μου την δινει απιστευτα οταν μπαινουν ατομα με 5 ποστς και λενε οτι μ@λακια τους κατεβει
Ακριβως!!! Μεχρι στιγμης γελαμε και εμεις παρα πολυ!!!:lol: :lol: :lol:
vedder , rychehead μην μου το χαλατε. Παρακαλω ολοι να τον παροτρυνουμε να συνεχισει. Dirty poser βαρα…
Απλως σκεψου φιλε τι θα ηταν το ποζερ που σου αρεσει χωρις τον Πλαντ. Εχει επηρεασει σχεδον καθε μεγαλο τραγουδιστη του ειδους, με αποκορυφωμα τον καλυτερο ποζερ τραγουδιστη, αυτον των Steelheart (δεν θυμαμαι πως ακριβως γραφεται) ο οποιος τον αναφερει ως βασικη επιρροη.
Miljenko Matijevic (η καπως ετσι τελος παντων :? )
οφ τοπικ: το πρωτο των steelheart θεωρειται σπανιο? :-k
Σε σχεση με τα υπολειπα των Steelheart ειναι το λιγοτερο σπανιο, χωρις αυτο να σημαινει οτι το βρισκεις παντου. Προσωπικα το εχω βρει μονο σε μαγαζια που εξειδικευονται στο ειδος αυτο
On topic: οταν μιλαμε για μουσικη (που ειναι τελειως υποκειμενικο θεμα) το βρισκω αστειο να μιλαμε με εκφρασεις οπως το μεγαλητερο ροκ ειδολο, ο μεγαλητερος κιθαριστας, ο μεγαλητερος ντραμερ κτλ. και το χειροτερο να προσπαθουμε να πεισουμε και το αλλον γι’ αυτο, οσο για το ποιος επρεπε να ειναι headliner νομιζω η σειρα πρεπει να μεινει οπως ειναι και ας μη μου αρεσουν οι Led Zeppelin.
Σαν Michael κυκλοφορουσε παντως τοσο καιρο η κουφαλα…
Θεωρω το she’s gone απο τις κορυφαιες ερμηνειες ever.
O πρωτος που ηταν μεγαλος φαν του Φυτου ηταν ο Κοβερδελιος για μενα.
Και οχι Steelheart δεν ειναι σπανιο.
Μονο φαν;:-k
Ναι, ψιλοκοπια του ηταν. Ακομα και τα μπεϊμπι μπεϊμπι οικιοποιηθηκε. Και δεν του αξιζε γιατι ειχε ξεχωριστη φωνη. Ειχε, τωρα παει ψοφησε.
Το she’s gone ειναι οντως απο τις κορυφαιες ερμηνειες εβερ.
απίστευτη φωνη. οχι αστεία…
Εγώ πάντως το είχα βρει στο Metropolis παλιά και χωρίς δεύτερη σκέψη το άρπαξα…
Φιλε Jerry ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που θα μιλησω για την αντικειμενικη αξια στη μουσικη.
Ο ορος μεγαλυτερο ροκ ειδωλο δεν μιλαει απαραιτητως για την καλλιτεχνικη αξια. Μπορεις να ορισεις ευκολα ποια ειναι τα μεγαλυτερα ροκ ειδωλα.
Σιγουρα μπορεις να ορισεις καποια απο τα μεγαλυτερα ροκ ειδολα αλλα οχι το μεγαλυτερο ροκ ειδολο γιατι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο. Τελως παντων, πανω κατω το ιδιο πραγμα προσπαθουμε να πουμε:thumbup:
Bεβαιως και δεν θα διαφωνησω. Ορισα ΕΓΩ στην προκειμενη περιπτωση αν ελεγα ενα ονομα ποιο πιστευω οτι το δικαιουται αναμεσα σε αυτους που ζουνε βασει αυτων που εχω ζησει μουσικα 30 χρονια τωρα. Επισης ελαβα υπ οψη δημοφιλια,επιδραση σε απειρα συγκροτηματα,αντοχη στο χρονο καθως και ποιοτικη διαθεση και ανελεητους πειραματισμους στη μουσικη.
Αν θες την “αντικειμενικη” μου αποψη νομιζω οτι δικαιουται αυτο τον τιτλο ο Mick Jagger.
Koita kai ego gelao apisteyta,eiste oloi o enas pio geloios apo ton allon edo mesa,me kapoies eksaireseis:)kala allakse tora,milousa gia en zwh kai paparies kai an thes na ksereis en zwh megalitero rock eidwlo einai o tyler apo aerosmith,ante thanx gia tin komodia
ti mou les re?oso pio pola posts toso pio gnwstis eisai tis mousikis?xaxaxaxa xaxaxa perimene tha to prospathiso gia na me ektimiseis,xaxaxaxaxa oraia brika thema na sizitao me tin parea moy kai na gelao,ante thanx kai esy
Dirty Poser, αν μας βρίσκεις γελοίους σταμάτα να μπαίνεις. Αν θελήσεις να συνεχίσεις να γράφεις φρόντισε να βελτιώσεις το ύφος σου.
Επίσης αν συνεχιστεί το off-topic με τα είδωλα και τις βρισιές θα αρχίσουν να σβήνονται μηνύματα. Thanks.
Σαφεστατος. :thumbup:
cozy, τελευταιο ποστ, μην το σβησεις!
δεν εννοουσα οτι οσο πιο πολλα ποστ εχεις τοσο πιο γνωστης της μουσικης εισαι. εννοουσα οτι μου την δινουν τα ατομα που μπαινουν στο φορουμ και βλεποντας απαξιωτικα ολα τα μελη βριζουν οποιον λαχει.