Ακούγοντας τις διασκευές του Βοb σε σκυλέ κομμάτια,σκέφτηκα αλλιώτικα!
Λέω δεν μπορεί,πειραγμένα ιδιώματα αμφότερα,κάτι κοινό θα έχουν!
Αποφάσισα λοιπόν τότε,να συγκρίνω τις Μεταλούδες με τις Σκυλούδες!!
'Εχουμε και κλαίμε:
Μεταλούδες και Σκυλούδες,αμφότερες:
'Αλμα)Eίναι μοδάτες του κερατά
Bήφα)Αυνανίζονται συχνά
Γάτα)Κάνουν πάρτυ με ανόθευτα ποτά
Αυτά!
το πρώτο σου ποστ που το είχες κάνει?
ManiacDancer:
(…)Ο ίδιος θεωρεί ότι οι γκέι είναι πολύ πιο επιρρεπείς στον σεξουαλικό εθισμό, μια και η ευκολία εύρεσης περιστασιακού σεξ είναι δέκα φορές μεγαλύτερη απ? ό,τι στο σύμπαν των στρέιτ, αφού καλώς ή κακώς οι γυναίκες εξακολουθούν να αρέσκονται στο συχνά χρονοβόρο παιχνίδι του φλερτ. Πάντως και ο ίδιος δεν σταματά να εκπλήσσεται με το πόσο έχει ταχθεί η τεχνολογία στην υπηρεσία της ολοένα αυξανόμενης σεξομανίας: το περίφημο grindr είναι μια εφαρμογή στα smartphones που έχει κάνει θραύση μεταξύ ομοφυλοφίλων. Φτιάχνοντας το προφίλ σου, το οποίο στις πιο προχωρημένες περιπτώσεις αποτελείται από μια φωτογραφία του πέους σου, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου εμφανιστούν πόσοι διαθέσιμοι παρτενέρ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από σένα. Στο κλαμπ, στο εστιατόριο, στον δρόμο, στο σπίτι, παντού.(…)
(http://www.tovima.gr/vimagazino/view...le/?aid=443443 )
Μήπως λοιπόν η “ομοφυλοφιλική” πρακτική του αρσενικού γένους,
αφορά εν πολλοίς ατομάκια αδηφάγα,
τα οποία θέλουν συνέχεια να παίζουν “ξύλο” ,
oπότε εφόσον οι “νεράιδες” ζητάνε “μάγια”,
εκείνοι εν τω μεταξύ “χτυπούν” τους ομόφυλούς τους;
Απεναντίας,είναι άραγε εξίσου “εύκολο” για τα θηλυκά και δη για τις Ελληνοπούλες,
να τελέσουν “λεσβιακά μυστήρια” κατ’εξακολούθηση;
(Οι συμμέτοχοι εις τον μπαρουφολογικό διάλογο,παρακαλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη την θεωρία της μοντέρνας σεξοοικονομίας εις την εισήγησή των…)
Last edited by ManiacDancer; 02-05-2012 at 13:37.
ενταξει το poser ειναι τα μπουζουκια της αμερικης
ή ο Katsionis ή ο Σφουγγαρακης…
με΄σωσες. Πήγα να πω “Κέννεντυ”…
norda
March 25, 2013, 12:53am
Ok, κάτι μου είπε ο πρώτος. Ε, δεν ξέρω μπορεί να έλεγε Bob Macabre. Θεούλης. Έχω γράψει για αυτόν όταν τρόλλαρα το ποστ του JTN.
Τέσπα, δεν τον ξέρω τον κύριο οπότε μάλλον δεν με ενδιαφέρει και το ποστ. Συγγνώμη που επενέβη.
Πλην του Άγνωστου Μπομπ περί του οποίου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, τα άλλα όλα καλά τα λέει λέω.
Ε τότε συμφωνώ σε όλα, όλα καλά τα λέει λέω.