Έτσι για το χαβαλέ...Ψηφίστε και κερδίστε

Γενικα με δισκους ισχυει το οτι αν δεν το παρεις καινουργιο θα το βρεις μαλλον ακριβοτερο παρα φθηνοτερο. Δες ποσες κυκλοφοριες των τελευταιων ετων εχουν ηδη διπλασιασει τις τιμες τους. Αντιθετως φθηνοτερα απ οτι κυκλοφορησαν βρισκεις ελαχιστα.
Αυτη ειναι η μοναδικη ενσταση μου. Κατα τ’αλλα ελπιζω σε κανα δυο μηνες τουλαχιστον τα Entombed, Summoning (επανακυκλοφορει και το Minas Morgul απο τη Napalm), Forbidden να τα ξαναβρω :slight_smile:

Πάντως αν το amebix έχει μείνει να το πάρω εγώ…:roll:

Τώρα είδα το θρεντ γαμώτο, κατόπιν εορτής, τι κρίμα!
'tis ok, 3-4 που θα έβαζα τα αγόρασες.
Αλλά το amebix…

nope…out of stock…

Απαράδεκτος. Αυτό θα σε κυνηγά για μια ζωή. :stuck_out_tongue:

Τώρα το εννοείς ή κάνεις πλάκα; Αν είναι να το εννοείς θα επανορθώσω :stuck_out_tongue:

Δύσκολα τα πράγματα. … Μετά την απομάκρυνση του ταμείου γίνεται τίποτα;
Και πρόσεξε, σου το λέω εγώ που έχω πάψει να τα ακούω αυτά εδώ και καιρό…
Δεν το ήξερες αυτό πιο πριν, αλλά η εμμονή μου με το εν λόγω συγκρότημα έπρεπε να σε προϊδεάσει.

[SPOILER]Ας ανάψω ένα τσιγάρο να δω τι θα γίνει.[/SPOILER]

Αυτό ξαναπές το

Σημερινές αγορές, έτσι για να μη διαμαρτύρεστε. Και το Vektor ήταν σε φοβαρή τιμή για να το αφήσω :stuck_out_tongue:

Vektor??Νάτος ο αλήτιζ. Εντάξει είδα τα αποπάνω quote. Τα βάζει με 3 γυναίκες αυτός ε!!!Δεν θα περάσει καλά.

Έφτασε το υλικό :stuck_out_tongue:

Νικήτρια μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα στο Underground η [B]She-Wolf[/B] :slight_smile:

ωωω…υπέροχος.:smiley:

:cry: Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, το σκύλο μου…
Χαχα, οκ, κοίτα να δεις πάντως. Αν και το είχα πάρει στην πλάκα, δε θα το αρνηθώ. Θενξ! :slight_smile: