Για εμενα ειναι η Sass Jordan… Για περισσοτερες λεπτομερειες βρειτε το NOSTRADAMUS του Nikolo Kotzev, στο οποιο τραγουδουν, μαζι με την Sass και οι θεοι Hughes, Turner, Doogie White, Allanah Myles, Goran Edman, Jorn Lande…
Jim_Lick βοηθα κατασταση…
Πάω στα πιο πρόσφατα και ψηφίζω Anneke van Giersbengen
Συμφωνώ μαζί σου Τέλη και οι Ηughes , Turner , Goran Edman , Jorn Lande και π Jom_Lick είναι απο τις καλύτερες γυναικείες φωνές.
Ρε απάντα μόνο στο Θέμα και άσε τις παπάρες…
Φίδι .
Lacuna coil (δεν θυμαμε πως τη λενε)
Και ειναι και θεα!!!
Και στη σκηνη τα σπαει κανονικα!
Κοίτα, αυτή των Lacuna Coil (Scabbia νομίζω λέγεται) έχει όντως τρομερή παρουσία (μοντέλο ήταν η κοπέλα).
Από φωνή όμως θεωρώ πως έχουν καλύτερη η Tarja και η Aneke. Για να περιοριστούμε σε μία όμως, θα ψήφιζα Tarja.
Christina Scabia … μοντέλο … και η γυναίκα που την έχω Wallpaper στον υπολογιστή εδώ και μήνες … την έβλεπε η ex και τα έπαιρνε …
Αν την είχες όπως φαντάζομαι, λογικότατο
Συμφωνώ μαζί σου Τέλη και οι Ηughes , Turner , Goran Edman , Jorn Lande και π Jom_Lick είναι απο τις καλύτερες γυναικείες φωνές.
Ρε απάντα μόνο στο Θέμα και άσε τις παπάρες…
Φίδι .[/quote]
ΟΚ εχεις δικιο. SASS JORDAN!!!
Ρε…τι μωρό είναι η christina scabia???Δεν είχα δει πολλές φωτογραφίες της και βλέποντας τι έχετε γράψει έκανα μια βόλτα από google…ποποοοοοοοοο 8O 8O 8O 8O 8O 8O
I Christina Scabia Einai Thea Re Paidia… 8) Exei Tin Foni, Tin Emfanisi, To Stil Kai To Pathos… Gia Mena I Kaliteri Apo Oses Exo Dei/Akousei Mexri Tora… Kai Me Megali Diafora… :!:
@MAZESTIX Nomizes Tha Mou Ksefigeis ??? … Kai Edo Se Anakalipsa …
Tarja Turunen και τα μυαλά στα κάγκελα!
Within Temptation!!!
οντως παιδες… η φωναρα!!!
οχι κουκλαρα οπως η scabia αλλα τα εχει τα εχει τα προσοντα της
Anneke μακράν.
Και ως παρουσία και ως φωνή.
My vote for Tarja
Εγω παντως προτιμω PJ Harvey.
η πιο χαρακτιριστικη γυναικια φωνη αν και οχι metal ειναι της τραγουδιστριας των the cranberries dolores o’riordan burton.σκετη μαγεια…
:roll:
Anneke van Giersbergen makran…
cristina scabbia kai liv kristin vevea…
alla kai i sarah ton cof den me xalaei…
Anneke βεβαια!!!
Οταν ακουσα πρωτη φορα το Mandilyon εμεινα… 8O 8O 8O
Ολες οι αλλες ειναι ΜΕΤΑ…
Ντροπη ειναι νομιζω να μην αναφερουμε ομως και την μεγαλυτερη λευκη φωνη που περασε ποτε απο τον πλανητη αυτον… JANIS JOPLIN .
Και αλλη μια αδυναμια μου (δεν εχει να κανει τιποτα με το metal) ειναι η Tracy Chapman , τρομερη μαυρη φωνη!!