Α! Με πρόλαβε ο dazmaniak!
Γεννηθηκε στο Βελγιο και συμμετειχε με το Λουξεμβουργο τη χρονια που το πηρε η ακατανομαστη . Ηρθε 5η αν θυμαμαι καλα…
Μaiden1979 δεν το περιμενα απο σενα παιδι μου. Μην φοβασαι εγω εγινα ρομπα πες μας και συ τη γνωμη σου:lol:
Eπισης Brennan ( Clannad) εχει αγγελικη φωνη… Τεσπα ειναι πολλες …
Ούτε εγώ το περίμενα!!! :lol3: :lol3:
Απλά, είχα ένα φίλο στο λύκειο που ήταν πορωμένος μαζί της και με “έπρηζε” συνέχεια!
Κάποια στιγμή μου είχε δώσει κάτι κασέτες και έτσι ασχολήθηκα λίγο μαζί της…
Δεν ξέρω και πολλά, μόνο κάποια επιλεγμένα κομμάτια (ούτε θυμάμαι τί ακριβώς - έχουν περάσει και χρόνια από τότε…) :-k
Μουσικά δεν έχει καμία σχέση με τα δικά μου ακούσματα, αλλά μια καλή φωνή μπορώ να την παραδεχτώ, ανεξαρτήτως στυλ. :yes:
Και ναι, η Lara Fabian έχει τουλάχιστον αξιοπρόσεκτη φωνή!
Όσο για τις πληροφορίες που ανέφερα, όταν ακούω κάτι (ακόμα και αν δεν μου αρέσει) πάντα τσεκάρω λίγο την “βιογραφία” του καλλιτέχνη ή του group, για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη! :roll:
Ρε ασε τωρα εισαι κρυφοοπαδος και φοβασαι τη γενικη κατακραυγη:thumbdown:
Τα ξερω εγω αυτα…σε επρηξε φιλος σου εεεO:)
Λές να είμαι και να μην το ξέρω ακόμα; :-k
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mου εδωσες ιδεα για νεο thread…
Από κομμάτια της θυμάμαι τα “Imortelle” και “J’y crois Encore”… :roll: Ειλικρινά, την είχα ξεχάσει εντελώς! Thanx που μας τη θύμησες dazmaniak! Ξύπνησαν μνήμες! #-o
Αν και δεν είναι metal,πιστεύω πως η Anastacia έχει απίστευτη φωνή…
Eυχαριστηση μου . Ελπιζω να ξυπνησα ωραιες μνημες:wink:
Δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά έφυγε από τους Tristania … χθές!
Ψάχνουν ήδη για αντικαταστάτρια!
Ενδιαφέρεσαι; :--
Δεν ξέρω βέβαια, αν είσαι καλλίφωνη! :-s
Λές να έφυγε για να πάει στους Nightwish; :-k
Κι εγω μολις το ακουσα κατι τετοιο μου μυρισε…Ειναι πολλα τα λεφτα στους Φιλανδους…
Ωωωωωωω!!! Τι λες τώρα!!! 8O Σοβάρα έφυγε;;;; Μπουυυυυχουυυυυυυυχουυυυυυυυυυυυυ!!!
Μ’αρέσουν οι Nightwish και ελπίζω να έχει πάει σε αυτούς για να μη τη χάσουμε τελείως! Αν και θα είναι σαν προδοσία για τους Tristania… :-k πολύ μάπα. Βέβαια είναι Νορβηγίδα, ενώ οι Nightwish θα θέλουν λογικά κάποια από τη Φινλανδία για να είναι πιο εύκολο και για πρόβες κλπ. Άσε που δεν ξέρω αν μπορεί να βγάζει αυτή τη δύναμη που έχουν οι Νightwish στη μουσική τους (σχετικά με Tristania…) Μακάρι πάντως! #-o
Όσο για την καλλιφωνία μου, να σε ενημερώσω ότι όταν ήμουν μικρή μικρή (ήμουν Ελλάδα) οι γείτονες με φώναζαν Μαρία Κάλλας από τις τσιρίδες που έβγαζα! :lol: (και ακόμα μου το λένε!) Μια μικρή τραγουδίστρια γεννίοταν! :lol3:
Στείλε γρήγορα demo και φωτογραφία στη διεύθυνση:
Tristania
Askeladdveien 12
N-4019 Stavanger
Norway
Η φωτογραφια θα πρεπει να ειναι με το φορεμα που τονιζει το ντεκολτε της Βιμπεκε ή κατι αναλογο
Αυτά εννοούνται!
Έεεεετσι!!! Για να πάρω τη θέση με την αξία μου! Τι τα έχουμε τα “προσόντα”;;! Χαχαχ!
Ωραία! Έκλεισε!
Η Vibeke θα πάει στους Nightwish και εσύ στους Tristania! :lol:
Eψαχνες για manager???I am your man!!!