει αλλά νόμιζα πως το λέει άντρας 8O Και ένας φίλος μου που ήθελε να του γράψω το εν λόγω τραγούδι μου’πε να του βρω το I Love Rock N Roll ΤΟΥ Joan Jett 8O :lol: :stuck_out_tongue: Όσο για το τραγούδι είναι ωραίο αλλά μου τη σπάει που το’χει διασκευάσει η Britney Spears και το ακούει η αδερφή μου διασκευασμένο και πορώνεται και νομίζει πως είναι δικό της! :x 8O

Η συνονόματη Johanna Stevens τραγουδάει σε κάνα band πέρα από Paradise Lost πριν 3 χρόνια;

Να τραγουδαει η Britney Spears I Love Rock n Roll δεν ειναι λιγο κουλο?

Η Joanna Stevens συμμετεχει στο Poem των Delirium και στο Extraordinary Ways του Rhys Fulber

Τarja ζοθμε για να σε ακουμε!!! :stuck_out_tongue:

Όχι όταν βλέπεις το videoclip πίνοντας τη μπύρα σου σε ένα ροκάδικο :wink: Βέβαια είναι σαφώς καλύτερα να βλέπεις τη Shakira να τραγουδάει ροκιές αλλά εγώ προσωπικά δε χαλιέμαι :twisted: Όσον αφορά το τι θα αγόραζα τότε δε το συζητάω…JOAN JETTforever!!!

Η Tarja πολυδιαφημισμένη είναι παιδιά! Τπτ πρωτοποριακό από δεξιοτεχνία και τεχνική κατάρτιση(tristania έχουν ανώτερα φωνητικά όπως και haggard αλλά και η simone πιστεύω είναι καλύτερη)και αν κρίνω από το set list που παίζει πλέον στα Live μάλλον υποβαθμίστηκε κιόλας!!! Εκτός και αν ετοιμάζεται για solo καριέρα όπως υποψιάζεται η querenthar :wink:

Τεσπά, φωνάρα ήταν η κεντρική soprano των therion στις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα…Ξέρει κανείς όνομα?(αν και φωνάρα όπως και γκομενάρα ήταν και η παλιά τους τραγουδίστρια :wink: )

Loreena McKennitt, Lisa Gerrard (Dead Can Dance) και Anneke Van Giersbergen (The Gathering).

Floor Jansen των After forever! Η κοπελιά δίνει ρέστα!!! Aυτή είναι φωνή! :wink:
Simone Simons των Epica. Αν και αρκετά μικρή,(20 χρονών αν δεν απατώμαι), έχει απίστευτη φωνή!
Καλά, και Tarja!

Ωωραιος :stuck_out_tongue: