Φήμες: Καλοκαίρι 2007!

http://www.europetheband.com/phpBB2/viewtopic.php?t=9746

χμ…μαλλον europe σε rockwave…

credits also to cozy.:wink:

edit:δε λενε στανταρ για rockwave στο φορουμ. χμμμ…λενε για ενα φεστιβαλ στην ελλαδα…

Really?

Αλλά εκεί μέσα στο φόρουμ όπως τα λένε θα παίξουν πρίν τους Tallica. Δεν το νομίζω. Πιο πιθανό να είναι στην 1η μέρα του φεστιβάλ μόνοι τους!!! :lol:

Χαχα! Ο telisvas τα γράφει αυτά!
Ποιός άλλος θα έγραφε για Europe; :lol3:

Europe ε;

Καλή φάση.

mhn pisteyete tis pipes…apo pote tha pane oi metallica servia?me thn kamia…

Τη Δευτέρα η Didi ανακοινώνει και το line-up του Rockwave για την 1η Ιουλίου.8)

Θα ανακοινωσει ολο το lineup ή θα μας πει “Oι Europe headliners την 1η Ιουλιου,για τα υπολοιπα παρτε πρωτα εισιτηριο και θα σας πουμε μετα”?
:-k

Όλο το line-up, έτσι λέει τουλάχιστον. :vibrate: :rasta:

hahahahaha apospasma apo to forum ton Europe:

But if they go to that Rockwave thingy, I dont think they’ll get the recognition they deserve. They’ll be just “one of the 20 or more bands who will play in that festival”…

ne, an to rockwave itane 5 meres isos na pezane 20 mbantes mesa!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πάντως συγνώμη δεν είναι βλακεία που είναι Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη???
Δε μπορούσαν να κλείσουν ένα ΠΣΚ?
Εμείς που δουλεύουμε και δεν είμαστε από Αθήνα θα πηγαινοερχόμαστε κάθε μέρα?

Τελοσπάντων ας ανακοινωθούν τα ονόματα…

(ψηφίζω Europe - Def Leppard για πρώτη μέρα)
:roll:

εγω ευχομαι να πουνε 1 ιουλιου για heaven and hell…αν δεν κλεισουν αυτην την ημερομηνια το βλεπω χλωμο να ερχονται…

για 2 ιουλιου δεν μπορω να ξερω ποιο γκρουπ θα επιλεξει για headliner η didi με δεδομενο οτι την ιδια μερα παιζουν οι scorpions που εχουν σιγουρη την εμπορικη επιτυχια…πιστευω πως θα φοβηθουν να φερουν γκρουπ με μεγαλο μπατζετ οπως οι heaven and hell

Μακάρι…:bow2:

μη ξεχναμε πως οι scorpions ερχονται για τεταρτη συνεχομενη χρονια…δε θα θεωρουσα τοσο σιγουρη την επιτυχια αν η didi αποφασισει να παει κοντρα…

αν και μαλλον το κοβω να πουν H & H και κανα Europe για 1η ιουλιου…ετσι οπως δειχνει προς το παρον τουλαχιστον…

(ε, ρε και να πεσουν τιποτα slayer στις 2…ο kourou θα κερναει καφεδες μετα…:lol: :lol: )

Εγω βλεπω Europe την μερα των Σκορπιονς και Heaven and Hell την 1η μερα.

καλησπερα παιδια! :smiley:
ειμαι νεος στο φορουμ(αν και το διαβαζω εδω και καιρο) και θα ηθελα να κανω μια μαλλον χαζη ερωτηση :
ΜΕ ΤΟΥΣ AC/DC ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ???
συγνωμη για το ακομψο τονο της “φωνης” μου8)
ευχαριστω :smiley:

Καλώς ήρθες φίλε στο forum. Το θέμα που αναφέρεις μας έχει απασχολήσει πολλές φορές εδώ πέρα. Οι φήμες για ΑC/DC έχουν βγει πολλές φορές αλλά πάντα ήταν τόσο ανυπόστατες και δύσκολο να τις πιστέψει ο οποιοσδήποτε. Κάποτε πριν κανα 2-3 χρόνια είχε βγει ο Λώρης (αφεντικό της didi) και είχε πει ότι προσπαθεί καιρό να τους φέρει και ότι αποτελεί το μεγάλο του στοίχημα κτλ κτλ. Το θέμα είναι ότι οι AC/DC έχουν να περιοδεύσουν 3,5 χρόνια το album δεν έχει ακόμα αρχίσει να ηχογραφείται και επομένως ότι και να ακούσεις τώρα για AC/DC να μην το πιστέψεις. Φήμες είχαν βγει ότι θα είναι το καλοκαίρι headliners στο Slane Castle αλλά και αυτό ήταν too good to be true. Δεδομένου ότι θέληση από τις εταιρίες διοργάνωσης υπάρχει το νωρίτερο που μπορούμε να ευχόμαστε να γίνει το θαύμα και να έρθουν στην Ελλαδίτσα είναι του χρόνου το καλοκαίρι. Και επειδή και αυτό δεν είναι τόσο πιθανό σου συνιστώ όταν κάνουν Ευρωπαική περιοδεία να κάνεις ένα ταξιδάκι σε μια μεγάλη πόλη και να συνδυάσεις διακοπές, τουρισμό και την μεγαλύτερη rock μπάντα του γαλαξία (την τελευταία ατάκα δεν την είπα εγώ. Τάδε έφη Κeith Richards)

:papas: [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Ελα ρε, το μονο αβεβαιο ειναι η μερα που θα παιξει το καθε συγκροτημα.:stuck_out_tongue: Θεωρω λιγακι απιθανο να μην ερθει καποιος απ’τους δυο.

Ένας από τους δυο θα έρθει σίγουρα!
Τώρα και οι δύο, δεν ξέρω, Ελλάδα είμαστε! :lol:
Απλά έχω λίγο άγχος, γιατί έχω κλείσει μόνο για την πρώτη μέρα του Gods Of Metal (θεωρώντας ότι οι Heaven And Hell θα έρθουν και εδώ) και, αν τελικά δεν γίνει, θα κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο! #-o

Λογικα την Δευτερα θα ανακοινωθει αν θα ερθουν οι Heaven and Hell. Δεν ξερω κατα ποσο θα ρισκαρουν βαζοντας τους την ιδια μερα με το φεστιβαλ των Σκορπιονς. Παντως πιστευω οτι θα ερθουν και οι δυο. Οι Sabbath μαζεψαν μονοι τους 20.000, ο Dio παντα εχει κοσμο, οποτε γιατι να μην ερθουν αυτοι? Οσο για τους Europe, ειχα ακουσει, χωρις να ξερω βεβαια αν ειναι ραδιο αρβυλα, πως το λαϊβ τους τον Ιανουαριο ακυρωθηκε για να ερθουν στο Ροκγουεϊβ.