Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν με τις προτιμήσεις τους.
Το Σάββατο θα κάνω την κλήρωση με παρόντες και άλλα μέλη του rocking για να μην υπάρχει θέμα αξιοπιστίας.
Οι τελικές επιλογές ήταν αυτές και δυστυχώς κάποια όπως Bolt Thrower, Forbidden και Kamelot έμειναν απ’ έξω…[/B]
CRYSTAL VIPER
Crimen excepta CLEAR VINYL
DEICIDE
Once upon the cross
DESASTER
The arts of destruction WHITE VINYL
GRAVE
Fiendish regression RED/BLACK VINYL
KREATOR
Phantom Antichrist YELLOW VINYL
SEPULTURA
Arise
TYPE O NEGATIVE
Bloody kisses BLACK VINYL
WITCHCRAFT
Legend BLACK VINYL
HUNTRESS
Spell eater TURQUOISE VINYL
MOONSPELL
Alpha noir/Omega white BLACK/WHITE VINYL
BAPHOMET
The dead shall inherit
THE GATHERING
If then else
SUICIDAL ANGELS
Bloodbath YELLOW VINYL
Summoning out of stock. Είναι μπάντα που λατρεύω. Όσο για το Moonspell, το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα κατάλαβες γιατί ζήτησα τη γνώμη του κοινού. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα. Αλλά και αυτά που πήρα ήταν πάνω από αυτά που μπορούσα
Το Kreator είναι ένα καταπληκτικό πλήρες από κάθε άποψη album. Γενικά στις αγορές μου δεν ήθελα να κινηθώ μόνο στον ακραίο χώρο (black,death) καθώς αγαπώ εξίσου όλα τα είδη hard rock και metal αν εξαιρέσουμε τις Αμερικανιές. Άλλωστε με Deicide, Desaster, Grave, Baphomet μια χαρά τιμήσαμε και τα άκρα
Τελευταία έχω αγοράσει σε δίσκους και Six Feet Under, Nargaroth, Thralldom, Graveworm, Abruptum, Frostmoon Eclipse, Acrimonious άρα νομίζω καλά είμαστε :twisted:
Aκούω περίεργα πράγματα αλλά δεν κατακρίνω, ούτε σνομπάρω (τόσο) άλλα είδη. Το Kreator το καινούργιο ήταν καλό. Απλά η ένσταση μου ήταν στο “πάρε κάτι πιο παλιό που μπορεί να αξίζει περισσότερο, αυτό και σε ένα χρόνο θα το βρεις φθηνότερο”.
Something like that. Anyway, καλές αγορές έκανες και βάλε φωτογραφία. Cheerz!