Μουσική, αναμνήσεις κ συναισθήματα

Σας θυμίζει η μουσική καταστάσεις κ σκηνικά από το παρελθόν?
Δλδ ακούτε ένα τραγούδι κ αντί στην τελική να το προσέχετε θυμάστε τι γινόταν εκείνη την περίοδο που το ακούγατε συνεχεία ? Πια γεγονότα είναι αυτά που σας θυμίζει πιο πολύ?

Ώραιο topic…

Παλιά ιστορία με το Rainbow Eyes…Δε χρειάζεται να πω περισσότερα

Ένα γύρο της Κρήτης με φιλους με το Division Bell(Ξέρω ξέρω ρε Bluezick)…Κατά μια περίεργη σύμπτωση όλοι αργήσαμε να ετοιμαστούμε και προλάβαμε να πάρουμε μόνο ενα cd(πιστεύοντας ότι θα πάρουν οι άλλοι ) και κατά σύμπτωση και οι τρεις πήραμε το Division Bell…Ακούγαμε μόνο αυτό για μια εβδομάδα! :wink:

Ορισμενα τραγουδια απο το Μeteora των Linkin Park,το Somewhere Far Beyond των Blind Guardian,το Train Of thought των Dream Theater,το Priest…Live,αλλα και καποια των Iron Maiden,των Μetallica και των Iced Earth μου φερνουν στο μυαλο τα σχολικα χρονια(κυριως λυκειο),αφου ειναι τα τραγουδια με τα οποια αρχισα να ακουω Metal.

Παλια ιστορια μου θυμιζει το Join Me των him(το μονο τους τραγουδι που μου ψιλοαρεσει)…

[size=6]FATES WARNING - PARALLELS[/size]

Αυτό το άλμπουμ μου θυμίζει πάντα διάφορες καταστάσεις…
Οι “γνώστες” της μπάντας πιστεύω πώς με καταλαβαίνουν. :wink:

Ιron Maiden - Somewhere in Time

Το πρώτο μου cd και θυμάμαι μικρός που ανακάλυπτα αυτή την υπέροχη μουσική και που από τότε μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να θέλω απεγνωσμένα να πάω ένα ταξίδι στη 10ετία του 80.

Όπως επίσης το Best of Dio - Diamonds που άκουγα με τον ξαδερφό μου ο οποίος δυστυχώς δε βρίσκεται πια στη ζωή και μου κόστισε πολύ αυτό.
Το cd αυτό είναι κειμήλιο πρώτα στην καρδιά μου και μετά στη δισκοθήκη μου.

Πολυ καλο τοπικ!
Το πρωτο CD των Audioslave μου θυμηζει την Δευτερα 19-6-2006 που ειχα τελειωσει οριστικα με το σχολειο και κατεβηκα στο κεντρο και πηρα 6 CD μεταξυ τους και αυτο. Θυμιζει τη Σαντορινη που πηγα 3 μερες μετα και ακουγα πολυ αυτο το δισκο και εβαλε στην η Tithora το Cochise την πρωτη φορα που πηγα!
Το Gimme Back My Bullets μου θυμηζει πολυ το καλοκαιρι που περασε γιατι τον ελιωσα το δισκο αυτον.
Το Africa των Toto Μου θυμηζει το 15 ημερο που εμεινα μονος μου στο σπιτι.
Το Act III των Death Angel μου θυμιζει την τριημερη στην Β λυκειου λογω ενος περιστατκου!
Αυτα προς στιγμην!

Παντα καποιο τραγουδι μου θυμιζει κατι. Δλδ τις περισσοτερες στιγμες τις ζωης μου τις εχω συνδιασει με μουσικη. Γενικα παντως οι μπαλαντες κ τα χαλαρα τραγουδια μου θυμιζουν ερωτικες καταστασεις.

Beach Boys : μου θυμιζουν το δημοτικο τοτε που ξεκινουσα να ακουω Rock.
Janis Joplin : Ολα τα τραγουδια τις μου θυμιζουν το μεγαλυτερο εφηβικο μου ερωτα.
Led Zeppelin BBC sessions : οι πρωτες μας διακοπες με την παρεα μου το ειχαμε σε κασετα κ το ειχαμε λιωσει…
The Grand Due - μια δυσκολη φαση της ζωης μου.

Εγω το Force It των UFO το ειχα αποκτησει Γεναρη μηνα οταν πηγαινα Α λυκειου και επειδη το ειχα λιωσει κανονικοτητα το CD τοτε οποτε το ακουω θυμαμαι εκεινη την περιοδο και ολα τα περιστατικα, με αποκορυφωμα την διημερη αποβολη που εφαγα!!!

ολη μου η ζωή έχει να κάνει με την μουσική, δλδ πολλά τραγούδια μου θυμίζουν καταστάσεις άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. πχ το undertow-P.O.S μου θυμίζει το πρώτο μου υπερατλαντικό ταξίδι που έκανα ολομόναχη.το don’t fear the winter- rage :ενα αυγοuστιατικο απόγευμα.το iter impius-pos την Σουηδία
και πολλά άλλα…

Ετοιμάσου! Έρχονται τον Ιανουάριο και μάλλον το κομμάτι είναι στο setlist! 8)

σχεδόν πάντα.

Κομμάτια (πολλά) των Pain Of Salvation…Συγκεκριμένα το Second Love.

Το A Pleasant Shade Of Grey των Fates Warning και το The Art Of Navigating By The Stars των Sieges Even είναι δίσκοι που κουβαλάνε άπειρα συναισθήματα και αναμνήσεις.

στο Secong Life Syndrome των Riverside, από τις πρώτες λέξεις που ψιθυρίζονται ("I can’t take anymore…) στο After μέχρι το τέλος του Before (Is this what I really wanted) βρίσκω τα συναισθήματα της μεταβατικής φάσης που πρέπει να αλλάξεις ως άνθρωπος κάποια στιγμή και την οποία βιώνω.

Τα συναισθήματα που φέρει το Dreaming Neon Black είναι απερίγραπτα. Υπάρχουν καταστάσεις που μπορώ να ακούσω ΜΟΝΟ αυτό.

Το These Days έχει χαραγμένες της μνήμες της καλύτερη περιόδου που πέρασα ως φοιτητής. Μαζί και το Born To Be My Baby σήμα κατατεθέν των καλύτερων στιγμών της παρέας εκείνης.

Το Black των Pearl Jam…ευνόητα πράγματα.

Είναι άπειρα…

Ετοιμάσου! Έρχονται τον Ιανουάριο και μάλλον το κομμάτι είναι στο setlist! 8)[/quote]
Θα είμαι εκεί… τελικά ο Ιανουάριος είναι ο μήνας μου…

:roll:
κι εμένα μου θυμίζει πολλά αυτό το τραγούδι-όπως και κάποια άλλα των ΗΙΜ,πχ. το close to the flame+bury me deep inside your heart μου θυμίζουν πολύ την εποχή που ήμουν Α Λυκείου και χάλια συναισθηματικά…

Το Creek Mary´s Blood (Νightwish) το έχω συνδέσει με τότε που άρχισα να ακούω Νghtwish και γενικά φινλανδούς και τέλος το My Sharona (ξέρω,τελείως άσχετο!!) μου θυμίζει Γ Λυκείου κι όλη την τρέλα που κουβαλούσα!

Είναι φυσικά κι άλλα αλλά δε μου έρχονται…

Ωραίο τόπικ!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
egw thymamai otan eixa teleiwsei th b gymnasiu pu ola phgainan skata…
k eixa viwsei apo tis megalyteres apogohteyseis ths zwhs mu, pu agorasa mia mera pu h8ela na pe8anw to unbreakable twn scorpions…(oi taseis aytoktonias pollaplasiasthkan) :lol: :lol: :lol: :lol:

thymamai, perysi ena skhniko pu koroideya ena filo mu me to “dude looks like a lady” twn aerosmith :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

thymamai mia mera pu eixa kata8lipsi perysi pu akusa to knockin on heavens door 10 fores g na niwsw kalytera…

thymamai fetos 22 iluliu pu eixan er8ei oi whitesnake sta giannena to aint no love pu tragudhsan…

telh aygustu otan emeina ALONE xwris soi, thymamai pws akuga music eksw :stuck_out_tongue: gt den pataga spiti :lol: :lol: :lol: thymamai kapu pu hmastan se mia fash epaixe to pare me mazi su apo ksylina spa8ia… h8ele na :cry: gt ayto to tragudi mu thymizei sth that i screwwed up :cry:

twra to paranoid apo sabbath, to would apo alice in chains k to show me how to live de mu thymizun kati, aplws kapws m ekfrazun twra k isws mu thymizun kapote oti zw twra…
thymamai [size=6][/size]